Haszprus

Gyűlő hegek

©   Haszprus   |   fotózás maszat
Maszat leugrott a kezemből a földre. A fenti cucc a művelet nyoma. A baj az, hogy a heg évek múltán sem tűnik el (legalábbis a bal karomon ezt tapasztalom), és ez elég feltűnő részén van a kezemnek.

Update 02:49: F#szkivan micsoda béna szar regenerátor-rendszere van az embernek, ilyen miniatűr szar sebeket nem bír eltűntetni.

Update 2004. nov. 08. 01:00: Lényegében észrevehetetlen a dolog, nagyon alapos tanulmányozással látható/odaképzelhető

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nem lehet, hogy keloidos a bőröd? Ez a kis rendellenesség azt jelenti, hogy a kis sebek is csúnya hegekkel gyógyulnak.

Nem tudom, lehet hogy majd megérdeklődöm ha szakembernél járok. De nem hiszem, mert nem vagyok tele hegekkel, csak egy van Maszat nyomán a bal karomon De az se csúnya, én magam is csak ritkán veszem észre hogy ott van.

Mainframe Sándor vagyok,30 éve gladiátor.A kis sérülések rengetegszer előfordulnak munkám során,melyek eddig nehezen gyógyultak,és heget hagytak.De mióta a Haszprus Überblogot olvasom,sebeim pillnatok alatt,nyomtalanul gyógyulnak.
Haszprus Überblog - Gyógyír az Ön sebeire is!

betett a reklámszoc...


Nemrég hallottam, hogy van valami krém, ami lehámlaszt pár réteg bőrt a vonatkozó területről, ezzel eltüntetve a heget, akármikor is szerezted. Egyik haverom használta, neki bejött. De a csajok imádják a sebhelyeket, kérdezz meg bárkit (én ezért is nem kezelem az enyémeket). Majd egyszer megmutatom, mennyi van. Mint a Cápa 1-ben.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...