RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

olyan kirakós szintű az út minősége.

ilyen maszkra nekem is be kellene fektetnem, a tied milyen vastagságú? motoros bukósisak alá is befér esetleg? mennyibe fájt?

sylverdevil nem a legvékonyabb, volt a boltban vékonyabb 2800-ért. Enyém 3800 volt. Motoros bukósisakokkal semmiféle tapasztalatom nincs Szerintem beférhet. Vigyed a sisakot és próbáld fel, én azt tettem… Mountexben vettem a körúton (Mester utcánál).
Szemüveget viszont bepárásítja ha megáll az ember, ami hát kicsit kellemetlen. Menetszél mellett szerencsére nincs ilyen gond.

Azóta láttam neten már olyan megoldást is, ahol a maszk alja nem egyszintben végződik, hanem a vállnál oldalt rövidebb, elöl-hátul pedig hosszabb. Ez nagyon jó megoldás mivel nekem az egy állandó problémám vele hogy időnként befúj alá a szél. Ilyet nem tudom lehet-e Mo-on kapni (márkát se tudok).

Egy oldal a témáról: Headgear for ICEBIKING

mivel vidéki vagyok, így aztan a mountex ugrik, de holnap lehet hogy bekukkantok szegeden 1 boltba. kösz az infot!

btw vettél már fullfacet?

Szerintem odébb van az még, bár a napokban nézelődtem neten h mik vannak.
Lényeg h nem mostanság fogok venni, már ha egyáltalán valaha.
(Btw ezt most találtam: WHY WEAR A FULL-FACE HELMET? - az eloszlást érdemes megnézni - habár megjegyzem, nyilvánvaló, hogy amennyiben az adott helyeken nincs sisak, akkor másképp oszlik el a dolog, mivelhogy akkor az adott hely kevésbé kiálló)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...