mainframe

Reklámszünet, faszom...?

©   mainframe   |   film life reklám szánalmas tv

Nem, nem, és nem akarom elhinni, bazmeg, hogy az RTL Klubon részletes, 15-20 perces rallyhíreket kapok bazmeg a filmem KÖZBEN, a reklámszünetben (nyilván a kötelező 15 perc reklám után, pluszban...). Rendesen, kommentátorral, mindennel, ilyen összefoglaló. Mikor nézném a Ponyvaregényt, faszom. Hát hova bír még lejjebb süllyedni a magyar kereskedelmi televíziózás, faszom? Kurvamód fel vagyok baszva, ha nem lenne kivehető a szavaimból...

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 30 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Erre egyetlen egy dolgot tudok mondani: ne nézz TVt!
Én már évek óta csak hétvégén TVzek, és nyugodt az életem Filmeket, sorozatokat, meg mindent be lehet szerezni és számítógépen (vagy esetleg asztali DVDn) megnézni, reklámok és rally beszámolók nélkül.

Jaja, minden beszerezhető, sokkal jobb. Akkor állítod meg, amikor akarod, nincs reklám, nincs 12-es karika, és hasonlók.

Nyilván úgy van ahogy mondjátok, és nagyrészt én is úgy szoktam, de miért kell mindig az idegbaj szélére kerülnöm, ha egyszer-egyszer mégis úgy döntök, hogy a TV-ben fogok megnézni valamit, mert épp ott megy, és miért ne… Szerintem ez semmiképp nem egészséges, és tenni kéne ellene ahelyett hogy simán hátat fordítunk neki.
Legközelebbi utcai dzsemborin kimegyek tömeget vadítani, de mi az RTL Klubot égetjük majd le…

Én azt szoktam csinálni, ha a tv-ben akarok valamit megnézni, hogy közben ügyködök valami kevésbé fontosat a gépen. Így, ha reklám van, akkor csak a dolgomra figyelek, és csak a fejemet kell forgatnom, ha ismét elkezdik adni a műsort.

Boci Mivel tunerrel tolom a dolgot, ergo gépen, ezért én általában leteszem tálcára a TV-t (lol), amíg reklám van, le is veszem a hangját, és zenét teszek be. És úgy 10-15 perc után visszaveszem asztalra. Na, ekkor lettem figyelmes, hogy ilyen kis Telesport zajlik az orrom előtt. Még meg is csekkoltam hogy nem állítottam-e arrébb egy csatornával véletlenül, de nem.
Egyébként ha nem érdekel egy film hihetetlen mód, akkor általában közben is szoktam mindenfélét csinálni gépen, és ablakban fut a TV.

dankoi Egyetértek, nem kell nézni.


Haszprus, ki ne találd, hogy van időd a gépezés mellett még TVt is nézi


Haszprus, Na azért Csak azt hittem azért sátán, mert az is rabolja az idődet (mint a lépcsőzés, meg stb)

Az gáz, ha a szánalmas++ ajánlóban mind az 5 bejegyzést én írtam? Mf, akinek szeme van a gagyihoz!

mainframe, szokták mondani, hogy mindenki jó valamiben…

mainframe Ez nem gáz, Mf, hanem szánalom++!

Miafaszé' veszi ki ez az intelligens szövegbigyó az Mf mögül a vesszőt? Meg lesz agyalva!

Vagy csak kikapcsolom.

14) kiskamac (nem regisztrált)
Kérsz egy ponyvaregényt magyarul, aviban?

En mar kb. 2004 ota nem tevezem. Idonkent meg megneztem a Vago musorat, de most mar az sincs. Azt kell mondjam, hogy hihetetlen jol megvagyok nelkule. A sorozatokrol ugyanugy nem maradok le, mert ami erdekel, az megvan DVD-n vagy leszedem valahonnan. Filmeket moziban / DVD-n/ neten nezem.
Neha ugyan furan erzem magam, ha szoba kerul valami reklam es nekem egyikrol sincsen fogalmam se. De ez legyen a legnagyobb problema Rajtam legalabb nem fognak nyereszkedni a hulye reklamosok Ujsagot sem olvasok, csak neten. Mivel adblockert is hasznalok, a netes reklamok sem ernek el
Sajnos meg kell tanulni kiszurni az eletunkbol az idiota reklamokat, mert kulonben megveszunk minden szart, amire soha az eletben nem volna szuksegunk. Gondoljatok bele hogy fog felnoni az eljovendo generacio. 50 eve tizedannyi szart nem vettek az emberek, mint ma. Es miert? Azota annyira nott volna az igenyunk? Nem, azert mert nem volt mindenkinek teveje.

kiskamac Köszönöm kisbarátom, megoldom magam, ha kell. De kedves, köszi.

dankoi már megmondta a frankót. A TV halott

Ponyvaregény csak eredeti hanggal jó sztem, ezek után nem is értem minek álltál neki megnézni
tvben focit kell nézni, ezt miért nem vetette fel eddig senki?

Tibi De remélem a focit megszakítják majd pont a gól előtt egy jó 20 perces csatajelenettel a Gladiátorból. Igen, beszóltam.

Én tévében igazából olyan dolgokat nézek, amiket nem lehet, vagy nem jó letöltve/felvéve nézni. Ilyenek például a F1- és pókerközvetítések, valamint néhány vetélkedő is.

Mefi, így van, a Forma 1 az TVs Ki lenne képes 2-3napot várni vele, míg felkerül valahova??

Mefi, és a betelefonálós betűkirakós nyereményjátékokat se hagyjuk ki

Tibi, én csak magyar szinkronnal láttam és úgy a tuti Minden film úgy a tuti, ahogy az ember először látja. Általában. Nekem.

Tudom, hogy régi post, de erről jut eszembe, hogy amikor Orsolyával valamelyik nap AXN-en néztük a Lovagregényt (i know, it's a shame, de ő még nem látta) és a végén van benne az a katarzis (annak szánt) jelenet, amikor az arc a saját nevét üvöltve rohan a lovon az ellenfele felé. ÉS BAZMEG OTT BETESZI A REKLÁMOT! A film tetőpont jelenétek a kibaszott kellős közepén. Abban a pillanatatban kapcsoltam el a picsába onnan. Szerintem aki kicsit is szereti a filmeket, legyenek azok akármilyenek, ilyen mellett nem tud elmenni szó nélkül. Van egyáltalán valaki, akinek ilyen nem tűnik fel?

van valaki, aki még tévét néz?

Haszprus: Hát én ma néztem. (Vagy inkább csak hallgattam.) Az az UriGelleres műsor ment. Le vagyok sújtva. ERRE VAN IGÉNY?!?!

Haszprus, Régebben én is így voltam ezzel a kérdéssel. Aztán pár nő után rá kellett jönnöm, hogy noha a TV közel sem olyan élvezetes, mint a PC, valahogy a nőknek sokkal jobban bejön az, ha együtt ülhetnek velem a TV előtt, mintha egyedül ülnének ott, amíg én a gép előtt ülök. Az okát azóta sem tudom, de tapasztalataim szerint, valahogy így működik. Így jutottam el 24 évesen oda, hogy megvettem életem első tv-jét.

The GuNN, …és ez még csak a lejtő eleje
ps. láttam amit moderáltál



Haszprus, Legalábbis a modern kori megnyilvánulása.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...