Haszprus

Félév 4 harmadik nap

©   Haszprus   |   bme élelmezés fáradtság történelem
Bahh, egyre elviselhetetlenebb a fáradtságszint. Ezúttal elektrón aludtam olyan 10-15 percet (13:00-kor!), de végig hulla voltam. Előtte itthon akartam volna egy capuccinót főzni de gyaníthatóan valami megsavanyodott tejet használtam alapanyagnak, ami fogta magát és "felrobbant" a mikróban Persze ez élőben nem volt ilyen mókás mert tiszta dzsuva lett minden. Úgy képzeljétek az eseményt mintha valami gránát robbant volna a tej közepében

Benn voltam anal előadáson H-nál, szerintem inkább átmegyek K-ékhoz jövő héten, vagy majd meglátom. Kár hogy F emelt szintet tart idén, szerintem ő a legzsírabb anal előadó, jó tempóban tartja, jó stílusban, és egy szimpatikus ember alapvetően. Egyébként egy esetből kiindulva K is az, de nekem az órái nem jönnek be, iszonyat tempóban nyomja a rizsát meg a táblára írást. Kezdőbetűket meg azért használok rájuk mert nagyon szép hogy a google kidobja mindenre az oldalamat első találatnak, de nem akarom hogy az ő nevükre is így történjen. Itt jegyezzük meg hogy nem használok egyetlen kivételtől eltekintve olyan eljárásokat amiket direkt azért tennék hogy a page rankem feljebb menjen.

A mérés labor pedig a legszarabb. Egyrészt fasság (nem érdekel), másrészt nem voltam device közelében, oszt 2 méterről sasoltam hogy mit csinálnak a mellettem ülők, megin nem láttam sz#rt se, legalábbis a gombok feliratait ugye nem. Az info2003 levlistán volt egy kis méréshez kapcsolódó flame amin jót röhögtem, de annyit nem ér, hogy ide kipublikáljam, meg amúgy is gáz lenne és főleg csak belsősök értenék

Iszonyat fáj a fejem, fáradt vagyok, álmos vagyok, remélem hamarosan hozzászokok a szorgalmi időszak terhelési szintjéhez.

Ja és esett a hó. Reggel még szép volt, le is fotóztam.

Még a bejegyzés szerkesztése alatt beérkezett a fent említett flame-hez a második levél Királyság, kurvajól szórakozom rajta.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...