RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 16 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Hát nem tudom, én azért még itthon is bőven jól voltam attól az 5 víztől, szóval nincs panasz. Azzal nem vitatkozom hogy valóban spórolnak a drágább anyagokkal, de ez szerintem pont azért jó, mert így nem kettőt tudsz inni a kellemes beállásig, hanem ötöt, és közben két és félszer annyit beszélgettél meg szórakoztál. És árban is ott vagy mintha kettőt ittál volna egy közepesen drága helyen, vagy egyet egy nagyon drága helyen. Szóval igen, vizes, de annyiba is kerül, és összességében egyáltalán nem rossz (nem ízetlen, nem összecsapott, nem gány).
Ha nagyon mániád hogy benne legyen ami kell, igyál B52-ket, azt nincs hová vizezni.

mainframe, szerintem ízetlen. Próbálj ki egy pina coladát bárhol máshol, meg a morrisonsban.

Nem szeretem a Morrison'sokat, hangulatos meg minden, de nem jön be ettől függetlenül.

Az a gond, hogy Bp-n kevés az olyan hely, ahol igazán jó koktélt ittam eddig… Sok helyen öt hónapos tanfolyamokról szabadult mixerek keverik a koktélnak nevezett szarokat és pofátlanul nagyon sok pénzt elkérnek ezekért. Az említett helyhez még nem volt szerencsém, de a koktél egy elég kényes téma. Én már a whisky + gyömbér kombót is - elővigyázatosságból - külön kérem, lehetőleg egy szelet lime-al, és magam keverem be.

Nekem semmi bajom nem volt a 4 akármitől, pedig nem ettem sem előtte, sem utána. Inkább a minőségre mennék, a mennyiség helyett, mert a mojitonak konkréten nem volt íze, jamaica sunday még element. Legközelebb búzasört iszom, üvegest.

Tibi, üvegest, lol
Szerintem csak simán olyan helyre kéne menni, ahol normális italokat adnak. Dark Mokka pl. ilyen hely, olcsó is (pina colada 1050 asszem), és hangulatilag teljesen megfelel annak, amiért a Morrison'sba megyünk.

Dark Mokkára rábeszélhető vagyok (és ott legalább ezt az ordenáré tömeget sem kell elviselni).

Az enyém tény, hogy vizes volt, de nem panaszkodom, mert füves is

Haha, örülnének, ha végeztek volna bármilyen tanfolyamot a lányok a pult mögött. Szerintem őket egyszerűen betanították. Sok jég, kis lötty, valami nem-alkoholos, meg vagy menta, vagy koktélcseresznye, és jóccakát.

Hedge, jo, ez mekkora sznobsag mar, ne is haragudj

Mas: hova lettek a posztok? Kellene egy-ket poweres, jo volt azokat olvasni, felturbozott!

Isti, hmm.. jó lenne megint olyanokat írni..


Isti, Sznobság az ha elővigyázatos vagyok, mert sok helyen lehúznak azzal, hogy kevés vagy nem olyan whisky-t tolnak a piádba, amit kérsz? Dolgoztam vendéglátásban, tudom hogy a pia vizezése az egyik túlélési szabály.

Hedge, és előtte megkóstolod a whisky-t, hogy semmi víz sincs-e benne? Mert ugyanúgy kirakhatják neked a hígított whisky-t, mint a hígított akármilyen koktélt. Előttem keverik, látom, hogy az üvegből tölti ki és látom mennyit. Te is ugyanabból az üvegből kapod natúrban, csak még utána szórakozhatsz a keveréssel.

A sznobságot arra értettem, hogy egy viszki-gyömbért nehogymár ne tudjon _akárki_ megcsinálni, felesleges külön akciózni vele utólag.

Szerda éjjel voltunk, jó buli volt

16) tüncsi (nem regisztrált)
Üdvözlet az összes okos hozzászólónak!
Annyira azt hiszitek, hogy rohadtul tudtok és vágtok mindent, olyan könnyen dobálóztok bizonyos szavakkal (pl: vizezett), de szerintem fogalmatok sincs még a koktél jelentéséről sem… Csak egyszer állnátok úgy oda a pulthoz hogy végignézitek, hogy a tanulatlan-béna mixerek, mit is csinálnak valójában…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...