Haszprus

Viasztestek

©   Haszprus   |   film
House of wax - 2005. Nemtom miért fikázza mindenki ezt a filmet, lehet hogy finom volt a pizza amit ettem közben, de nekem tetszett. Persze benne lehet az is, hogy nagyon rosszra számítottam, különösen Paris Hilton miatt, aki ugye nem színész. Szerencsére azonban alig kapott szerepet.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 35 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!




4) Alexa (nem regisztrált)
Háát megmondom öszintén imádom a horrorfilmeket, de nem bírtam megnézni!!!!! Láttam belöle kb 1órát, de naon durva sztem!!

Haszprus, vélemény? NAON durva?

Dehogy durva. Viszont tényleg jó.

Akkó megtekintjük. Paris Hiltontól félek egy kicsit, dehát legyakják vagy mi...

8) Shana (nem regisztrált)
A Viasztestek egy oltárian állatkirályzsír film. Muszály megnézni! I Love Vincent Sinclair! =D

Paris Hilton szerepe nem veszélyezteti a filmet

10) Polluted soul (nem regisztrált)
Naggyon naggyon király a film!
A legjobb mikor harapófogóval lecsípik a kiscsaj ujját,és mikor Paris Hilton meghall.


12) Gigi (nem regisztrált)
Sztem a film marha jó 4 en néztük ebből ketten kimentek mert szerintük gusztustalan volt, de nekem nagyon tetszett.Paist meg úgyis kinyírják.

13) devilgirlll (nem regisztrált)
Sztem nagyon jó film,de én is pörgetéssel meretem csak végignézni.
A legdurvább amikor Wade-re önti a viaszt ot kikészültem!
Eléggé megrázó film.

14) zoli (nem regisztrált)
kkkk király film vót. Nkem naon teccett, de a csajom nem bírta.

15) zoli (nem regisztrált)
királllllllllllllllllllllllllllly film vóttttt

16) moni (nem regisztrált)
jo film....vhejhej

Nos, nem tudom hogy is mondjam...de én szobatársammal néztem meg anno, és az első 45percen majd elaludtunk, azon gondolkoztunk, hogy abbahagyjuk. Aztán végülis tovább néztük (mert mindenki azt mondta előtte, hogy milyen hű meg ha de milyen jó), és a végén már történik is valami, de azért nem voltam elájulva tőle... Paris Hilton pedig... megérdemelte
[egy frankó pizza lehet, hogy nekünk is dobott volna az élményen]

18) mateee (nem regisztrált)
Imádom ezt a filmet.. Akárhányszor meg tudnám nézni, sőt mondhatom hogy ez a kedvenc filmem.. ja és természetesen egyik legjobb horror amit eddig láttam! A színészek nem rosszak, sőt kifejezetten jók...nem kell lebecsülni Paris Hiltont mert igazából nekem semmi bajom nem volt vele a filmben, egész jól játszotta a kétségbeesett, sikoltozós, félős kislányt! A halála pedig elképesztő...egyik kedvenc jelenetem a filmből De tényleg...mikor először láttam azt a részt kb. ezt mondtam: azta..! Eléggé durva (meg ugy az egész film), szal akinek gyenge gyomra van és gyenge idegrendszere az inkább tartsa magát távol ettől a filmtől (jó tanács) A történet viszont eléggé sablonos, de annyira nem rossz. A gyilkos Vincent már önmagában is elég rémisztően nézett ki és néha átfutott rajtam a libabőrösség. Aztán: A film vége szerintem lenyűgöző, főleg a látvány! Ahogy olvad az a sok tonnányi viasz...egészen művészi és egyben horrorisztikus is! Összeségében: Ez szerintem egy kiváló horrorfilm, sok vérrel, sok izgalommal, sok feszültséggel! Én imádom Ki ne hagyjátok ti se..
10/10

19) Csetty 5 (nem regisztrált)
Sztem naon jo volt, csak meghalt a legjobb pasi Jared Padalecki, vagyis Wead.Annyira sajnáltam mert nem neki kellett volna meghalnia!!!!!!!!! Inkább akkor vki más!!!! De amugy jo volt.Tetszett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20) Mercédesz (nem regisztrált)
Annak örülök, hogy ilyen sokat utálják Parist. De az, hogy olyan juj de félelmeset lenne háát nem mondanám. Persze voltak benne csúnya részek de aki nem bírja a horrort az ne nézze. De ha mégis megnézné akkor legalább véleményt tudjon írni.

Na megnéztem. Két szó: szar tinihorror. Mondjuk az alapötlet legalább eredeti volt, de sajnos, ha úgy indulnak neki hogy ez tinihorror lesz, akkor a legjobb ötlet sem ér semmit…

22) Rékababa (nem regisztrált)
Engem nagyon megrázott Wead halála, tiszta szar hogy meghalt! Viszont nekem az a rész nagyon tetszett mikor Nick kereste a tesóját, és a csaj meg kiabált neki, nekem ez valahogy annyira,,jólesett"! Szerintem gusztustalan egy film, de viszont kurva jó, bár van ennél sokkal jobb hororr, de ez is tuti volt!

23) Alpesicsiga (nem regisztrált)
Ez a film maga a megvalósult világon legjobb filmek egyike! Én egyáltalán nem nevezném durvának ahogy a többiek mondták. Nem gyerekeknek találták ki. Aki nem bírja az ilyesmit az ne nézzen ilyet. Nagyon sajnáltam, amikor meghalt benne Jared vagy ahogy a többiek mondják Waid. Paris hilton pedig megérdemelte, hogy végre valaki jól fejbevágja még, ha azt így is. Én szerintem lesz 2. rész, mert ennek a filmnek egyszerűen így nem lehet vége! Nah ennyit akartam mondani, ha valakinek ez ellen van valami ellenvetése az írjon bátran. Jah és, ha már itt tartunk ajánlom az ilyen horroros embereknek a baralang című filmet. Nah az aztán ilyesztő! Csáó

Ez a film maga a megvalósult világon legjobb filmek egyike!
Ööö… megintcsak azt tudom javasolni hogy a Filmműveszet szak prospektusaiból inkább tekerj egy spanglit.
Én egyáltalán nem nevezném durvának ahogy a többiek mondták. Nem gyerekeknek találták ki.
Nem gyerekeknek való, talán mert durva, nem?
Nagyon sajnáltam, amikor meghalt benne Jared
Thrillereknek van egy ilyen átka, hogy meghalnak a szereplők. Rajzfilm esetleg? Ott nem annyira. (Anime nem ér)
Paris hilton pedig megérdemelte, hogy végre valaki jól fejbevágja
Én úgy emlékszem átszúrtak a fején egy vascsövet. Jó kis fejbevágás, annyi szent.
Én szerintem lesz 2. rész, mert ennek a filmnek egyszerűen így nem lehet vége!
Úgy, hogy az őrült testvérpár kiirtotta a teljes várost, őket megöli a maradék két túlélő a film végén, és lerombolják a viaszházat? (Viasz ház, ez önmagában k* lol! ) Tényleg, ott a csavar (naaaagy csavar) a film végén, de szerintem ez nem alap egy 2. részhez. Legalábbis remélem.
Nah ennyit akartam mondani
Mikor tiltja már be valami testület az ilyeneket hogy nah meg jah ?
ha valakinek ez ellen van valami ellenvetése az írjon bátran.
Csak viseld emelt fővel, ha Te kérted.
ajánlom az ilyen horroros embereknek a baralang című filmet
Majdnem biztos vagyok benne hogy amiről beszélsz, az a Barlang. Használd azt a keresőfunkciót, jó sokmindenre.

Anyám nem tehet róla, engem szidj.

25) Alpesicsiga (nem regisztrált)
Jóvan eltévesztettem nem tehetek róla, de legalább megértettétek, hogy mit is akartam mondani . Különdben is nincsen igazam abban, hogy már jól fejbe kellett volna verni azt a kis ingyenélőt? . Fejbeverés vagy fejen átszúrás az mind1. De láttátok a Barlangot?

26) Alpesicsiga (nem regisztrált)
Második résznek szerintem akkor is kell, hogy legyen! Egyszerűen gyanút kellt az emberben az, hogy a végén egyszercsak közlik a nézőkkel, hogy ja bocsi mégiscsak van egy harmadik testvér akiről igaz alig tudunk valamit, de azért ott van és estleg újra felfogja ezt az egészet építeni! 100 embert kb. megint meg fog ölni, de ez hol érdekes. Ezért gondolom, hogy lesz 2. rész

Alpesicsiga Ez a film 2005-ös (mellesleg már eleve feldolgozás), ha készülne folytatás akkor az már szerepelne az imdb movie connections oldalán.

Alpesicsiga Jó, ebben egyetértünk! (Van egy másik filmje ahol csinálnak dolgokat a fejével (is), az szerintem méltóképp helyreteszi az imidzsét. )
Alpesicsiga Így újra végiggondolva: kevesebbre is építettek már folytatást, szóval még akár lehet is. Azt is megnézem, és azt is lehúzom majd.


Haszprus Ennek nem sok köze van ahhoz, ami engem írásra buzdít, Alpesicsigával sincs semmi bajom, kicsit húztam az agyát, jól szórakoztunk mindketten, ennyi. De amúgy az írás jó, csak nem érzem annyira indokoltnak jelen helyzetben.

31) Alpesicsiga (nem regisztrált)
Én sem gondoltam, hogy rosszban vagyunk. Lehet, hogy már két éve készült ez a film, de simán kipattanhat egy rendező eszéből még, hogy mi lenne, ha lenne folytatás! nem? A mai világban már minden megtörténhet! Viszont arra senki sem válaszolt, hogy látta e a barlangot! Várom a válaszokat


33) Alpesicsiga (nem regisztrált)
Én rámentem és nem történt semmi! Mármint, ha rá kellett menni, mert ha nem akkor szívás

Totál bealudtam rajta, uncsi volt már nagyon… El se jutottam a horror részig

35) Alpesicsiga (nem regisztrált)
Egyébként már leesett! És oda is írtam kommentárt!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...