RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 19 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Te nem vagy normális. Hosszú másodpercekig tartott még azt is megtalálni, hogy hol kell bejelentkezni, hogy elmondhassam, hogy nem vagy normális. Legalább képek vannak. text/plain day nincs?

Na addig örüljetek amíg nincs XML-day...

Ejj, csalódtam benned, haszprus!
(hehe kommentálás után visszajön ;])

mi jön vissza? css-mentesség? az akkor egy opera bug.

Haszprus: a „kommentáltál, köszi” mező stílusolva volt (sötétszürke volt a háttere).

Igen, és még további ~100 helyen használok inline style-öket.

Nekem most konkrétan van stílus, szal szürke, narancs, zöld meg minden.

Update 14:57: na mára asszem ennyi elég volt

Jah, szorri, azt nem láttam.

Ehhe: Mefi 2006. április 06., csütörtök 14:57


Egyébként az öreg hiba oldalak úgy alapból CSS-esek voltak, nem csak inline miatt.

Valóban, ott elfelejtettem kiszedni a külső css-t.

Az mind semmi, én már sokkal korábban láttam egyszer CSS-Naked módban, véletlenül ilyen lett vmi bug miatt a HSZKból. El is küldtem a képet Haszprusnak, de valamiért nem annyira reklámozta...

valaki kulonben igy utolag elmondja, hogy mi volt az ertelme ennek a css naked daynek, ha a latogatokat nem erdekli a szemantikus web; akit fejlesztokent erdekel, az igy csinalja, akit pedig nem mozgat a validsag-szemantikussag, azt ennek hatasara sem fogja?

Én személy szerint egy kis technikai betekintést engedtem ezzel az olvasóknak a blog belső felépítésébe, ill. arra hogy mire jó a css. Itt jegyzem meg, hogy a css naked day előtt pár nappal csináltam meg olyanra a php laborházimat, hogy le lehetett róla húzni a css-t egy linkre kattintva.

Még ha ezt egy web developer toolbarral meg is teheti bárki, valszeg az olvasók igen csekély százalékánál van telepítve, és valszeg ennek a csekély százaléknak is csak egy elenyésző része szórakozik azzal hogy azt nézegeti mások site-ján hogy vajon hogy néz ki css nélkül.

epp ezt a webdeveloperes dolgot akartam irni
az atlaglatogatot ismerve viszont azt is vegyuk be a pakliba, hogy amint betoltodik a css-nelkuli oldal, a juzer 1 masodpercen belul \miezaszar?\ felkialtassal bezarja az ablakot.

Van ilyen, nem fogok belehalni se én, se más. Azért azt látni kell, hogy senki se létfontosságú információkért jár ide, én pedig valszeg más site-ot csinálnék, ha annyira a látogatottság érdekelne

nyilvan, en most nem is kozvetlenul a latogatottsagrol, hanem az olvasoi reakciokrol beszelek. asszem feldobom ezt a blogomban temanak
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...