Haszprus

Axelero SUXX

©   Haszprus   |   hwsw
Botrányos. Megkérdeztem az Axelero üfsz-on emailben hogy a 2 éves hűségem lejárta után miként fizethetnék olcsóbb havidíjat úgy hogy a saját Otthon csomagomban maradjak (mert mára már olcsóbb a havidíj ugyanarra a csomagra mint ami nekem van, de én a régi szerződésem miatt még egy nagyobb díjat nyögök), erre volt képük az Otthon/L-t ajánlani (holott nem csomagváltásról érdeklődtem), és levelükben másra ki sem tértek. Micsoda egy szarházi banda. Kéne nekik az a több mint 1 milla pótdíj amit 3 év alatt fizettem volna nekik, ha Otthon/L-en lennék. Aham, jó vicc.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

mi ugyanezt kérdeztük még kb decemberben. a vége az lett, hogy azóta egy másik szolgáltatónál vagyunk.

Mivel az akciók mindig csak az ÚJ előfizetőkre vonatkozik, ezért sokmindent nem tudsz tenni. 2 lehetőséged van:

1) Loyality kedvezmény: +1 évre előfizetsz és a havídíjad annyi lesz, mintha 2 évre fizettél volna elő. (asszem)

2) Lemondod és megrendeled újra a mostani akcióban. Bár ezt nem nevezném akciónak, mivel 2 éve ugyanazok a listaárak vannak (9.900 - 12.900), csak a belépési díjon van mindig kedvezmény.

A 2)-es kapcsolódóan arra kell vigyáznod, hogy bárhol is rendeled meg az új ADSL-t, előtte győződj meg arról, hogy a MATÍV kikötötte-e már a régi ADSL-edet, ellenkező esetben vissza fogja dobni az netszolgáltatódnak, hogy ott van már ADSL (igaz, hogy leszerelés alatt, de ezt a MATÍV nem figyeli), és ezért állni fog a megrendelés, amíg újra nem indíttatod a netszolgáltatódnál.

Nekem még sikerült a téli akciós ADSL-t beköttetni.

Kiegészítés az előzőhöz:

- "MATÍV kikötötte-e már a régi ADSL-edet"
Ezt úgy értem, hogy a központban kihúzták a madzagodat. Tőled nem feltétlenül viszik el a szűrőt meg a modemet.

- "2 éve ugyanazok a listaárak"
Ezek a listaárak az ADSL Hobbi és ADSL Otthon csomagokra vonatkoznak.

a két éve ugyanannyihoz annyit fűzök hogy én 11900-at fizetek míg az "újak" 9900-at. de thx!

a legjobb az, hogy nálunk a Matáv akkor kötötte ki az ADSL-t, amikor már majdnem egy hónapja az új szolgáltatóval neteztünk. aztán rá egy napra kikötötte a vonalat is. de végülis pár órányi telefonálgatás után megoldottuk, "csak" két hetet állt a net az átállás miatt.

Akkor te szerencsés vagy demian, ugyanis:

leszerelés: 30 nap
felszerelés: 30 nap

Tehát extrém esetben _akár_ 2 hónapig is net nélkül maradhattál volna...

7) djlaser (nem regisztrált)
hali. két éves szerződés lejárta után most irtunk axeleronak , ezer forinttal csökkentették a havidíjat. igy 11 900 ft . 2048/192es adsl

nekem már több mint két éve ennyi

Csak annyi, hogy Datanyet rulz

Mondjuk mázlim volt és a hűségem (tök jó egyébként, hogy ebben az országban a régi vásárló húzza a rövidebbet…) pont októberben járt le és XI. 1‐jétől volt az a húzása a Matávnak, hogy egyrészt sebességet emel (384‐ről 512, 512‐ről 1024, stb.) másrészt lejjebb dobja az árat, de megkérdeztem, hogy mi legyen, azt mondták kössek új hűségszerződést (hiszen az előző érvényét vesztette) és az új árakkal megyen minden. Mondom nekik akkor mán váltsunk csomagot is Eredmény: 384/64 előtte két évig – 10725 HUF, 1024/192 azóta – 9490 HUF.

Aztán T‐Com még egyszer emelt most májusban, ugye, szóval 2048/192.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...