Haszprus

A 3. napon

©   Haszprus   |   barátok bme energiablog mátrix

Reggel majdnem átbasztak a mekiben, de ez most mindegy (ezeken a helyeken elképesztő mekkora zombik dolgoznak - megfigyeltétek már pl, hogy hiába mondjátok hogy valamit elvitelre kértek, azt csak akkor - és akkor se mindig - értik meg, ha ezt külön az ő ezirányú kérdésükre feleled? az csak ráadás ha a csomagba csak a fele kajádat teszik be).

Meló 9-től 13:30-ig, kis helyi munkamegbeszélés volt, reményeim szerint bevezettem a cégnél a Google Docs-ot, egy csomó időt fogunk vele megspórolni a különféle egyeztetések helyett, hogy ki hol tart a feladataival, és nem utolsó sorban a megrendelő is láthatja, hogy hogy halad a projekt (kurvajó).

14:15-től Grafika a bme-n, előtte még egy kicsit hobbiból adatbázist tervezgettem a cégnek, amíg nem landolt az asztalomon Montana kávés pohara. Grafika tökjó volt. Utána összefutottam Tibivel, aztán dankoival is dumáltam még egy 3/4 órát, 17-re WiZARD jött át, lőttünk pár fotót 1D Mark II-vel, tapogattam HTC Touchot (PDA teló fyi, ami sokkal elfogadhatóbb méretű, mint amilyennek képzeltem), most pedig öt csetablakban dumálok (illetve pillanatnyilag alábbhagyott a chat, ezért bejegyzést írok ). Holnap Olasz (azmi?) és Rambo (The GuNN).

Az első nap itt érhető el (vagy nem). (Mostanság javarészt inkább nem, egyszerűen azért mert kevésbé adok helyet a személyes dolgaimnak itt a blogon, publikusan, pedig tökjó dolgok történnek )

Ja tényleg, megint lencsézek (Acuvue Moist, nem tökéletes, de muszáj az elkövetkezendő túráimhoz, fotózáshoz).

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Meg monitor is lett kalibrálva

WiZARD, lett, jól, thx, bár ezt nem akartam volna megjegyezni

Aztamekkoratévé! [Tudom, hogy monitor. ] Add nekem! Léccilécciííí!

Meg valamit ettél is Most kicsit (nagyon? ) irigykednék a hatalmas monitor- és íróasztal-terület, de jól tudom, hogy nagyobb asztal, nagyobb káosz/kupi

Megnézném azért, hogy Te mondjuk egyetem vagy fősuli mellett hogy bírnád a zombulást egy McDonald's-ban… Én nem dolgoztam még ott (és nem is fogok ofkóz), de jópár szaktársam és ismerősöm is megfordult ott és nem leányálom a hajtás, ami ott van. Ne csodálkozz ha figyelmetlenek veled. Ráadásul igenis odafigyelnek arra, hogy milyen emberek dolgoznak náluk… Aki bunkó és panasz van rá azt kíméletlenül kivágják… Nekik szarabb, mint nekünk. Mert nekem nem szól vissza a 300 soros php kód, hogy hé baszod, ennyire segg hülye vagy, hogy elbasztál egy pontosvesszővel és nem futok le… De ők nap, mint nap szopják magukba a bunkóságot. Pl, minap láttam egy McDrive-ban, hogy az előttem álló terepjáróból a kaffer kopasz beköp a kiscsajra az ablakon. Mire én odagurultam látszott, hogy sír és le is váltotta egy kolléga. Szar munka ez kérem és meg sem fizetik…

Rambo jó lesz. Izmos, tökös… Kritika jöhet

Jó kis post, minden bekezdhez van kommentem! Na akkor kezdjük:

McD-ban ezt én is rühellem, hogy mondom: normal BigMac menü, light kólával, nem viszem el. Erre persze végigkérdi, hogy milyen üditővel, adhatja-e nagyobban meg hogy nem akarom-e elvinni. Hedge, Én is hallottam hogy nagyon suxx meló, ezért megértő vok. Csak akkor nem ha sietek

Grafika: vigyázz azzal a tárgyal, hihetetlennagymegaszopás. Én amitt maradtam egyetemen plussz egy félévet. SzKL egyszerűen rosszindulatú, szvsz.

Na és a lényeg, tegnap néztem Rambo-t: Hát hogy is mondja, komoly. Nem gyengén brutális dolgok vannak benne. Viszont jó a film, nagyon! Szerintem 9/10-et simán megérdemel. Egyetlen hibája, hogy nagyon rövid, sajnos. Jó szórakozást!

A HTC-k meg lefagynak

EdgarPE, dehogy fagynak a HTC-k. Legalábbis ez még 1x se fagyott.

Az meg hány száz colos monitor? Asszem most elbújok a 20-as Samsungom mőgé, és irigykedem.

EdgarPE,
Egyetlen hibája, hogy nagyon rövid, sajnos. J
tényleg rövid
és a meki tényleg olyan amilyennek írod

WiZARD, Én Saturnban játszottam egy ilyen kütyüvel, az fagyott. De az lehetett ilyen félkész promo darab is. Egyébként biztos tuti jó kis eszköz, nekem is kéne

Jól látom, hogy a jobb oldali monitorra (amelyik nagy méretben nem látszik) az van kiírva, hogy tanulj?

Tamás, jól, sőt mindkét monitorra
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...