Haszprus

Batman visszatér

©   Haszprus   |   film
Batman visszatér (Batman Returns - 1992). Fura volt 20 évesen ezt megnézni. Mármint kb. másodszor. Először láttam moziban amikor bemutatták, úgy tűnik az 12 éve volt. Iszonyat gagyi. Nem is igazán értem, miféle korosztálynak készítették. Kicsiknek túl felnőttes, felnőtteknek pedig túl gyerekes és felületes. Na jó, tény hogy anno tetszett. Ez a bóhocos dolog, meg cirkuszi soundtrack, hááát…

Kiváncsi vagyok, milyen lesz a Batman begins, amit moziban idén mutatnak be, bár nemtom pontosan mikor, minden esetre emiatt néztem újra a két első batman filmet. A harmadik és negyedik epizódot nem nagyon vagyok hajlamos újra megnézni, tekintve hogy übergáz volt már elsőre is mindkettő. A Batman & Robint (schwarzenegger, mr. freeze) az rtl klubon láttam pár éve, és jól be is aludtam rajta.

Update 02:20: lecsekkoltam a Batman begins trailerét. Június 17-én lesz a premier.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hehe. 92ben én is megnéztem, jó szar volt... broargh.

Ééééééés megint vitatkoznék. Ez a Batman-saga legjobb darabja. Abszolút felnőtt a sztori, Pingvin története elég durva még az én ízlésemnek is... Ha már itt tartunk, ő a legeltaláltabb karakter az összes filmből. Danny deVito egyszerűen zseniális. És itt basszus még Michelle Pfeiffer a Macskanő, nem az elb@szott Hale Berry. A látványelemek a kor technikájához mérten nagyon jók, és az atmoszféra (díszlet, zene, sztori) nagyon ütős.
Ez a film volt az a pont, amikor a Batman 1 érdektelenségén már túlléptek, de még nem estek bele a Batman Forever kommercializálódottságának csapdájába. Hangulatos film, és nekem az egyik kedvencem.

Talán mert ez a rész volt ami ment akkor amikor megfelelő korú voltál a Batman-filmekhez

Nem, szerintem még kicsi voltam hozzá. De lehet hogy koravén vagyok...

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...