Haszprus

Hajsza a föld alatt

©   Haszprus   |   barátok film

Voltunk Mf-fel kondiban, átjött, nézegettük a lakást, szakértettünk hogy mit lehetne változtatni rajta, aztán este elzúztunk WiZARD-dal meg GP-vel az Arénába moziba. Kajáltunk, dumáltunk, megnéztük a Hajsza a föld alattot (The Taking of Pelham 1 2 3), ami pontosan arról szól amit a címe ígér, annál se többről se kevesebbről. IMDB 6,8-at szerintem nem éri meg. District 9-ra viszont kiváncsi leszek… Trailer is meggyőző volt, meg imdb 8,6 & top#44.

Ennél messzemenően nagyobb dolgok is történnek, de a többi trustedben.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

District 9-t tegnap néztük itt Staines-ben. Elég jól indult, kicsit túlságosan is hentelős lett a vége, de azért nem volt rossz. Igazából simán mondanám, hogy egy sci-fi klasszikus lehetett volna belőle, ha a végét nem rontják el több, mint fél órányi tömény lövöldözéssel.

Tamás, A vége kicsit tényleg lebaszott volt. Ezt ott vettem észre, hogy az utolsó negyed órát átpörgetve lestem meg.

District9? Az első fele teljesen ott volt a filmnek, hihetetlen pörgős és izgalmas volt, aztán az egyik nagy fordulat után olyan szinten esett a színvonal h kb önmaga paródiájába ment át. Nem akarok spoilerezni, de a végén már kb Casablanca szintű csöpögős párbeszéd ment az alien meg a főhős között, miközben lőtték őket ezerrel. Vicc az egész, kár érte.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...