RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 13 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Én csak néhány helyen regisztráltam magam naívan, a freemailes címem ennek következtében használhatatlanná vált. Hetente kb. 30 kéretlen üzenet érkezik.
Talán valakinek tudok újat mondani: Mielőtt feliratkozol valamilyen hírlevélre, tudd meg, hogy hol lehet leíratkozni. Ha sehol sem találsz leirtakozásra lehetőséget, akkor az egy komolytalan szolgáltatás(ha annak lehet egyáltalán nevezni.)


Amúgy, Zoli, figyi, nem biztos hogy a legjobb védekezés a spam ellen az, ha egy publikus site-on berakod a kommentbe ( link ) az email címedet egy az egyben Ugyanis email címkereső (ro)botok is léteznek ám, amik végignézik a weblapokat és kigyűjtik az email címeket. Nekem emiatt érkezik az egyik címemre napi 30 spam, részben az internewson keresztül.

gyerekek, aki teheti, használjon sch-s emailcímet, ott van beépített spamszűrés

És az milyen alapon műxik? Konkrét feladókat szűr, vagy pedig szavakat? Utóbbi elég veszélyes, előbbi pedig nem valami hatékony, hacsak nem globális adatbázisból dolgozik.

Bayes-háló alapon működik, bizonyos teszteket futtat végig a levélen (pl. HTML formátumban íródott-e, feladó hiányzik, különböző szavakra való keresés stb), aztán ezeket behányja egy Bayes-háló bemeneteire, ami meg kiköp valami pontszámot, és van egy komparálási szint, ami fölött spam-nek minősül a dolog. legalábbis nekem így mesélték az illetékes elvtársak. bővebben itt: link

aaa baze, ezt igényelni kell meg mittomén, ember hozzászokott már ahhoz hogy egy email címet weben beregisztrál 2 perc alatt itthonról, nem pedig személyivel meg mittoménmivel kell érte bemennem a sch-be, ráadásul megadott időpontban. ha jól látom [ link ] kedden 21-től 22-ig? ne vicceljünk már, majd pont ezé bemegyek a sch-be este, mi? bár lehet hogy ez a nyitvatartás már nem így van, nemtom, azon a lapon nem írnak egy szót se hogy azóta másként volna.

Legalább 120 percet nem fogsz a géped előtt gubbasztani, hanem friss szmogot szívsz, míg ide érsz meg vissza, meg találkozol haverokkal, stb...
Előnyök hosszú sorát tudnám felsorolni, hogy miért jó ez neked ha bejössz estére regisztrálni, de talán nem lesz rá szükség, és magadtól is rájössz.


ez a személyi igazolványos móka azért kell, hogy ne legyen olyannak is Sch-s emailcíme, akinek köze nincs a villanykarhoz egyébként nem kell _ezért_ bejönni Sch-ba, de ha legközelebb erre jársz panorámaképeket gyártani, időzítsd úgy, hogy kedd 21-22 között gyere, és akkor jó lesz neked.

Szted milyen panorámakép készülhetne este 21-22 között állvány nélkül?

sötét kielégítő a válaszom?

Nem.

A helyes válasz: fókuszálatlan a sötétség és a remegő kezem miatt, és bemozdult, a 2-8 mp-es záridő és szintén a remegő kezem miatt.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...