Haszprus

Bringa második megközelítésben

©   Haszprus   |   barátok bringa fotózás life

Voltunk The GuNN kollégával megvizsgálni ma egy bringát. (A buszon egy ad-hoc überblog-találkozó szerveződött, mert beleakadtunk Orcába is ) Szóval milyen bringát néztünk. Egy megfelelő darabot. Nem volt hiba benne. Azaz hogy egy probléma mégis akad. A bringa jobb mint én. Kétségtelenül. De hisz hogy is ne lenne az, pillanatnyilag egy Tesco Bájk™ is többre képes, mint amit én ki tudnék használni ennyi év kihagyás után. Azonban célom felfejlődni. De ez a bringa még így is többre képes, mint amit egyáltalán el óhajtok érni.

Úgy esett 2002-ben, hogy alapos tájékozódás után kinéztem egy fényképezőgépet, és megvettem abban a szellemben, hogy majd fotózgatok mindenféle jelentéktelen marhaságot. De mihelyt kezemben volt a gép, kinyílt a szemem, olyan dolgokat láttam meg az utcán, amik mellett addig elmentem. Mindenhova vittem magammal a gépet, és gyakran nyomtam le a kerek ezüst gombot. Megtanultam kezelni, kihasználtam tengernyi manuális beállítását, hamar eljutottam arra a pontra, ahol már kevés volt az eszköztára. Éveken keresztül új gép után sóvároghattam.

Nem vagyok – még – nagy bringás. Egykor az voltam. Régen. De most úgy gondolom, nem fogok rajta évekig fejleszteni semmit. Egy olyan gép kell, amiben bízhatok, hogy nem az fogja számomra a limitet jelenteni, csak saját magam.

A végső döntés még hátra van, és egyáltalán nem könnyű.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ha jo a bringa, ne sajnald a penzt ra, vedd meg. Ne kovesd el azt a hibat, mint amit en, en megvettem a leggagyibb bringat a Hervisbol, jartam vele fel evig, es rajottem, hogy tenyleg szar. Elsore meg jo volt, de ahogy egyre tobbet es egyre durvabb terepeken kezdtem hasznalni, mar nem volt az igazi. Most vettem Angliaban egy masikat, ezt hazaviszem, az otthonit meg eladom.

De mihelyt kezemben volt a gép, kinyílt a szemem, olyan dolgokat láttam meg az utcán, amik mellett addig elmentem.
Én is emiatt akarok gépet venni, mert a mostani kis utazókamerámat kinőttem. Komolyabb dolgokat szeretnék kipróbálni stb.

Nekem egy Hauser bicajom van, hat éve. Nyúzom, ahogy lehet, és nagyon jól bírja, csak ajánlani tudom. Ha meglesz a canga, akkor kérünk pár képet!

Nyilvan eszrevettetek, hogy a kepen egy kamu, fa bicikli van. Termeszetesen nem azt voltunk megnezni. Haszprus ujdonsult bringa szerelme itt van. Ezt akarja hetek óta megvenni.

Nah gecc délután még nem volt ilyen lapos a kereke, ereszt?

szój ha megvan és akkor megrakhatnánk egyszer bélből valamelyik hegyet

nrg nrg, előbb kondiba kell hoznom magam, utána tárgyalhatunk

Tamás Tamás, mire használtad a bringát? DH?

Mefi mefi, magáról a cangáról nemtom lesz-e kép, de hogy elmegyek majd fotózni vele párszor az tuti. csak még nemtom hova. egyáltalán nem is tom mit fogok kezdeni vele, merre fogok tekerni. valszeg végülis tökmindegy.

ugyanmár, holnap 11kor indulunk, kezdő csapat, ha akarsz, joinolj

és hogy menjek, gyalog? még nem vettem meg… hova mentek amúgy?

Haszprus: nemtom mi az a DH, a KFKI-ba jártam fel vele (Csillebérc) a Schönherzből. Lefelé gyorsabb volt, mint a BKV, felfele meg egészségesebb


Haszprus, egy ilyen abszolut laza hármashatárhegyet toltunk, de tényleg semmi erőlködés
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...