Haszprus

Tegnap megkaptam emailben Juhásznétől az első…

©   Haszprus   |   bme
Tegnap megkaptam emailben Juhásznétől az első 5 heti számítógép labor 1# házi feladatait, úgyhogy most van min munkálkodjak. Tegnap este meg ma napközben ezen szorgoskodtam, hát elég kemény meló, van mit felidézni, ráadásul a C nekem sosem volt szimpi. Most így a kompikáltabb házi feladataim tele vannak bugokkal úgyhogy majd kénytelen leszek konzultálni ezügyben valakivel aki szereti a privacyt Szerencsére a C++ már helyből sokkal szimpibb, bár a második előadásban voltak keményebb dolgok is

1 - 1,5 hét múlva Közgáz ZH [március 30 kedd], Fizika ZH [április 1 csütörtök], és BSZ ZH [április 2 péntek]. Überdurva lesz ezekre felkészülni, nemtom mi lesz. Közgáz még nem lenne akkora para de a könyv csak monitoron olvasható formában jelent meg, na jó ki lehetne printelni de nincs hozzá idegem, főleg hogy egy rakás lap kéne hozzá, annak meg híján vagyok. Durva dolgok vannak.

Ja és C++ könyvet is kéne vegyek de nemtom hogy a D épületen belül pontosan hol lehet kapni és egyáltalán kapható-e még és lusta is vagyok kideríteni pedig az nemyo mint a judith.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...