Haszprus

Az elvonó projekt kudarca

©   Haszprus   |   life
Az elvonó csődöt mondott. Korlátozott winxp júzerként nem tudtam programokat telepíteni és egyéb ntfs jogosultságokkal is gyakorta meggyűlt a bajom. Ráadásul elkezdtem felfedezni az eszetlen mennyiségű vicces képet meg hasonlókat a vinyómon. Úgyhogy ismét rendszergazda vagyok, és ismét átírogatom a hostsot, a scriptjeimet, stb.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Legközelebb fogadni fogok, hogy meddig bírod

ember, ilyenbe belebukni, kínos lehet.
együttérzek - amennyire tudok- mert annyira látszott, hogy akartad...

Nem a bírásról van szó, semmi bajom nem volt a bírással (tényleg).
Nem tudtam felrakni egy valszám (bme) segédprogit, ekkor döntöttem úgy hogy na jó ez így nem megoldás...

Akarat és szusza. Ha máshogy nem megy, akkor kokain.

(Nem egy rakás jogosultságtól akartam elesni ezzel a projekttel hanem szimplán a weblapoktól. A limitált júzer nem volt megfelelő eszköz.)


Nem jó. Informatika szak, emberek, gondoljatok már bele, itt nem lehet gép meg net nélkül meglenni huzamosabb ideig. (Meg nem is akarok, nem ez a célom.) Persze, meg lehet szervezni, de macerás, én egész nap egy rakás tantárgyi, vagy azzal kapcsolatos oldalon is szörfölök. (most mit macerázzak fájlok mentegetésével meg ilyesmi, ha itt a net bekötve)

(Egy ideje elvetettem egyébként a notebook projektet is, több lenne belőle a károm mint a hasznom. Arra jutottam, hogy neten csomó olyan dologgal találkozom, amik az épülésemet szolgálják.)

Csatlakozom. Infon halálra vagy ítélve Net nélkül. Meg az azon való folyamatos lógás nélkül is. Szerintem gyalázatos eredményeimet félig az értetlen szüleimnek köszönhetem, akik már 3.éve (mióta BMEs vagyok) képtelenek megérteni, hogy ha másért nem, hát a tanulmányaim miatt _muszáj_ bekötni azt a telibeb@szott netet. Nekem egyébként nem egy nagy álmom a net, ha nem kéne ennyire a sulihoz, nem erőltetném.

A segédanyagok nagy része itt is (GAMF) az FTP-n, meg a tanszéki lapokon van. Igaz, hogy az infóépület portáján olyan segédleteket tudnak adni, amilyet nem szégyellsz kérni, de fog a hóhér havi több ezret ott hagyni a kurva fénymásolásért. Különben is, zh után megy mind egy mappába és 1-2 év múlva a szemétbe.

Akár HOAX, akár nem, egy vigyort megérdemel ez a kis kütyü.

Nekem direkt nincs netem, és azért nincs, mert tudom, hogy ha lenne, folyton kínlódnék, mint Haszprus. Így viszont meg tudom csinálni azt, hogy 5 napig egyfolytában az önlaboromat csinálom (alsóbbéveseknek: ez lényegében egy saját magad által választott nagyon nagy nagyházi, 8 kreditpontért), és közben fel sem lépek a netre. Ha lenne otthon internet, akkor erre képtelen lennék, mint szegény Haszprus és Mainframe.

Nem vagyok halálra ítélve a net nélkül. Van hszk, van netcafé, amik ugye korlátozottak és így nem lehet elbaszni ott teljes heteket. Viszont emiatt amikor oda megyek, kész listám van, hogy miket töltök le/fel a flashkulcsomra, kinek írok-kitől várok levelet, stb. Ha állandóan be lenne kötve a net, ugyanezt tízszer annyiidő alatt csinálnám meg.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...