Haszprus

Mai történések: Analízis 2 ZH #1 megvolt, há…

©   Haszprus   |   barátok bme c++ első fejlesztés zh
Mai történések:

Analízis 2 ZH #1 megvolt, hát, nem sikerült 'túl jól', és valószínűleg 'elég jól' se sikerült, de számítottam erre. Ellenben azt gondolom hogy a pótZH-ig fel tudok készülni, majd legfeljebb többet konzultálok a dolgokról népekkel és/vagy több időt szánok rá. (Ez utóbbi elhatározásom valahogy ismerős januárból…)

Analízis 1 keresztre most nem mentem be (oda csak úgy bejárok mer ismétlés a tudás anyja, ofkorsz nem vagyok Anal 2-n meg Anal 1 #-en egyszerre, nem is lehetne…), helyette Egonnal vetettünk pillantást a reggeli ZH feladatsorra, és a helyes megoldások mikéntjére. Tervbe vettük a későbbi Analízis 2 konzultációkat is.

Tárgyalástechnika tanárunk Tanács János, aki egy rendkívül jó előadó, érdekesen tartja a tárgyat, egyrészt hangsúlyával, másrészt fogalmazásával, harmadrészt azáltal hogy eleve tök érdekes dolgokról beszél. Azt hiszem simán elmondható, hogy stílusát tekintve ő a legjobb előadó akivel eddig találkoztam. No, ma viszont helyettesítette egy másik fazon, aki a logikáról beszélt, ahol kiderült hogy benne vagyok a logikai elit 10%-ban azonban ettől eltekintve pokoli unalmas volt, mert a csávó baromi unalmasan tárgyalt egy baromi unalmas* témát.

* én ezt már tanultam gimnáziumban is, valamint digitális technikából az első félévben is.

Noh, ezzel nem ért véget az érdekességek sora, mert jött a Programozás alapjai 2, ami előtt elkaptam az szglab1# gyakvezéremet, Jné-t, hogy küldjön nekem emailben házi feladatokat. Okézsoké - mondá.

Programozás alapjai 2. Bizony. Ez az ahol a mellettem ülő két arc eddig az összes órát átaludta, de tanultak tőlem, s most egy-egy kávéval vágtak neki az órának. Hatásos volt, mert így csak majdnem aludtak el. Szünetben én is betoltam egy kávét, de nem a Prog2 miatt, hanem a későbbi Fizika miatt. Merthogy a mai Prog 2 elég érdekes volt szerintem, elkezdtünk foglalkozni a C++-szal, van benne sok frankó dolog, többek közt olyasmik amik "emlékeztetnek" a Javara. Ergo rulez. Bár én a Javaért nem vagyok oda annyira, de legalább picit kevesebbet kell tanuljak

Szerintem tetszeni fog nekem a C++, már érzem előre.

No, viszont Fizikán a megszokott V#rga Gábor helyett ma Füst#ss tanár urat kaptuk, akiről az a pletyka terjengett hogy nyugdíjba ment, ám én tudom, hogy még tanít (persze ettől még lehet hogy nyugdíba ment). De nem volt rossz, legelöl ültem első órán, és zsírul értettem sokmindent. Második órára vicces és nem túl meglepő módon a 100 emberből kb. 20-an maradtunk ott (hogy miért "azt nem tudooom", "teccikérteni?"), de vagy azért mert hátramentem a második padsorba, vagy azért mert kevésbé érthető dolgok jöttek, kevésbé értettem a dolgokat Tökmindegy, Füst#sshöz képest egészen képben voltam. Ennek megvan a magyarázata is, éspedig az, hogy most nem fóliákat vetített ki, amiket lusta vagyok leírni miközben ő dumál, hanem személyesen írta fel a táblára a dolgokat (kivetítő hiányában), és azt valahogy kevésbé megerőltető lemásolni mint egy nagy adag kivetített képletet.

Végül hazaérvén az fogadott, hogy végre elküldték a fősuliról (2002-2003) az ösztöndíjamat, jeah, emeletes csúcskirály.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...