Haszprus

4. Normafa + 67,9 kg

©   Haszprus   |   bringa élelmezés normafa

Voltam ma hajnalban is a Normafánál, rájöttem hogy még sokkal tovább vezet az erdei ösvény mint ameddig az előző két alkalommal megkockáztattam, viszont elég durva volt felfelé az Istenhegyi úton, tekintve hogy tegnap is mentem, gondolom emiatt is kész volt a lábam. Fent pihentem húsz percet egy padon, az viszont iszonyat jó volt, kellemes hegyi levegő, napfelkelte, madárcsicsergés, világbéke, ilyesmit tapasztalhat meg aki reggel 7 körül kiül a Normafa padjaira. Kár hogy nagyon hamar leérni, viszont mivel a fogaskerekű útbaesik, egyre inkább hívogat hogy vissza kéne menjek vele. Majd egyszer, maybe. Ja, lefelé meg már sokkal lazább az út mint amilyen az első két alkalommal volt, tekintve hogy már ismerem a járást, a megfelelő sebességeket, a kanyarok és a talaj jellegét…

Egyébként célom, hogy minél kevesebb pihenővel képes legyek felmászni a hegyre. A végcél, hogy pihenő nélkül meg tudjam tenni. Ez egyébként nem biztos, hogy idén nyáron össze fog jönni, de meglátjuk. Egyelőre hihetetlen sok pihenőt tartok, az út majd megöl, úgyhogy van még mit fejlődni, de állok elébe…

Most már minden bejegyzésem kapcsolódni fog Normafához, ez van.

Ja és 67,9 kg. Hol a vége? Hol a vége??! Nemtóók leállni! Amikor a BME-re jöttem egyébként (2003-ban), 65 kg voltam, szal semmi weirdo nincs számomra abban hogy ilyen mélységekbe zuhan a tömegem, még mindig sehol se vagyok ahhoz képest, ahol voltam. Úgyhogy 67-nél megint el kell gondolkodnom, nem akarok-e esetleg még tovább fogyni. A fogyás egyébként nem jár semmi kellemetlenséggel, teljesen megszoktam, nem zabálom tele magam, csupa finom kaját eszek (amiket korábban utáltam ), stb, szal akadálya éppen nincs, hogy folytassam, kifejezetten ingerelne ha abba kéne hagynom. És igazából attól is félek, hogy ha abbahagyom a fogyást, akkor visszahízok

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

2 dolog:
-a libegőre jó a sima BKV bérlet, tudtad? Mint ahogy az összes folyami kompra is (autóstól!)! Nálatok ugye ilyen nincs nagyon, de itt csepelen van egy rév. Egyszer majd kipróbálom!
-Szerintem a súlyvesztés _önmagában_ nem túl jó/nagy dolog. Alakítani is kéne magadon, különben tényleg az lesz, hogy ha abbahagyod a mozgást, visszaugrik a zsír. Mondjuk az mindenképp visszaugrik, csak úgy talán később. (én pl. tapasztalom, hogy kb. 1-1,5 hónapja gyakorlatilag 0 mozgást végeztem, és csak minimálisan vesztettem a formámból) Nem gondolok itt nagy dolgokra, elég az otthoni súlyzózás, ami irtó lámán hangzik, de irtó hasznos!!!

-Szerintem a súlyvesztés _önmagában_ nem túl jó/nagy dolog. Alakítani is kéne magadon, különben tényleg az lesz, hogy ha abbahagyod a mozgást, visszaugrik a zsír.
Szerinted az úszás/bicikli/itthon fekvő, felülés, gugolás, az nem alakít? A sch kondira még mindig nem bírtam rászánni magam pedig itt a bérlet… valahol… Mondjuk ezek az itthoni szarok mindig csak pár hétig tartanak aztán durván ráunok.
-a libegőre jó a sima BKV bérlet, tudtad?
Ezt nem tudtam de amúgy is fogaskerekűvel mennék, nem libegővel (De arra is jó, amúgy.) (De nekem nincs bérletem, bringával járok Igaz, két éve nincs bérletem, de ez most egészen más kérdés )

Egyébként hűvösvölgybe előbb odaérek bringával mint fostalicska bkv-val. Letesztelve, igaz, vasárnap.

most már sose fogom megérteni, hogy mi az a normafa :C

Ááá most látom hogy a bejegyzésben libegőt írtam. Fogaskerekűt akartam Javítottam.

Haszprus a vicc az, hogy én is a fogaskerekűre gondoltam. Ez valami tömeges Freudi pszichózis lehet. Libegőn még nem is utaztam. Arra nemtom jó-e a bérlet. De a fogaskerekűre tuti!
Haszprus Egyébként ha otthon _tényleg_ csinálod ezeket a gyakorlatokat, és napi rendszerességgel, és mondjuk 100-at legalább, _akkor_ ér valamit. Különben maximum szintentart. A súlyzók nagyon hasznosak tudnak lenni, tapasztalatból mondom.

Dehogy, csak hülyék szoktak súlyzózni



Nálam szinte természetes a nyári fogyás. 2-3 hete 87 +-1 körül ingadozott a testsúlyom.
Ebben a melegben meg annyira nem kívánom az ételt, hogy a heti 2 kg tömegveszteségen sem lepődöm meg.

Az durva
<irigykedés />

Bár most már nem sietek a fogyással, amíg 70 alatt maradok, addig az nekem jó.

Egy évvel ezelőtt 73 kg voltam.
Most jelenleg egy úszógumis,nadrágjaiból kihízott petyhüdt testű,amorf lény vagyok:-))
Ha lesz akaraterőm megpróbálok tenni ellene.
Jó lenne a két végpont közti ideális állapotot megtalálni és tartani.

Fel a sporttal!!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...