Most pedig jöhetnek a statisztikák, mindenki nagy kedvencei.



A bejegyzések össz száma, havonta. Mint látható 2003. decemberben volt a csúcs. Ezt a mennyiséget a jelenlegi kreditrendszerben már sosem fogom elérni, inkább akörül lesz a csúcs, mint amit most 2004. novemberben is produkáltam, efölé nem nagyon enged a rendszer. Persze előfordulhat hogy a scriptet ki fogom venni vagy átírom. (Nyáron pl. biztosan így lesz.)


(csak tudnám, miért nincs antialiasing excelben…)


Jó tudni, hogy a felsorolt kategóriákon kívül a blogban még létezik egy pár, úgy mint
  • life, general
  • hardver, szoftver, net
  • élelmezés
  • zene
Viszont ezekről úgy gondoltam, hogy nem nyerhető belőlük semmiféle információ.

A grafikonon ugye az látszik, hogy novemberben iszonyat módon lecsökkentek az egyes kategóriákba jutó bejegyzések, de fontos látni, ahogy azt a fenti diagram is mutatja, hogy az összes bejegyzések száma nem csökkent ilyen drasztikus mértékben. Ennek az az oka, hogy egy bejegyzés több kategóriába is tartozhat, és jellemzően amikor novemberben visszamenőleg egy évre beosztottam kategóriákba a bejegyzéseket, egy-egy bejegyzésnek általában több kategória jutott, mint ahányba most kerülnek az átlagbejegyzéseim.

Ami egyértelműen látszik, hogy a bme kategória viszi a pálmát, 2004. áprilisban oly sok írás született ebben a témában, hogy mellette filmre, táborra, bulira még gondolni se mertem, viszont elég bajom volt ahhoz hogy szóvá tegyem . A stratégia megváltozott, a semmitmondó bejegyzések nagyrészét eliminálom a blogról, és arról sem írok hogy éppen fáradt vagyok vagy hogy 2-kor térek aludni.

A cél:
  • a fölösleges, keveseket érdeklő kontent kiszűrése
  • magamnak több szabadidő hagyása
  • világuralom, ofkorsz
Na most már remélem mindenki tudja, hogy miért überblog ez. Ilyen self-statisztikát sehol másutt nem láthattok. Jeah.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...