Haszprus

Quake 4 review

©   Haszprus   |   hwsw

Kipróbáltam a Quake 4-et. Egy dolog hogy csak iszonyat ratyi qualityben fut és még úgy is szaggat, de ez valami tragikusan kiábrándítóra sikerült, már amennyire 5 perc game után meg tudtam ítélni. Többhöz nem volt kedvem.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Először én is ezt gondoltam. Aztán a gépfelújítás után adtam neki egy újabb esélyt immár szinte max grafkóval toltam, magas felbontásban. Dolby Digital... minden ami a csövön kifér. Na úgy már más volt Végig is toltam. Na persze a Quake2 így is maradt a házi trónon, de azért akkorát nem csalódtam.

vettem memóriát. Jövő héten veszek 5.1-es hangfalat. Vesztemet látom közelegni...

Tenyleg probald ki uj geppel. Quake4-hez nem tudok hozzaszolni, de nekem Doom3 volt iszonyat nagy csalodas elso ranezesre, egy 1,4 ghz-es gepen, eleg gyenge videokartyaval. Szaggatott, csunya volt a grafika, es majdnem a jatszhatatlansag kuszobet surolta.
Azert fullos gepen egesz mas jatekelmenyt nyujtott, s bar meg igy sem kozelitette meg a HL2-t, azert boven kisebb csalodas ert, mint elso alkalommal.

Az új gépemről beszélek egyébként (athlon 64 3500+, viszont a videokártya borzalmas gyenge, sapphire x300, szerintem ez itt a szük keresztmetszet, még a quake 2 is szaggat 1280-ban... az még a régi gépemen geforce2-vel is jól ment)

Szóval ezzel a konfiggal 640-ben szaggat a q3

Igen, Catalyst rendesen be van frissítve.

Még az lehet a gond hogy nem dual channelben megy a ram, dehát ha jól tudom így pont olyan gyors mint amilyen az előző gépben volt (mármint a ram), tehát itt nem történt visszalépés.

Valszeg egyértelmüen az x300 ilyen iszonyatosan tré.

NeoXon Doom 3 már megvolt, AMD 2400+ MSI GeForce 4-gyel megtámogatva szépen vitte, nem szaggatott. A játékélmény mondjuk a kezdeti félve osonósból elég hamar átváltott a menetrendszerüen hentelősbe, és csak az időnkénti látomások és a fal mögül előugró zombik tudtak rám frászt hozni, bár azok is inkább csak hangosak, nem ijesztőek. Most féljek egy olyan biszbasztól, amibe két golyót kell engedni?
Ja, és a vége is nevetségesen egyszerü volt...

A Haszprus-es kommentemben nem q3-mat hanem q4-et akartam írni persze. (a quake2 viszont stimmel)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...