Haszprus

TVnet duplázó

©   Haszprus   |   hwsw

A TVnet a következő akcióval állt elő: ha ADSL-előfizető vagy valamely más szolgáltatónál, és szeretnél dupla vagy tripla sávon netezni ugyanannyi pénzért, akkor beviszel nekik asszem 3 havi számlát, kezdeményezel egy ISP-váltást, ők pedig az eddigi előfizetésed áráért dupla vagy tripla sebességet nyújtanak neked ADSL3G szolgáltatás keretein belül.

Egy bajom van. Én anno 2002-ben a TVnetnél kezdtem az ADSL-ezést, 2 év hűséggel. Valami szerződésmódosításból kifolyólag úgy alakult, hogy 24 hónap helyett hamarabb eljöhettem, és amint ez lehetővé vált, húztam is át az Axeleróhoz. Mert a TVnet akkoriban elég tré volt, magas pingek, packet lossok, egyéb üzemzavarok.

Én a mostani 2 mbites csomagomat egy 4500 kbitesre cserélhetném a váltás által, a jelenlegi előfizetésemmel azonos áron. A váltáskor a szolgáltatáskimaradás állítólag csak 1-2 óra.

Nemtom megkockáztassam-e a TVnetet, úgy hallom még mindig van náluk időnként leállás. A T-Online-nál nincs, soha. Az elmúlt napokban ugyan teljesen kivételesen leesett a sávszélesség, de ilyen korábban sosem volt, ráadásul már meg is javult.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 17 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nézd, érdeklődj körbe a felhasználóknál, hogy mi van. A 4500-as nem rossz, de kérdés, hogy megéri-e, ha félpercenként leszakad, ugye. Nekem 512-es vonalam van, és az is elég - ebből látszik, hogy te Pesten laksz, én meg Csajágaröcsögén.

Otthon nekünk TVNet van (Fehérváron), teljesen korrekt most, soha nem volt bajunk vele.

En rosszat hallottam rola. Pont azokat, amiket te is emlitettel.

Nekem tvnet van, nem szokott gáz lenni Néha becsúszik, de kibírható Igazából nem emlékszem mikor volt vele utoljára gáz

tvnet van nekem is. ajánlom. néha (ritkán, 1-2 havonta) van kimaradás, utána 2 napig anyázok, de alapvetően nincs gond vele, és abba az 1-2 óra leállásba sose haltam bele

viszont érdemes lehet megnézni a pantel ajánlatát:
elméleti max 24 mbit, garantált minimum 6 mbit és 512kbit fel havi 10690 ft.

Há, de a pantel fos

Amúgy, 6,5mbitet kapnék én 13ért amit most fizetek, az több mint 800k download Hmmm

Wizard én akárhogy nézem 40e-ért adják a 24 megát

Akkor nem jol nezed, csekk disz: www.pantel.hu/index.php?id=218
Mellesleg nagyon jo ajanlat ez. Gyakorlatilag 12990 Ft-ert korlatlan telefonalhatsz belfoldon, es mellette 24 mbit-en netezhetsz korlatlanul, ha az muszakilag megoldhato, de 6 mbit/s mindenkepp garantalt.
Ha nem kellene nekunk feltetlen isdn, tutira azonnal valtanek. Kar, hogy csak analog vonalat tudnak adni (isdn a belso telefonhalozat miatt kell, irto maceras lenne itt az isdn telefonrendszert lecserelni analogra)

NeoXon Ez valóban nem rossz, már csak az a kérdés, hogy vajon a pantel tényleg fos-e. Ha igen, akkor nekem totál nyolc hogy hány mbitet adnak. Engem az se érdekel ha 100 mbit, ha cserébe instabil… Nekem nagyon tetszik az, hogy az adsl-t az axelero/t-online révén egy 100%-ig megbízható, kiesésmentes, ingadozásmentes szolgáltatásként ismertem meg, aminél nincs az hogy tépem a hajam mert épp leállás van, vagy lassú, vagy nincs külföld, hopp elszállt a web, stb (most régi tvnet szindrómákat soroltam egyébként).

Szerintem elég jól mutatja a különbséget az hogy a kétszeres sávajánlat ellenére nagyon vonakodok visszamenni a tvnethez

Nekem 2 évig Tvnetes ADSL-em volt, még 3-5 éve, nem tudom pontosan mikor. Nekem sose volt bajon vele, kimaradás volt, a két év alatt kb 3-4x fél óra, amit észrevettem, pedig elég sokat neteztem már akkor is.

en nem adnam a biztosat a bizonytalanert.

ha nem múlthét pénteken írtam volna alá tvnet szerződést (6,5 mbit 6500+áfáért) akkor pantelen nagyon elgondolkoznék

Annyi biztos, hogy a Pantel nem mai ceg, ha jol tudom 98-ban alapitottak. Batyam dolgozott is naluk anno, es akkoriban kizarolag nagyvallalati internettel es telefonnal foglalkoztak. Szerintem a 20 milliardos kezdotoke is mutatja, hogy nem egy sufni cegrol van szo.
Mindenesetre erdemes lehet varni vele nehany honapot, amig lesznek tapasztalatok a szolgaltas minosegevel kapcsolatban. Igazabol nehezen tudom elkepzelni, hogy egy ekkora cegre panaszok lehetnenek, mikor sajat gerinchalozata van Magyarorszagon es kulfold fele is. A legtobb ISP-nek ilyen nincs, es megis kifogastalan minosegben tud szolgaltatni. De majd meglatjuk mi lesz.
WiZARD: azt hogy csinaltad, hogy ennyiert 6,5 mbit/s? Kiprobaltam a kalkulatort, a szolgaltatohoz beirtam Mas-t, sebesseghez 4096 kbit/sec -et, az arhoz brutto 7920-at, es kidobott egy 6,5 mbit-es csomagot 12.600 Ft-ert.
Ugyanezt megprobalva TVNet szolgaltoval 11.880-at ir ki. De 6500+afat sehogy sem.

Amugy a jelenleg mennyi az elofizetesi dijja igy hosszu j-vel viccesen nez ki

NeoXon: egy kis telefonos félrebeszélés (tvnet ügyfélszolgálatos belegabajodott a mondandójába) után azt mondták, hogy ha már ezt ígérték akkor legyen, megkapom ennyiért

Kicsit beleolvastam hwsw-n meg prohardveren talált pantel topicokba, úgy látom, van valami 1-3 hónapos átkötési procedúra és ezen idő egy részében ráadásul még neted sincs. Elég durva… + Pantel üfsz-nál fejetlenség.


Plz tegyél screenshotokat majd ha felraktad a debiant

Haszprus nem valószínű hogy felraknám, le se töltöttem. csak sebességmérésre használtam
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...