Haszprus

Solymár 2

©   Haszprus   |   350d fotózás

Kicsit vezettem szintentartás gyanánt (rámfért), és akkor már felkerestem fotóscuccal a múltkor beharangozott völgyet Solymáron. Tudom, a képek gagyik, de siettem (még rawba is elfelejtettem lőni). Talán legközelebb. Amúgy meg kéne nagyobb állvány, ilyen erdőben (sűrű ám csupa lyuk lombkorona) gyakorlatilag lehetetlen értékelhető eredményeket elérni másképp (azaz kézből) (igen, az árnyékos-világos részek váltakozására gondolok, ahol a világos foltok jobban kiégnek magasabb iso esetén). (Persze nyilván a két patakos kép nem kézből ment.)

A termosz nyáron is jóság.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

A 6. képen mik azok a színes foltok?
És hol van ez a sziklás rész pontosan? (Koordináták nincsenek véletlenül?)

Irreálisan színes levelek
blog.haszprus.hu/…/2007-0428-07-big.jpg ezen a térképen bal felső sarok, hidegkúti utat, ahol keresztezzük (ott egy shell kút), onnan északkeletre alsó-jegenye-völgy, illetve látsz egy patakot, annak mentén fut egy nagyon kellemes erdei ösvény… ajánlom mindenkinek.

Élőben: a shell kúttal nagyjából szemben kell lekanyarodni a főútról (illetve kocsival nem ott célszerű, mert nem nagyon lehet leparkolni), 10 méter és ott az erdő, tájvédelmi körzet táblával.

Jó hely, esteleg ideálisnak találnád a helyet egy éjszakai túránka?
Azt tudom, hogy vonattal(is) megjközelíthető, valamint közel van.

Vonat helyett javaslom inkább a buszt, jár bkv legalábbis a hidegkúti úton. Nemtom hova lehetne kilyukadni, talán a bécsi útra (ott is van bkv)… de nemtom milyen a terep, én csak 1x voltam itt, akkor is bringával. Bringáról más a táj mint gyalog.

Ja illetve legutóbb gyalog voltam de akkor siettem és csak az erdő elejét (vagy végét, ahogy tetszik) néztem meg. Viszont a héten lehet hogy megyünk újra (bringával).

Amúgy nekem gyanús hogy túl közel van ez esetleg a városhoz, ami nem túl jó, nincs meg a kihaltságérzet ha az ember vonatot, villamost, buszt, meg egyéb városi zajokat hall, neadjisten fényeket lát…

Haszprus mikor lesz gmaps api (my maps stb.) inculdolva az überblogba? Kijöhetne a 3.0-ás verzióval

Haszprus Moszkva térről 56-os busz Hűvösvölgy végállomásig, majd 164-es busz Solymárig. csekk: | BKV Rt. - Útvonal-tervezõ

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...