Haszprus

Solymár Schumival és Tibivel

©   Haszprus   |   barátok bringa hármashatár hegy solymár

Hétfőn Katlan, defekt.

Szerdán Katlan, egyben tekertem fel mindkét nap.

Pénteken HHH teteje - Solymár. Megfixáltam a km-órámat, úgyhogy adataim is vannak: tekerési idő: 2:38, út 39,72 km, átlag 15,0 km/h, max 46,1 km/h (nemtomhol de van egy olyan gyanúm hogy nem aszfalton)

Szombaton Schumi-val (aki a blogom alapján kezdte járni a HHH-t ) tali a Gellért téren. Budafoki úton észrevettem hogy egy olyan foszlás indult a gatyámon hogy ha nem megyek haza cserélni akkor egy óra múlva már egy szál ****-ban tekertem volna… Schuminál meg nem volt telefon, úgyhogy adrenalin kicsit felszökött, hazatekertem. Lépcsőházunk ajtajában persze szokás szerint egy öreg mammer elállta az utam és addig nem eresztett be, amíg ki nem faggatott, hogy én vagyok-e a Csaba és hogy hova viszem a motort… Itthon meg naná, hogy egy olyan gatyát vettem fel ami éppen megmunkálás alatt volt, úgyhogy újabb csere, végül 7 perc késéssel sikerült odaérnem. Tibivel tali a Fenyőgyöngyénél, onnan raktuk a HHH tetejéig, ahonnan most nem a durva kavicsos részen szálltunk alá, hanem egy erdei kanyargós ösvényen, amit anno már nrg is megmutatott félig. Az út többi része a szokásos Solymár-kör volt. Tibi gépével lett egy-két fotó:

A Solymár-kör után pedig várt a gimnáziumi ötéves osztálytalálkozóm

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Nagyon jó kis karika volt, thnxx 2 evribodri, ezentúl ez lesz az alapértelmezett útvonalam

Jó volt. Schumi nekem kicsit gyors volt, de majd legközelebb próbáljuk tartani a tempót. Mindenhol elöttünk járt, kivéve ahol a kutyákkal beparáztattuk
Nekem új volt a HHH-ről a lefelé, élvezetes, csak csúszkáltam.
Legközelebb azért vigyázz azzal a fával

ma megint elmentem arrafelé, fostam is a kutyák miatt 1000L, fát éppenhogy de sikerült megúsznom (baromi meredek az a szakasz, direkt hatalmas ráhagyással fékeztem ott, de igyis csak éppen meglett ) jahh vizslák is megvannak még jelentem de kerítésen már nem tudnak átjönni! Komolyan baromi ütős karika, lendületes, lehet ereszteni is, csúcsjó! megállás nélkül végigvittem, mire hazértem azért ma sikeresen elfáradtam remélem majd fölyt köv lesz valamikor, akár a koporsó hegy felé

Pilisnek úgy célszerű menni, hogy a kéken le (azon a kövesen a téglagyár mellett). Amerre mondtad is, hogy már voltál. Akkor szinte a gerincen végig lehet menni, nincs benne annyi szint, de 60km fölött van nekem is.

Jól hangzik, én mindenre vevő vagyok (7végente), ha úgy adódik szólj.

blog.haszprus.hu/…/2007-1007-06-big.jpg

Srácnál elég magas az ülés, ilyet se láttam még terepen.

Isti,
Pedig nem kirívó eset, sőt. A lábadnak szinte nyújtva kell lennie, amikor tekersz. Mtb vázak ált. Kisebbek mint az országútisok, hogy terepen, fák között a csiki-csukiban jobban irányítható legyen. Ezt kell komponzálni a kihúzott nyeregcsővel. Persze ez csak a normál tekerős vázaknál van így. A lefelé száguldozós/ugri-bugri bringa az más tészta.

Tibi,
1etértek, bár sokan leszokták engedni zúzás elött, (asszem Haszprus is leeresztette) de en személy szerint lusta vagyok rá annyit ritkán lehet lefelé csak úgy haladni hogy ne kelljen pár száz méter múlva megint felfelé kaptatni mint a hegyikecske akkor meg gyilkos az alacsony nyereg… Így nálam is marad a majdnem ilyen magas nyereg, mint arany középút. Le és felfelé is nekem megfelel.

Schumi, ja én össze-vissza állítgatom, amikor jön valami várhatóan húzósabb ereszkedés vagy mászás… Viszont azt megfigyeltem hogy mindkét állás jóval feljebb van mint ahogy tavaly nyomtam

Haszprus,
Nekem majd 10cmrel jöt feljebb, mint mikor 1.-re ráültem a bringára. Azért jó lereszteni, ezt egyébként vasárnap tudtam meg, mert ha esel, akkor nem kell bajlódni a nyereg átlépésével, hanem csak le jössz a bringáról. Lábadközé fogva tudod azzal is kicsit irányítani, mögéüléssel, pedig a súlypontodat hátrébb helyezni.
Pl.:
bikemag.hu/…/2007_08_szeptokt.jpg

Tibi, ezt aktívan gyakorlom pl. a kavicsos részen (hhh tető) vagy a ddh-n
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...