life - 2013 - 12 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Szabi jeah :)

©   Haszprus   |   howto life realeyes

Kivettem jövő hétre szabit AAAHHHH
Február óta először
(Februári is csak kényszerszabi volt, valójában dolgozgattam )

Így október 7-tel kezdődően lesz még 16 szabadnapom az évben...

Valaki valahova valamikor...?

Haszprus

Brugges 2011

©   Haszprus   |   barátok fotózás külföld túra 350d eurotrip kocsi

Csak úgy eszembe jutott. Ilyen volt.

Európa körút 2011 w/ mainframe.

Sok publikus beszámoló nem volt asszem...

  • 2009-07-08 Prága, Csehország
  • 2009-07-07 Prága, Csehország
  • 2009-07-06 Frankfurt, Németország
  • 2009-07-05 Amszterdam, Hollandia
  • 2009-07-04 Amszterdam, Hollandia
  • 2009-07-03 Brüsszel, Belgium
  • 2009-07-02 Brugge, Belgium
  • 2009-07-01 Párizs, Franciaország
  • 2009-06-30 Párizs, Franciaország
  • 2009-06-29 La Defense, Franciaország
  • 2009-06-28 Milánó, Como, Olaszország, Zürich, Svájc
  • 2009-06-27 Velence, Olaszország
  • 2009-06-26 Plitvice, Horvátország

A régi szép idők:

szombat estétől vasárnap hajnalig buliztam
onnan alvás nélkül mentem plitvicébe
és éjfél körül tértünk nyugodni egy autópálya menti szálláson
most milánóban vagyunk
közben egy csaj hívott az előbb kétszer
akit *** (hazakísértem) egyszer morri után
nem vettem fel, kérdezem sms-ben mivan
aszondja ott van a házam előtt ez 23.30-kor...
Haszprus

Fáradt

©   Haszprus   |   fáradtság life

Olyan hihetetlenül fáradt vagyok már egy ideje, elaludnék a székben, összeesnék állva… Néha nehéz tartani a pozitív szemléletet. Néha...

Az igazság az, hogy kik*rt módon nehéz tartani a pozitív életszemléletet egyelőre. Remegek az idegtől sokat.

Haszprus

Gokart & Aquaworld :)

©   Haszprus   |   barátok buli life energiablog

Pénteken meló után vettem szörfgatyákat, tali Szabinával és Hevivel, Shakesbeer rosé, Jani hirtelen beköszönése, taxival haza, ámde még a ház ajtaja előtt telefon Balázsnak hogy esetleg valami hepaj, hát persze, szoli 9p (elmaradhatatlan bulikellék!), taxi, Grund, Fröccsterasz, hamburger, hajnal 5 körül hazaértem, 7-kor kelés, le Heviékhez, kölcsön kocsi atomjól megy, gyors reggeli kávé, kúton dobozos (!) San Benedetto, welcome to Aquaworld! Az első pár csúszás szar mert ezt szingliként nem szoktam nyomni, de aztán hozzászokok, tartunk kis szünetet, nap ebéd stb, és kipróbálok valami újat: a léghokit, kibaszott jó! Nagyon tetszett. Jacuzzi, és új csúszdák, amiket eddig nem mertem kipróbálni, estére már kibaszottul tetszett a dolog (Forgószél, legjobb!), gokartozni van-e kedvünk? Hát persze, erre vártam évek óta, menjünk, Eurocenter, 1 menet, 8 perc, kibaszott jó, brutálisan tetszik, menjünk még, megyünk még 2x8 percet, alig várom az újabb köröket, megelőz egy srác egy idegen társaságból, vörös posztó, más se kellett, iszonyatosan rátapadtam, egész jó eredményeket értem el ahhoz képest hogy most gokartoztam életemben először És kurvára nem bántam meg, kell még menni! Állat volt. Utána ki Heviékhez, extra brutál thai csípős leves vacsinak, haza, FB-on közben üzenetet rakok ki hogy esetleg valakinek van-e kedve valamihez, de végül nem (nem is csoda, talán nem éjjel fél 2-kor kéne elkezdeni szervezni az esti programot ), majd egy kis krúzolgatás. Állat volt, brutáljó dolgok történtek ma

Gokart power, aquaworld power, léghoki power, fekete lyuk & forgószél power A kamikaze meg pite

Na ezek mennek!

Haszprus

Afterlife

©   Haszprus   |   life energiablog

Persze az afterlife túlvilágot jelent, és itt most inkább a life after (her) lenne a helyes cím. Megpróbálom elfoglalni magam. Mint tudjuk, vezetek egy excel táblát arról, hogy melyik nap mit csináltam. A világos sárga azt jelenti hogy valamilyen társasággal voltam (legalábbis minimum két emberrel magamon kívül, de nem magamon kívül (!)), a narancssárga pedig hogy valakivel f2f talim volt. A kék buli, a zöld kondi vagy valami egyéb egészséggel kapcsolatos cucc, a többi szín pedig most nem részletezendő.

Az imént a World War Z-t néztük Balázzsal és Sonickal, kibiri kibaszott kikúrt jó volt, azt kell mondjam, egész végig vigyorogtam egyszerűen annyira lenyűgözött. Nem tudtam hogy ilyesmiről fog szólni, és hihetetlen pozitív meglepetésként ért. Nagyon régóta az első film, amire azt mondom, hogy újra megnézném. Talán a tavalyi Hobbit volt ilyen, amit háromszor megnéztem egy hét alatt imax 3d-ben. Na mindegy is. (Amúgy ezt a filmet is 3D-ben nézzétek mert úgy üt )

Mint látható, igyekszem azért eléggé elfoglalni magam. Kaptam kölcsönbe egy ASP.NET könyvet (thx Hevi!), amit valszeg forgatni fogok, illetve mint tudjátok még múltkorában vettem pár elmélyülős könyvet, azokat is ideje lenne szaporábban fogyasztani, de alapvetően a társas programokat preferálom.

Ebben az egy, vagy kicsit több mint egy hónapban új barátságokat szőttem, felelevenítettem pár régi barátommal a kontaktot, és alapvetően megpróbáltam visszaidézni azt a fajta életet, amit egyébként imádtam élni, például 2011-ben, amikor a Sanoma előtti utolsó héten 22 különböző sörözésen/bulin/programon vettem részt (1, 2) úgy, hogy több más meghívást kénytelen voltam időhiányban lemondani.

A dolog onnan indult, hogy 2003-ban vagy valamelyik évben észre vettem, hogy a nyári szünetben alig csinálok valamit, és eldöntöttem, hogy változtatok ezen. Sikerült.

Idén nem akartam, hogy ez a szakítás maga alá gyűrjön, pedig könnyedén megtehette volna.

Ma este tökjó kedvem van, hosszú idő után először. Talán mert kezdem úgy érezni, hogy feladom azt a küzdelmet, amit folytattam. El akartam érni, hogy teljesen vége legyen ennek a küzdelemnek, és sikerült, nagyjából. Persze majd akkor lesz teljesen vége, ha már nem tartom ezt megemlítendőnek. Addig tudjuk, hogy a moziból hazafelé most is elfogott a rettegés hogy akarom őt vissza és hiányzik. Nagyon gazdag évünk volt vele, azt gondolom mindent csináltunk amit egy kapcsolatból ki lehet hozni, nem tudok ennél teljesebb kapcsolatot elképzelni. Természetesen nyilván volt valami, amin bukott a dolog, de ez most már mindegy.

Igazából ha nem lennék általában teljesen kimerülve, jelenleg úgy érzem, hogy átolvasgatnám az egész éjszakát. Annyi mindent csinálnék. Tele vagyok energiával, és ma van az első nap, hogy úgy érzem, hogy egyedül el tudnám foglalni magam jól, belülről jövő jó érzésem van. Egyébként felhagytam a red bullal a szakítás utáni napon. Addig napi 3-at megittam az utóbbi időben, azóta talán összesen 5-öt ittam közel másfél hónap alatt.

Talán hozzájárul ehhez az is, hogy múlt héten végre elkezdtünk kondizni meg squasholni, amihez van saját ütőm (tőle kaptam tavaly névnapomra, és azóta most használtam először), meg tökjó cipőm, és közel van a terem, és jó érzés. Szabad vagyok. A múlt heti első kondi még jobb volt. Kell nyomni, mert most ebben látom azt, amire szükségem van.

Látok újra nőket az utcán, pedig egy hónapig egyszerűen vak voltam.

Építkezek. Megint építek valamit, ami jobb lesz, mint előtte. Építem magamat, tudatosan. Ebben állítólag jó voltam régen (egyébként én is így gondolom), és megpróbálom újra.

Amúgy van nálam egy fasza kis kölcsön autó is (thx to you know who you are), tökjó, happy vagyok. És megint egy mozgalmas és eseményekben gazdag napot tudhatok magam mögött.

A hétvége se volt semmi, ott ragadtam egy házibuliban két éjszakára, azaz péntek estétől vasárnap délig Meg még sok más is történt. Basszus, a dolgok egy részéről nem írhatok, de kár, annyi minden lenne mesélnivaló...

És most hosszú idő után először írtam egy blogbejegyzést is, tartalommal. És volt hozzá kedvem. Mik vannak...

Basszus, annyi minden van amire büszke vagyok mostanában (olyan emberekkel vagyok és olyan helyekre jutok el), és nem írhatom le egyszerűen privacy okok miatt. (DE ITT MÉGIS! Afterlife - the trusted side)

ps. még így lapzárta után befutott, facebookon Ludmilla lájkolta egy checkinemet Mekkora..

Haszprus

Barby over 2

©   Haszprus   |  

Május 26-án, azaz több mint egy hónapja, egy kevésbé szép vasárnapi napon véget ért ez a kapcsolat. Június 7-én lettünk volna egy évesek. Pár hét után összeköltöztünk, voltunk mindenfelé, ötmillió közös hobbi és időtöltés, szerintem full összeillés, de volt egy-két oka, hogy így alakult. Sajnálom, pedig úgy éreztem hogy ő a Párom (a nagybetűs életben). Ha csak rajtam múlna, őt választanám jövendőbelinek. Azt hiszem, ez az opció nincs (pedig jó lenne).

Történt ez az előzőhöz számomra eléggé hasonló körülmények között.

aug. 16. 21:48 csak úgy megjegyzem hogy stabilan vége lassan három hónapja, szerencsére már nem vagyok így elszontyolódva miatta, látom a hibáit stb, és most már rohadtul szeretnék tovább lépni valami új felé, ami leginkább azért nem történik meg mert egyelőre nem ismertem meg aki felé szeretnék tovább lépni.

Haszprus

Some new books

©   Haszprus   |   life
Haszprus

2012, the light side

©   Haszprus   |   barátok life történelem

Évösszegzés. 2012-ben rengeteg negatív dolog történt, azt a bejegyzést csak trusted userek olvashatják, ám a happybb oldalt kiteszem publikusba is, mert bizony nem kevés jó dolog történt velem ebben az évben.

  • Leküzdöttem egy csomó akadályt...
  • Történt a magánéletemben valami elég pozitív, ámde nem publikus változás.
  • Megcseréltem a lakásomban a két szobát, végre! Ez is mennyi ideje váratott már magára...
  • Elkezdtem autóval járni, először fulltime, majd szelektíven (mindenhova úgy, ahogy az adott út jó)
  • Végre szakítottam Andival!
  • Megismertem Barbyt, aki egy tökjó hátteret nyújtott ahhoz, hogy rendbe hozzam magamat, segített anyámmal is rendbe tenni a kapcsolatomat, és talán egy izgalmasabb munkahelyet is sikerült találnom mellette, ahol egész új irányokat vehetek szakmailag.
  • Először felvettek az Emarsyshoz, majd erre is ráígért a Realeyes, és mutatott pár olyan dolgot, amit évek óta keresek:
    • megfelelő fizetést
    • közeli irodát
    • angol kommunikációt napi szinten
    • php-ről egy komolyabb környezetre váltást (C#, ASP.NET)
  • Felfedeztem, hogy a telek egy tökjó hely, és egy csomó időt töltöttem (töltöttünk) is lent
  • Barátnőmmel voltunk egy csomó felé, csináltunk egy csomó mindent, többek közt bejártunk egy rakás fürdőző helyet, voltunk wellness hétvégén, Velencén, mogyoródi Aquarénában, a budapesti Aquaworldben többször is, Szentgotthárdon, Egerszalókon, Demjénben, Miskolctapolcai barlangfürdőben, isteni jó volt mind. Mentünk együtt kondizni is, bringázni, bowlingozni, biliárdozni, és belekezdtünk a squashba is. Meg persze rengeteget voltunk a telken.
  • Áttértem laptopra
  • 82-ről végre lefogytam 72 kilóra, mégpedig ennek nagyrészét az év vége felé, egy 50 nap alatt 9 kilót leadok című, elsőre őrültnek, később lazának tűnő projektben
  • Egy csomó egyéb dolgot csináltam:
    • buliztam (Patron, Coronita, Dokk, Coro Cafe, Studio, Dokkoló, Morri Liget, Holdudvar, Cha cha cha, Normafa, Bed Beach, White Angel; Geri, Kata, Zsolt, Barby, Imo, Balage, Dávid, Norbi, Jáki és még sokan mások)
    • házi összeröffenéseken is voltam (Orca grillpartik)
    • voltam úszni (sajnos egyedül)
    • elkezdtem squasholni (Imoval és Barbyval is)
    • kondiztam (Zsolt, Sonic, Imo, Barby)
    • voltam csontkovácsnál
    • futottam (Pas, Barby, valamint egyedül is)
    • voltam bringázni is párszor (Barby, ScoobyZoli)
    • voltam sörözgetni, koktélozni, kajálni erre-arra (sokmindenkivel)
    • voltak nálam is arcok, alapozások is, erre tökjó volt a két szobám cseréje
    • megjelentem pár meetupon és szerveztem pár egyéb talit is ahol tanultunk mindenféle okosságot, JavaScriptet, TDD-t, pair programmingot, meg mit nem...
    • csináltam egy újabb blogtalit, ami óriási megelégedésemre az eddigi egyik legjobb volt, és abszolút ismétlendő

Sokszor úgy éreztem, főleg év végére, hogy életem legjobb idejét élem, és visszaköszöntött a POWER korszak. 2013-ban viszont még bőven lesz mit fejleszteni rajta.