Haszprus

Félév 4 negyedik nap

©   Haszprus   |   bme történelem
Na felébredtem egy negyed órája, egyszerűen fogalmam sincs hogy mikor aludtam el, na jó, talán 18 körül már szunyáltam de ez csak egy durva tipp amit hosszas gondolkodás után szültem meg. Ma sikerült eddig 12 kemény percet tanulni. És egyúttal ma voltak az utolsó új tárgyaink, úgy mint:
  1. FONY előadás. B.I. tartja, és szerintem erősen kérdéses hogy vajon el lehet-e mondani ezt az anyagot ennél lassabban Nagyon kellemetlen, hogy van 1-2 homályos folt a könyvből tanulás után, mert így kénytelen vagyok bejárni rá.
  2. Anal gyak. Ítmentünk H.J-hez annak nagy örömére, erre kiderült pár perc alatt, hogy ez egy emelt szintű csoport. Na remek. Viszont közös feladatsort oldottunk az összes többi gyakkal, úgyhogy nem volt gáz. A jövőt meg majd meglátjuk.
  3. Opre ea, ez ugyan nem új tárgy de ma meglehetősen nagy számosságú ismerettség települt körém which was fat.
  4. FONY gyak. Egy arc tartja a Morphologictól, ami nem gyenge dolog, ugyanakkor sikerült a kiosztott lapokról egy darab példát sem megoldania, jövő héten meglátogatunk valami más gyakvezt aki le tudja írni azt hogy alef-null. Ha jól értettem és a csávó nem tévedett akkor egy ratyi zh + pótzh kombó helyett érdemesebb inkább egy zsíros gyakiv-t írni. Érdekes megoldás. Merthogy a zh és pótzh-nak mindenképpen az átlaga számít, ha megírja a pótzh-t az ember. Ergo ha nem voltál zh-n (0 pont), akkor a 100%-os pótzh-ddal együtt is csak 50%-os eredményt érsz el, amit viszel a vizsgajegybe. A gyakiv-t viszont nem, hanem a vizsgapontszámot duplázod. Nem részletezem ezt most jobban, szerintem nem teljesen következetes a pontszámítás.

    Update 2005. feb. 18. 22:10: a hivatalos honlap szerint nem úgy számolják a pontokat ahogy a csávó órán elmondta.

Holnap 7-től tesi. Hát asszem ezt idén is hanyagolom. Lehet hogy a tesi veszélyezteti legjobban a diplomámat? Ez akár még vicces is lehetne de kurvára nem az

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...