Haszprus

Beszív a dzsungel

©   Haszprus   |   life

Közel húsz évet élhetett a dzsungelben az a nő, akit falusiak fogtak el csapdával Kambodzsa egyik távoli szegletében. Az elvadult fiatal nő ugyanis rájárt éléskamráikra. A feltehetően 8 évesen elveszett, a vadonban felnőtt lány nem beszél, nem tűri magán a ruhát, és a földről eszik.

[...] Eltűnésének és túlélésének körülményeit feltehetően örökre homály fedi majd, mivel egy szót sem tud beszélni, csupán mutogatással érteti meg magát. [...]

Amikor találkoztam vele, meztelen volt és előredőlve sétált mint egy majom... Csontsovány volt... Remegett, és a földről csipegette a rizsszemeket, hogy egyen. A nővel csak mutogatva tudnak kommunikálni: ha éhes, a hasát csapkodja, nemtetszését pedig - amikor például meg akarják fürdetni és ruhát adni rá - éktelen visítozással és kiabálással fejezi ki. Ha épp nem alszik, akkor csak ül és pislog jobbra, balra, jobbra, balra. Nem lehet könnyű neki, de az élet még előtte áll - mondta az apja, aki árgus szemekkel figyeli a lányt, nehogy visszaszökjön a vadonba.

Origo

Az hogy van, hogy bekerülsz a dzsungelbe és nem jössz ki? Úgy értem, tfh legyengült a csaj élelem híján, és csak napi 4 óra sétát tud tenni, 5km/h-val, az 20 km/nap, 7300km/év, és 20 év alatt már három és félszer körbejárhatta volna a Földet az Egyenlítő mentén. De ha a dzsungelkörülmények miatt netán csak egyszer, akkor is.

De ne járja körbe a Földet, hiszen az első folyót ha elkezdi követni, ugye. Ami már csak azért is szükségszerű mert a folyóátúszás nem alapskill.

8 évesen ennyire hülye lett volna?

És miért nem fog beszélni sosem? 8 évesen már nyilván folyékonyan beszélt.

Mostanság sok olyan hírt olvasok, amik kapcsán egyszerűen megnézem a dátumot, nincs-e április 1 véletlenül.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nem az Index bulvárt kéne mainstreamként olvasni. (ps. látom, hogy Origo)

Tényleg fura. Tarzant ugye a majmok nevelték, és még egész pici volt amikor a dzsungelbe került. Egy 8 éves gyerek meg szerintem vagy kitalál a dzsungelből, vagy meghal. De ezt még ha filmen látnám akkor is húznám a szám.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...