Haszprus

Komment: waiting (2)

©   Haszprus   |   fejlesztés

Na, van már mindenféle script az idióta kommentek publikumtól való távoltartására, igazán elégedett vagyok most, szevasztok Ezzel remélhetőleg a kommentek alapvetően minőségileg feljavulnak, mivel ha nincs hülye nyitókomment akkor nincs rá érkező válasz sem, aminek nálam általában az volt a következménye, hogy mivel az értelmes választ nem akartam kimoderálni, így a hülye komment is bennmaradt. Jessz. És ircbot rulez. Jeah. Tetszikérteni, csókolom? Sunshine, happyness, végül alvás. Mert rendnek kell lennie blablaföldön, szevasztok.

Update 02:32: na még akinek nincs 3 jóváhagyott hozzászólása a kommentjét megelőző napig bezárólag, annak is waitingbe megy a kommentje, akármennyi ideje is regisztrált, ezzel kizárom az előre regisztrált aztán 1 hét múlva majd jól odaszóló júzereket is. Bár ilyenből nem sok van.

Ha bármi problémát (bugot) észleltek a kommentálással kapcsolatban, szóljatok.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!



Ezutan mar csak olyan userektol kell felni, akik regisztralnak, varnak egy hetet, irnak 3 ertelmes hozzaszolast, utana elkezdenek agyba-fobe anyazni Na jo, nem adok tippet senkinek sem, de szvsz ha nem teszed kozkinccse a moderalasi alapelveket, akkor kevesbe kijatszhato. Had higgyek csak azt, hogy mindent atnezel, mielott az oldalra kerul, igy tudjak, hogy felesleges hulyesegeket irni, mert ugysem jelenik meg. Mar csak azt nem tudom, hogy vajon ez a kommentem meg fog-e jelenni

NeoXon, miért ne jelenne meg, régi júzer vagy 3-nál több jóváhagyott kommenttel. Természetesen minden, az oldalon megjelent és ki nem törölt komment jóváhagyottnak számít.

Másfelől azért 1 hetet várni és még 3 jó kommentet is írni csak azért hogy utána elküldhessen melegebb éghajlatra, hát, szerintem ennyire nem idegesít fel senkit egy negatív filmkritika stb. Ha meg igen, akkor még mindig ki tudom moderálni

Ennél még az is egyszerűbb, hogy küld egy "kedves mamád" ímélt.. vagy megtudja az x-féle IM azonosítód/címedet

A fikázók szeretik a publicitást. Olyan még nem volt hogy valaki a bloggal kapcsolatban komment helyett privátban küldött volna el a búsba.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...