Haszprus

Silent Hill - A halott város

©   Haszprus   |   film

Silent Hill - 2006. Nem tudtam, de film közben volt egy olyan érzésem, mintha kicsit videojátékosra vettek volna egy-két jelenetet. És utánaolvasva, valóban, a Silent Hill egy játék (volt valamikor). IMDB-n láttam, hogy mystery/horror (6,6-os átlag 18e szavazattal), amiből egész másra számítottam őszintén szólva, mint amit kaptam, de ez se rossz. Nem félős meg ilyesmi, ellenben roppant különleges, szokásostól eltérő sztori, hihetetlen látványvilággal és eszméletlen jó hanghatásokkal. Asszem ezt újra megnézem majd.

Update 2006. aug. 20. 16:00: na megnéztem újra, jobb minőségben. Asszem mostanában ha valaki látvány/hang tech demót akar (pl. kiváncsi, mire képes a mélyládája), akkor a Lord of the Rings után a Silent Hill a következő, amihez érdemes nyúlni… Ott a helye minden gyűjteményben, de semmiképp se dvdripként (messze áll a megfelelő minőségtől).

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ja, nem volt rossz, bar nekem a jatek parasabb volt. Csak azt nem ertem még, hogy hogy lehet, hogy az update 4 nappal korabbi datumozasu, mint a bejegyzes? Vagy annak a datumat manualisan toltod ki?

Gondoltam hogy valaki meg fogja kérdezni A bejegyzés augusztus 17-i, csak volt vagy 8 film várólistában Pillanatnyilag 3 van + másik 3 amiről még nem írtam szöveget. Ja az update dátuma nem manuálisan töltődik.

Akkor szvsz ugy csinald, hogy az Update szoveg csak akkor jelenjen meg, ha az update a valos megjelenes utani datummal rendelkezik. Egyeb esetben ugyanis ugy sem fogjuk tudni, hogy szerkesztve lett, hiszen megjeleneskor mar rogton az updatelt verzio tunik fel a blogon. Es ezzel meg van oldva a korabbi keltezesu update bug is.
Persze egyszerubb, ha elfelejtjuk az egeszet, ez ugyis csak az olyan vajtszemueket erinti kellemetlenul, mint amilyen en vagyok

A bejegyzés nem alkot egy szerves egészet, update szöveg mindenképpen kellett, és akkor meg dátum nélkül rejtély lenne, hogy mikor volt az update…

És utánaolvasva, valóban, a Silent Hill egy játék (volt valamikor).
(meg mindig az)

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...