Haszprus

Normafa éjjel

©   Haszprus   |   350d barátok bringa éjszakai túra fotózás normafa

Legnagyobb megdöbbenésemre a Cateye HL-EL530 irgalmatlan erős fénnyel rendelkezik. Olyannyira erőssel, hogy kicsit meg is tépázta az éjszakai bringatúrának a lényegét: nevezetesen hogy úgy mész a sötétben, hogy igazából marhára nem látsz az orrodnál tovább Így aztán elég komoly sebességgel tudtunk haladni, és hamar le is jutottunk. Szóval fene se gondolta volna, de lehet hogy az ilyesminek inkább gyengébb lámpával érdemesebb nekivágni

Ja, a bokorban leledző lények viszont azért hozták ránk a parát rendesen

Update 16:20: a HL-EL530 rögzítése:

Update 21:51: később még jól jöhet, hogy megfigyelésem szerint kb. 18 fokban indultam el itthonról, nyilván közben is hűlt a levegő, az utolsó fogassal mentünk fel, odafelé volt rajtam egy hosszúujjú felső aláöltözék (aznap vettem), egy rövidujjú mez, egy hosszúujjú mez, a könyök-/alkarprotektor, és fáztam. Fent felvettem még egy rövidujjú mezt, de ez nem sokat segített, karra kellett volna még valami, sőt, a hosszúujjú nyári bringáskesztyűnek is túl jó volt a szellőzése. Lábra is egyértelműen jöhetett volna még valami, és fejre is a bukó alá. Annyira nem volt gáz egyébként, de azért kicsit fáztam.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Az említett lámpa van a sisakodra rögzítve? Hogyan volt megoldható? Adtak hozzá gyárilag valami alkalmatosságot, vagy sufnituninggal lett felberhelve?
Mellesleg zsírok a képek, főleg az uccsó.

sylverdevil tettem fel pár képet. Mindkét cateye lámpámnak olyan a rögzítője, hogy akármekkora kormányra ráfér. Ez azt jelenti ugye, hogy nincs konkrét alakja, így a sisak rácsaira is fel lehet tenni. Elég szenvedős maga a művelet amúgy, még most is fáj a hüvelykujjam a csavarástól (harapófogót is be kellett vetnem, annyira elakadt ez a szar a menetben).

Viszont az 530-as nagyon nehéz fejre, a sisakot eléggé meg kellett szorítani a szokásoshoz képest, hogy ne húzza el

Köszi a felvilágosítást, azt hittem gyári megoldás

sylverdevil, ez gyári megoldás saját fogójával van felerősítve

Úgy nézel ki, mint valami Gladiátor.

Isti, én is valami hasonlót gondoltam, de nem tudtam volna ilyen szépen kifejezni

Ok, én is tudom hogy hülyén nézek ki ezekben a göncökben, ugyanakkor elég praktikusak.

Ez a pizsamaalsó a lábszárvédővel egyenesen szenzációs

Romsy, bizonyára a kivehető bélésű, szabályozható ventilációjú bringás gatyára gondolsz (Balance), ami alatt van egy Sixsixone Pro Bomber undershort is.


Megjegyzés magamnak: legközelebb a ghost effekt elkerülése érdekében ott kell maradni, így kitakarva a háttérből érkező fényt. Ugyanakkor mivel mi nem kapunk fényt (vagy legalábbis nem sokat), a képünk nem fog homályossá válni.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...