barátok - 2004 március - 10 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Fáradt vagyok, hulla fáradt. És még csak a má…

©   Haszprus   |   barátok bme
Fáradt vagyok, hulla fáradt. És még csak a második fejezet elején járok, a négyből.

És már az orrom is fáj, mert kikezdte a f!k4.

Most pedig hallgassuk meg B részeg sztoriját a Citadellából:

[13:17:37] (B) volt egy folyosó kezdetlegesség és az egésznek a végén egy tükör volt, szal befedte az egész falat és nem volt kerete
[13:17:50] (B) így elindultam arra, és megpróbáltam belemenni
[13:17:51] (B) de neki mentem
[13:17:59] (B) és azt hittem a szembelévő srácnak mentem
[13:18:02] (B) mondtam neki hogy bocs
[13:18:08] (B) és elkezdtük kerülgetni egymást
[13:18:14] (B) vagy 5x neki mentem
[13:18:26] (B) aztán így feltett kézzel, oldalazva el akartam menni mellette
[13:18:28] (B) de nem sikerült
[13:18:39] (B) aztán elkezdtem hallani a háttérben egy kurva nagy röhögést
[13:18:47] (B) mert mint kiderült folyamatosan a tükörnek mentem
Haszprus

Gondosan felépített pozitív image-emet…

©   Haszprus   |   barátok történelem
Gondosan felépített pozitív image-emet lerombolni azzal hogy primkónak állítom be magam? Kérem az illető kommentárját privátban.

Egyékbént a primkóság szar, ne legyetek primkók mert annál nincs szarabb. A minap LS is kinyilatkoztatta valakiről hogy egyszerűen nem buta hanem primkó, és baromira igaza volt, és az hogy valaki primkó, az nagyon nagyon gáz dolog.

Haszprus

Kézfogások

©   Haszprus   |   barátok bme life történelem
Kézfogások. Mostanában valahogy hülyén jönnek ki, kezdem nem tudni hogy kivel fogjak kezet és kivel ne. Mindenféle alap nélkül fogalmam sincs hogy kivel.

Gimnázium 9. osztály óta az volt a szokás nálunk hogy mindenki mindenkivel kezet fogott 'bejelentkezéskor' (reggel) és 'kijelentkezéskor', ami nem mindig volt egyszerre, de azért általában mégis.

Főiskolán nem volt túl nehéz dolgom mert összesen 2 emberrel ápoltam kapcsolatot, meg volt még pár ember akivel időnként váltottam pár szót. Na szóval ott még mindig működött a kézfogás a 2 emberrel.

Most itt a BME-n azt vezettem be első félévben, hogy kezet fogok az emberekkel. Második félévben viszont eléggé szétszakadt a társaság a keresztféléves tantárgyaknak köszönhetően, ígyhát sok új arcot ismertem meg, stb, van akinek nem is fekszik alapból a kézfogás, úgyhogy én is kezdtem hanyagolni, és itt figyel be a probléma, hogy végülis nemtom igénylik-e a kézfogást a népek. Én részemről jó dolognak tartom, meg ez a default, stb, de nyilván változtatok rajta ha azt látom hogy ez itt nem dívik. Főleg hogy csak tök rövid időkre találkozunk néha, mert teszem azt egy közös óránk van valakivel, és még csak nem is mellette ülök szal nem dumálunk. Ilyenkor hülyén jön ki ha kezet fogok vele mert kézfogás után gyakorta előfordul hogy kb. szóváltás nélkül már megyünk is tovább mindketten.

Nehéz dolgok ezek, ti hogy vagytok velük?

Raktam fel szavazást a dologhoz. Kézfogás-pártiak vagytok? Ez a kérdés, válasszatok.

Haszprus

Tulajdonképpen a nembejárást vehetjük…

©   Haszprus   |   barátok bme
Haszprus: tulajdonképpen a nembejárást vehetjük a tanárral szembeni pofátlanságnak merhogy fölöslegesnek tartod a munkáját

[privacy power]: még mindig kevésbé pofátlan, mintha bemennék és végigdumálnám/aludnám az órát így legalább őszinte vagyok

Haszprus: nem, így sunyi vagy. ha bemennél és az orra előtt horkolnál, akkor lennél őszinte

Haszprus

Mai történések: Analízis 2 ZH #1 megvolt, há…

©   Haszprus   |   barátok bme c++ első fejlesztés zh
Mai történések:

Analízis 2 ZH #1 megvolt, hát, nem sikerült 'túl jól', és valószínűleg 'elég jól' se sikerült, de számítottam erre. Ellenben azt gondolom hogy a pótZH-ig fel tudok készülni, majd legfeljebb többet konzultálok a dolgokról népekkel és/vagy több időt szánok rá. (Ez utóbbi elhatározásom valahogy ismerős januárból…)

Analízis 1 keresztre most nem mentem be (oda csak úgy bejárok mer ismétlés a tudás anyja, ofkorsz nem vagyok Anal 2-n meg Anal 1 #-en egyszerre, nem is lehetne…), helyette Egonnal vetettünk pillantást a reggeli ZH feladatsorra, és a helyes megoldások mikéntjére. Tervbe vettük a későbbi Analízis 2 konzultációkat is.

Tárgyalástechnika tanárunk Tanács János, aki egy rendkívül jó előadó, érdekesen tartja a tárgyat, egyrészt hangsúlyával, másrészt fogalmazásával, harmadrészt azáltal hogy eleve tök érdekes dolgokról beszél. Azt hiszem simán elmondható, hogy stílusát tekintve ő a legjobb előadó akivel eddig találkoztam. No, ma viszont helyettesítette egy másik fazon, aki a logikáról beszélt, ahol kiderült hogy benne vagyok a logikai elit 10%-ban azonban ettől eltekintve pokoli unalmas volt, mert a csávó baromi unalmasan tárgyalt egy baromi unalmas* témát.

* én ezt már tanultam gimnáziumban is, valamint digitális technikából az első félévben is.

Noh, ezzel nem ért véget az érdekességek sora, mert jött a Programozás alapjai 2, ami előtt elkaptam az szglab1# gyakvezéremet, Jné-t, hogy küldjön nekem emailben házi feladatokat. Okézsoké - mondá.

Programozás alapjai 2. Bizony. Ez az ahol a mellettem ülő két arc eddig az összes órát átaludta, de tanultak tőlem, s most egy-egy kávéval vágtak neki az órának. Hatásos volt, mert így csak majdnem aludtak el. Szünetben én is betoltam egy kávét, de nem a Prog2 miatt, hanem a későbbi Fizika miatt. Merthogy a mai Prog 2 elég érdekes volt szerintem, elkezdtünk foglalkozni a C++-szal, van benne sok frankó dolog, többek közt olyasmik amik "emlékeztetnek" a Javara. Ergo rulez. Bár én a Javaért nem vagyok oda annyira, de legalább picit kevesebbet kell tanuljak

Szerintem tetszeni fog nekem a C++, már érzem előre.

No, viszont Fizikán a megszokott V#rga Gábor helyett ma Füst#ss tanár urat kaptuk, akiről az a pletyka terjengett hogy nyugdíjba ment, ám én tudom, hogy még tanít (persze ettől még lehet hogy nyugdíba ment). De nem volt rossz, legelöl ültem első órán, és zsírul értettem sokmindent. Második órára vicces és nem túl meglepő módon a 100 emberből kb. 20-an maradtunk ott (hogy miért "azt nem tudooom", "teccikérteni?"), de vagy azért mert hátramentem a második padsorba, vagy azért mert kevésbé érthető dolgok jöttek, kevésbé értettem a dolgokat Tökmindegy, Füst#sshöz képest egészen képben voltam. Ennek megvan a magyarázata is, éspedig az, hogy most nem fóliákat vetített ki, amiket lusta vagyok leírni miközben ő dumál, hanem személyesen írta fel a táblára a dolgokat (kivetítő hiányában), és azt valahogy kevésbé megerőltető lemásolni mint egy nagy adag kivetített képletet.

Végül hazaérvén az fogadott, hogy végre elküldték a fősuliról (2002-2003) az ösztöndíjamat, jeah, emeletes csúcskirály.

Haszprus

Királyság, holnap nincs suli. Ma találkoztam…

©   Haszprus   |   álom barátok bme
Királyság, holnap nincs suli.

Ma találkoztam XTR-rel a KTH-ban és dumálgattunk egyet, …

Volt egy gázos találkozásom A-val és S-sel, a probléma az volt hogy nem jutott eszünkbe közös téma. Übergáz pillanatok voltak

Ezen felül arról tudok még beszámolni, hogy álmomban elköltöztünk Szentendrére, ahol egyik régi haverom/barátom lakik, és kiderült a helyről, hogy tiszta gettó, mindennap kifosztják a lakásokat, meg az utcán az embereket, a haverom épp ezért már Quasimodo testalkatot vett fel és szénné gyúrta magát. Mindenki akinek help kellett betörők ellen, őt hívta. Loller álmok vannak…