Hirtelenfelindult poszt, mert Mf unalmában beleolvasott egy villamoson utazó néni válla fölött a sztármagazinjába (fujjnemszabad), és két egymást követő oldalon két olyan személlyel találkozott, mint XY, a Fábry Show-ban bemutatott vécésnéni (sic!), illetve YX, az M1 Telesportjának az egyik műsorvezetőnője (aki terhes, ez a hír). A mi sztárjaink, kéremszépen....

A kommentek között pedig olvashattok egy kezdeményezést a női pólus kiegyensúlyozására itt a blogon.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 43 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hmm, nem is tudtam, hogy a vecesneninek pont olyan vezetekneve van, mint a TS musorvezeto keresztneve, illetve forditva
A viccet felreteve: szanalmasak ezek a sztarmagazinok. Igazabol semmi sztarolni valo nincs ezekben - de meg a kulfoldi szineszekben sem. Egyszeruen csak milliokat kaszal azon valaki, hogy minden hetre kitalal valami butasagot veluk kapcsolatban. A sztarok, es az ugyvedjeik meg azon keresnek, hogy polgari pert inditanak ellenuk. Aztan ezzel igy jol eljatszogatnak, es mindenki megel valahogyan…

Ez a bejegyzés remélem már a végső mélypont, elhatárolódnék ha lehet.

Hagyjad már, én néha nézem-hallgatom az aktívot meg ezeket félszemmel-félfüllel, és egyfolytában a mi TINI SZTÁRJAINKRÓL van benne szó. No Thanks, Márk és társai. Az a kiborító.

Mefi, minek? Ki az a márk? (a kérdés költői, valójában nem érdekel )

Haszprus Szmé'? Neked nincsenek soha ilyen problémáid?




És, amikor majd arról írnak, hogy a Fábry Show-ban bemutatott wc-s néni is terhes…


Hedge Most röhögünk, de nagy összegekben fogadok hogy lesz ilyen (vagy hasonló).

mainframe, Már látom is a címeket.

Blikk: A diszkó klotyójában erőszakolták meg a Fábry Show-ból ismert wc-s nénit.
Bors: Várandós az ország wc-s nénije. A PartyPhoto.hu segítségével keresik az apát
Index: Megdugták

Hedge Látjátok, megy ez nekünk is. Nem kell ehhez semmi szakirányú kvalitás. Írjunk mi is bulvárlapot.


Viccként épp akartam javasalni a bulvár címke bevezetését. Ide, illetve a dugnám blogos témához is passzolna.

1. számú vélt hatás: a címkékhez gyűlnének a témák, s lehet, hogy jobban megnövekedne a blog forgalma, hiszen a bulvár szóra keresve is a HÜB jönne be első helyen a Guglin.
2. számú vélt hatás: a meglévő, kevés számú hölgy látogató elrettenhet a vezetékekben összegyűlő digitális kanszagtól. Megoldásként indulhat majd a női rovat.

Olthyer, hölgyrovat beindításában stratégiailag benne vagyok

Kár, hogy azok meg mindig unalmasak.

Olthyer, nyárra egy rózsaszín design esetleg?

Haszprus,
a.) Áááááááá!
b.) Ha csinálok cuki rózsaszín felszínt a blogodnak, kiteszed egy hétre? ;D

Olthyer, ha technikailag meg tudom oldani*, akkor mindenképpen

Ez nem jogi kibúvó szöveg, tényleg ehhez kötődik a dolog

Olthyer: Szerintem, akit riaszt a kanszag, az már rég elmenekült innen.
Női rovat:
Haszprus: igenigenigen! Virágosat!


Haszprus, Most esett le, hogy nyárra, nem csak egy hétre. Még jobb! Hát perrrrrrrrrsze! Csak vizsgaidőszak után megyek nyaralni, szóval várhatóan július elején, otthon készül majd el. A fejléc a fejemben máris kész! Amúgy azt biztosan meg tudod oldani, hogy a szürke háttér, a dobozok, a betűk színe helyett adott másikok legyenek. Ezekre majd adok tipp színkódokat is, amik szerintem illeni fognak a kész fejléchez. Persze, ha a dobozoknak háttérképet is tudnál adni, az lenne a legkirályságosabb! Akkor a képernyő fele virágos lehetne!

Montana, Ha Te írnál női rovatot, azt olvasnám, az tuti jó lenne!!! Jól kibeszélnénk a pasikat, hihihi!

Olthyer, igaz nem a legmerészebb, de a legtrendibb az lenne ha csak a lap teteje / logó úszna rózsaszínben, esetleg még az egyéb címek. És az legalább hosszútávon is tényleg felvállalható lenne

Rózsaszín/magenta, sárga, kék (tipikus led kék), és egyéb modern színek, sötétszürke alapon.

A fejléc lehet kaotikus, nagy, plecsnis, foltos, stb.

Én most _nagyon_ rózsaszín blogot képzeltem el, igazán merészet!!! Lilával kombózva a legjobb. Vállald be, naaaaaaaa!!! Természetesen csak átmenetileg.

(A normális fejléc ötleteimben úgy gondolkodom, hogy a mostani - és hasonszőrű - színekhez mindenképp passzoljanak. Ja igen, már van vagy tizensok fejléc ötletem a blogodra, és egyiket sem árulom el. Remélem, lesz időm, hogy őszre elkészüljenek, és akkor rád zúdítom őket! Csak lesz köztük olyan, ami tetszeni fog. Ha nem, addig találgatok ki újakat, amíg nem bólintasz. Tök lelkes vagyok, sokat agyalok rajta!)

Olthyer, őszre? Jó ég, hisz akkor egyetem van!
Rózsaszínt átmenetileg továbbra is bevállalom

Lehessen skint választani, és legyen legalább egy csajos rózsaszín vírágos, meg egy jegesmedvés! Légyszi, naa!

Montana, Jó ötlet!

Haszprus, Ahány elképzelésem van… S júliusig nem tudok hozzá kezdeni. Júli elején viszont otthon leszek. Ha nem nyúznak az ősök mindenféle programmal, akkor belefogok. Aztán közben valamikor el kell kezdenem a szakdogát is. Szóval nem ígérem hamarra, pedig szívem szerint már most csinálnám…

Már látom az új felhasználói jogosultság-szintet: CSAJ. És jönnek tömegével a csaj-only posztok.

Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúj, ez jóóóóó! Tényleg, kérjünk is egy témát, ahol folytathatjuk rózsaszín felhők közti, játék mackós álmodozásainkat!

mainframe: Akarok CSAJ-only-posztkat! Az mekkora ötlet! Ahol majd jó alaposan kibeszélek mindenkit, és nemcsajos topikokból linkelni fogom, de csak azért, hogy azt dobja ki, hogy te ezt nem olvashatod el!

Montana, Heheh! Csak az a baj, hogy Haszprus majd el tudja olvasni, és szemtelenül kilophatja a dumáinkat a fiúknak. Boszorkányos fondorlatokkal el kell érni, hogy rettegjen vudu varázslatainktól, és ne tegye.

Olthyer: Majd ilyen szavakat használunk, hogy bézs, meg peeling, és majd jól nem értik.

Olthyer Rendkívül egyszerű: minden csajos posztot valami kigyúrt férfi aktfotójával kell kezdeni, aminek hatására a szerkesztőség férfitagjai sikítva csukják be pánikszerűen az ablakot, majd sóval hintik be a monitort.

Ööö… Khm… Mi az a peeling?!
(A bézst már hallottam Anyukámtól!

Olthyer: pssszt!
Most olvastam le az arclemosós tubusról, gondolom bőrradírozás… Remélem…

Olthyer, Montana Mérnöklányok egymás közt, LOL! Nem tagadhatjátok meg igazi természeteteket!



Olthyer Jó, amennyiben nevetünk, rossz, amennyiben rajtatok.

Viccelünk, na, viccelünk. Nem rajtatok, Veletek.

Olthyer: Én szép lassan megszoktam. Rossz amikor ettől kevésbé taratanak nő(ies) nek. Jó amikor büszke rám, hogy meg tudom szervezni, el tudom intézni, be tudom állítani, stb.
Ja, és igen, rossz amikor viccelődnek vele.

Montana, Tényleg furcsa néha. Meg gyakorlatilag csak fiú barátaim vannak. Lány barát: rajtad kívül max. 5. Idén téged láttalak legtöbbet - szóval gondolhatod, hogy a többieket mennyire gyakran. Fiús világ ez, váááá! Amúgy… voltam valamelyik nap a közgázon, és tök rosszul éreztem magam. Olyan nagy lehetett a hőség, hogy azt láttam, hogy a többi lányhoz képest túl sok volt rajtam a ruha.

Haszprus, Izé, a képregényes készül majd - vélhetően - olyan sokáig. A nyárira a komplett terv szintén megvan fejben, és az mindössze 1-2 nap, csak legyen már időm. Viszont ma hajnalban nem tudtam elaludni, ezért vázlatoztam egy kicsit az egyik füzetembe. Szerintem több jó figura is sikerült. :>
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...