Haszprus

Első út

©   Haszprus   |   bringa hűvösvölgy történelem

Hűvösvölgy. Valami fantasztikus az a hely. Nem mintha durva lenne a terep (vagy más bringával az?), de tényleg lehet menni ezerrel. Sajna mire oda elértem, már eléggé készen voltam, úgyhogy csak 2x mentem egy erdei ösvényen oda-vissza (értsd: 4x). De kell még ilyen, mert atomkirály volt, testen kívüli élmény, meg amit akartok. Most fáj mindenem és hulla vagyok, asszem a mai tanulás - is - elmarad

Valami retardált kis pöcs egyébként megpróbált ellökni a bringaúton, egyszerűen hihetetlen mik vannak.

Ja, és amíg egy zebránál vártam a zöldre, egy kocsiból meg kiüvöltöttek nekem három nyomdafestékkel inkompatibilis szót, minden ok nélkül, de már nem emléxem rájuk. Asszem nem minden autós szereti a bringásokat, vagy ez a vagiság új mércéje, egy autóból beszólni a járókelőknek.

Ja, és még egy vén faszi is beszólt amikor jött ki a lépcsőházból, amiért nem nyitottam ki neki az ajtót. Kintről kulccsal nyílik, bentről egy gombbal. Kint ott volt nálam egy húszkilós bringa, nála nem volt semmi. Grat.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Kár, hogy messze laksz, tekernék veled szívesen egy kört. Nem tudom, te hogy vagy vele, de biciklizni legalább ketten jó.

Errefelé is nagyon tahó emberek vannak. A főútvonal mellet van egy kétsávos kisegítőút, a kerékpárosoknak, gyalogosoknak és munkagépeknek. Általában ez az útüres, tehát két kerékpáros kényelmesen elfér. Ehhez képest mindig dudálnak a barmok, mikor mögénk érnek, pedig, ha kocsi jön, mindig egymás mögött megyünk. Pofátlanok az autósok a kerékpárosokkal szemben.

Ilyen öregemberek meg az előző lakásunkban (panel, komcsimaradvány) voltak, azok mindenért, értsd mindenért beugattak...

Én egyébként nagyon meglepve tapasztaltam, hogy szvsz marha korrektek az autósok bringakerülés tekintetében. Még nem jött hozzám egy se olyan közel, hogy irritáljon. Tképpen a fent leírt eset volt az egyetlen kellemetlen élményem.

Mondjuk Pesten más a helyzet, de azért meglepő, hogy vidéken, ahol több kerékpáros van (bár az utóbbi időben ez nem annyira elmondható) bunkóbbak a kocsival közlekedők...

Akkor meg nem bicajoztal annyit, hogy legyen tapasztalatod az autosokrol Egy csomonak oromet okoz, hogy direkt behuzza a kormanyt jobbra, mikor jobbrol akarod kikerulni. Plane piros lampanal igaz ez. Semmi oka nincs ra, hogy jobbra huzodjon, de sokan csinaljak. Persze az is lehet, hogy csak nem vesz eszre a tukorben, de akkor is minek tekeri jobbra a kormanyt? Meg balra megertenem, mert ki akar latni a sorbol, hogy tudja mennyien vannak elotte... Ehh, soha nem fogom megerteni oket.

Jah, amúgy akartam mondani, hogy Mr. Proper, egy mozdulat, és minden szépen tiiisztaaa!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...