Balage

Matt Damon visszavág

©   Balage   |   film tv

Ez most egy rendhagyó bejegyzés lesz tőlem, mert egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne osszam meg veletek ezt a gyöngyszemet. A történet pedig úgy szól, hogy Jimmy Kimmelnek van egy beszélgetős műsora az egyik nagy amerikai csatornán és előszeretettel idegesíti Matt Damont azzal a dumával, hogy Apologies to Matt Damon, but we ran out of time... – Azaz bocsi Matt Damonnak, de kifutottunk az időből… Egyszer azonban végre bejutott a stúdióban, ahol szépen felkonferálták, meséltek róla ezt-azt, majd mielőtt megszólalt volna ugyanezzel a dumával zárta le a műsort, így Matt hoppon maradt. Azonban ez már sok volt neki is, így vörös fejjel hisztizve és káromkodva rohant ki a stúdióból.


Itt egy későbbi szívatás Kimmel részéről, amikor az Ocean's 13 vörös szőnyegén szintén riportra invitálták, majd idő hiányában elhajtották a francba.

Végül Matt Damon bosszút állt Sara Silvermann segítségével, aki történetesen Jimmy Kimmel barátnője. Azt hiszem a következő videó üzenetben a mindig komoly Matt Damon egészen új arcát ismerhetjük meg.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Aztakurva, ez az első elég durva De kamu, nem? (Elejét először átpörgettem, most nézem h már ott is ilyen ran out of time szövegelés megy.)

Szerintem ha kamu lenne nem vörösödne el a feje

Balage, színész! ha az kell, elvörösödik a feje

Nekem is kicsit megrendezettnek tűnt az egész, de ha kevésbé szkeptikusan állok a dologhoz, akkor nagyon lol! Matt Damon-t mindig is bírtam, azért tudott ő vicces is lenni (ld. Dogma és hasonlók), de az a klip b*, az nagyon odatesz. Kész…! Profin, de nem közönségesen rendezte le ezt a majmot, akit én azért már pofánvágtam volna az örökös szivatás miatt.
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy Kimmel és a csaj együtt maradtak-e ezek után.

Szerintem nem kamu. Tuti az egész anyag

Énekelgetem a számot, tökre tetszik

7) libi (nem regisztrált)
Meg van rendezve matt vörösödése, és jimmy megdöbbenése/idegessége is
Én úgy tudom

Múlt héten volt visszavágó megint YouTube - Jimmy Kimmel Live - I'm Fucking Ben Affleck (New Extended)
Bár ez annyira szerintem nem jó De kurva sok híresség van benne

He… az az első nagyon über
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...