Haszprus

I love this company again

©   Haszprus   |   energiablog i love this company mátrix

I'm back!

Voltam hajnalban kondiban*, atomkeményen hasznosítottam a mobil fényképezőmet, jó az idő, süt a nap, jól haladok a bme-vel, finom a subway szendvics, jól érzem magam a bőrömben, a munkahelyen mindenki jófej, és beszerezték nekem a TripleHead2Go-t (erre lehet rákötni 3 monitort, kb. 70e Ft)

Tökjó ez a nap.

Kivéve a reggeli Kármános ordítozós őrt, mert annak bizony a kurva anyját.

* A héten így kedd reggel már 3 sportnál tartok.

Update 13:36: kúúrvajó kedvem van!

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 15 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Haszprus, a boldog

- fotós
- napcirógatta
- jó tanuló
- jól lakott
- kényelmes bőrű
- jó munkahelyű
- TH2G tulajdonos
- sportember!

Nem semmi! Csak így tovább!


Sejtettem, hogy tetszeni fog. :> Remélem, ez a szóvicc is hozzáadott a jó kedvedhez!

Először a jó bőr(ű) jutott eszembe, de úgy gondoltam, hogy nem olyan jó ötlet, mert még furcsán néznél rám, hogy mit akarok.

atomkeményen hasznosítottam a mobil fényképezőmet
Ezt fejtsd ki kérlek, mert fotót egy darabot se látok itt

dankoi, munkahelyemen nemtok fotót felrakni… De amúgy az őrökkel arról vitáztam 10 percet (faszi már ordibált a végén, én csak néztem rá higgadtan hogy kapjál magadhoz öreg, mit gondolsz hol vagy, ha nem a munkahelyeden), hogy írjanak má nekem alá egy nyomorult papírt, ami annyit tanúsít, hogy ott voltam 6.45-kor, ugyanis a kondikör úgy döntött hogy beveszi hétfőn a tesialáírásos füzetet, miközben nekem kellett még1 alkalom…

Hát azt ők nem írhatják alá (négyen voltak és senki se volt hajlandó aláírni) mert
A) nem írnak alá semmit (vö. Ne fogadj el idegenektől cukorkát, ne ülj be idegenek autójába)
B) semmi közük hozzá
C) ezt a kondikörrel kell megbeszélni (mit? Azt hogy itt állok a portán baszki?) (meg 6:45-kor biztos örülnének ha felhívnám őket)

Mondom öreg, nem azt kérem hogy rendezd a tesialáírásomat, hanem hogy tanúsítsd hogy itt voltam… Na erre nem voltak hajlandók a rettenetes potenciális jogi következmények miatt, kapják be a faszomat, szánalmas alulképzett faszok.

Végül eszembe jutott hogy lefotózom az órákat a portán meg a konditeremben párszor aztán azt tudom majd mutogatni.

Haszprus, Ehh, nem semmi. Mailben gondolom Te is megkaptad, hogy hétfőn beveszik a füzetet, nem? Mondjuk nem értem miért volt ezt olyan fontos egy héttel a szorgalmi időszak vége előtt…
Őröket nem fotóztad le, hogy vegyenek vissza?

dankoi,
Mailben gondolom Te is megkaptad, hogy hétfőn beveszik a füzetet, nem?
Well, nem… Egyrészt. (Mikor jött neked ez a mail? A bejegyzés tréfásan vissza van dátumozva feb25-re, noha a fogalmazásból nyilvánvaló hogy múlt héten írták.) Másrészt én ezer éve úgy kalkuláltam, hogy az utolsó ~4 héten minden héten 2x _kell_ mennem. Nem hagytam ráhagyást… És ebben nem is hibáztam semmit, hát mi az hogy az utolsó héten nem adnak 2 lehetőséget? Ez olyan mintha kihirdetnék hogy bocsi skacok de a házit holnap helyett tegnapra kell leadni…

Haszprus, Múlt hét vége felé jött a mail, de nem emlékszem pontosan mikor, és persze töröltem is
Én sem értem mire ez a nagy sietség, nameg egyhetet elvenni a hallgatóktól szemétség.

dankoi, ja őrök lefotózásán gondolkodtam, de mondom nem hiányzik a balhé, elvégre ők döntik el h beengednek-e stb.

A hülye fasz őrök bepanaszoltak lol, a kondikör vezetőjét egy cetli várta hogy tiltsanak ki a konditeremből mert bunkó vagyok, lol… A kurva anyjukat. (amúgy legkevésbé se voltam bunkó)

Ettől függetlenül megvan a tesialáírásom, így elvégeztem az utolsó tesit.

Azta', milyen gáz emberek vannak! Nagyon (le)sajnálom az illetőt.
Ezek szerint lelevelezted a dolgot a kondisokkal, zsír!
Képzeld, nekem is most lett meg az utolsó kettő tesim. Egyszerre csináltam (a szakdolgozattól való félelmemben).

Olthyer,
Ezek szerint lelevelezted a dolgot a kondisokkal, zsír!
nem, a tesis srác (Koko) mondta fél órája a beíratáson, hogy tudja hogy voltam reggel, nem kell bizonyítanom, mert egy cetli várta a portán…

Egyszerre két tesit állítólag nem is lehet csinálni Hogy sikerült mégis? (Mik voltak azok?)

Haszprus, Tenisz és jóga. Egyrészt ezek voltak adott ebédszünetben és nem a világ végén - nagyon kevés lyukas órám vagy ebédszünetem volt idén -, másrészt arra gondoltam, hogy ha fizetek, már csak megcsinálom.

Olvastam én is ezt a kitételt a tesi honlapon. Párommal végignyálaztuk itt a tvsz-t meg mindenfélét, amiben benne volt a testnevelés szó, és nem volt ilyen. Nem egymás kritériumai, szóval egyszerre is csinálhatnám elvileg mind a négyet. Elmehetnek a sunyiba. Kolis szobatársnőmnek valóban megtagadták egyszer az egyiket. Szerintem jogtalanul, de mit tehet?

Bementem félév elején fizetni és megkérdeztem, hogy miféle önkény ez. A csaj felháborodva: Ez nem önkény, igen is tessék négy félévet végigtesizni, blabla! Szóval semmi magyarázatot nem kaptam, csak hisztit, tehát önkény.

Hozzátette, hogy aki már végez, és ezen múlik, annak megadják. Mondtam, hogy nézze meg a tesijeimet, milliomodszor veszem fel őket, ennyi félévet folyamatosan diák nem sűrűn tesizik az egyetemen. Csak sajnos mindig megszívtam, mert a zh-k miatt nem jutottam be az utolsó egy-kettőre, ami hiányzott az aláíráshoz. Mellesleg lehet, hogy szakdolgozatot írok a következő félévben.

Szóval be vagyok biztosítva két aláírásra, és ha nem kapom meg, paragrafusokat viszek és asztalt borogatok.

És majd ha bringával kezdünk járni A1 be…

The GuNN, Én nem értelek, azaz a mondatodat nem tudom hirtelen hova tenni. Igen, szőke vagyok. Kérlek szépen, magyarázd meg, kíváncsi vagyok.

Képzeljétek, tegnap beírták a tesijeimet a Neptunba! Király.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...