Haszprus

Bejegyzések megjelölése

©   Haszprus   |   fejlesztés

Erről lassan már másfél hónapja akartam írni: lett egy ilyen a bejegyzések oldalán közvetlen a szövegek alatt, ha be vagytok jelentkezve, hogy Bejegyzés megjelölése. Ezzel fel lehet venni a blogon a saját kedvenceid közé az adott bejegyzést. Használatára egy példa lehet, ha olvasol egy filmértékelést nálunk, aminek hatására meg akarod nézni a filmet majd egyszer valamikor, és megjelölöd a bejegyzést, mintha egy webshopon betennéd a kosárba/kívánságlistába…


A megjelölést kifejezetten úgy fejlesztettem, hogy a későbbiekben könnyen kiterjeszthető legyen több dologra is. (Hozzászólásokra, képekre, privát üzenetekre, vagy pl. felhasználókra.)

Egyéb továbbfejlesztési lehetőségek: a jövőben pl. a blog felületén valahogy tájékoztathatunk róla, ha frissült egy kedvenced, netán rss feedet is összeállíthatunk belőlük, vagy pl. mások megjelölt bejegyzései alapján ajánlhatunk neked egyéb bejegyzéseket (pl. ha van két user akik megjelöltek egy SEO-val foglalkozó bejegyzést, igen valószínű, hogy egyéb, számukra érdekes bejegyzéseket is tudunk nekik ajánlani egymás listái alapján).

Nem hiszem, hogy ezeket egyhamar implementálnám, de a lehetőség adott

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

És mi lenne, ha figyelőlista lenne rajtuk a kommenteket tekintve? Számomra az lenne érdekes. Szóval olyan post, amelyre érkező kommentek érdekelnek. (Adott esetben a válasz a kérdésemre, bár ez más megközelítést igényelne; a vakriasztás jobb, mint egy elsikkadó válasz.)
Btw miért nem ajaxos?

maat, mert ez még másfél hónapja készült, de majd átírom, köszi

A figyelés tervbe van véve frissült a kedvenced megfogalmazásban a bejegyzésben
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...