Haszprus

Upgrade

©   Haszprus   |   hwsw történelem

Eljött az idő, hogy a legutoljára 2003 április elején frissített konfigomat (memóriabővítést, monitorcserét leszámítva) kicsit felhozzam a kornak megfelelő szintre. Az alábbiakat rendeltem.

  • AMD Athlon 64 3500+ Socket 939 CPU + gyári hűtő
  • Asus A8N-E Socket 939 alaplap
  • Seagate 300 GB SATA 7200 rpm 8 MB cache
  • Sapphire ATI Radeon X300SE 128 MB TV/DVI PCI-Express

Nem játszom úgyhogy a videokártya konkrétan úgy lett kiválasztva hogy a legóccsóbb PCI-Expresseset kérem. A mostani karim (Gef2 Ti 64) nem viszi a Vista felületét. Ez meg feltehetően igen, legalábbis így gondolkodtam a boltban, aztán itthon szerencsére megerősítést is kaptam.

For the record, az előző (mostani) konfigom: Athlon XP 1700+, MSI KT4-Ultra, Seagate 3*80GB PATA, Inno3D GeForce2 Ti 64 MB AGP. A vinyókkal nem igazán tudom, hogy mi legyen, éppenséggel nincs szükségem 540 gigára, de elférnek. Remélem hogy a csere megszünteti a 3 éve tartó fagyásaimat, crc-errorjaimat, defragmentálhatatlanságomat is.

Ha a csere sikeresen lezajlik akkor majd beajánlom a boltot is jól, mert nagyon korrektek és segítőkészek (hosszú évek óta), nem elhajtják a vevőt a búsba, semmire se azt mondják hogy nem tudom, hanem zsírul utánanéznek a termékek infóinak weblapon, nyomtatnak árajánlatot, meg amit akarsz.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ilyen szempontból a Users is korrekt bolt. A helyi üzletükben a vevő seggét kinyalják, és még értenek is ahhoz, amit csinálnak.


nálad a ram ilyen másodlagos?

A RAM olyan dolog hogy bármikor bővíthetem. Ha majd egyszer elhatározom, akkor bővítem. Bármikor. Nem macera betenni. Egyébként gondolkodtam rajta hogy veszek még 1 gigát, de majd máskor. Nem ártana pedig, mert mostanság van 1-2 app aminek kevés (mostanság kezdtem ps-ben batchelt képátalakításokat futtatni). Igazság szerint ilyenkor bezárok 1-2 egyéb appot és kész, a probléma elintézve.

Egyébként most csak azokat a dolgokat írtam le, amiket cserélek, de ha vkit érdekel a többi

Én momentán megelégszem egy sima újrainstallal is, ugyanis a DVD-íróm már b@szakszik, és nekem szofveresnek tűnik a baj...
ui: najó, memóriát veszek majd.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...