Haszprus

HTC Desire

©   Haszprus   |   desire hwsw

Azon gondolkodom, hogy vegyek egy HTC Desire-t. Bár őszintén szólva fasságnak tartom ennyit kiadni egy telefonra.

10:21 megrendeltem, hozzák pár órán belül.

13:48 meghozták.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Én rövid időre valami Sony-Ericsson használtam (azaz segítettem másnak használni) ami androidos volt… hát kösz szépen, én nem kérek belőle. Biztos tuti jó, meg tényleg formálható, alakítható (értem alatta, hogy tényleg op-rendszerként kezelhető), de pl. aki nem kütyüs vénával megáldott, az nem bírja használni.
Biztos az volt a bajom, hogy (szinte) mindig Nokiás voltam és nem tudok másra ráhangolódni, de azért álljon már meg a menet, hogy a barátom megvette a mobilt 60-70e Ft-ért és alapból nincs rajta Kékfog meg Drótnélküli Hálót kezelő szoftver, szinte még a Rövid Üzenetek kezelésére is külön progit kell valahonnan vadászni, feltenni, beállítani… Grrr!

Mondjuk a hardveres specifikációja nem rossz!
Én mindig azt mondom, hogy gondolja végig az ember, hogy kihasználná-e a kütyüt, annak jelentős tudáshányadát? Ha igen, a mindennapok kellemes kiegészítője lesz, akkor esetleg hajrá!

Hogy érted azt, hogy androidon nincs bluetooth, wifi meg sms kezelő funkcionalitás alapból? Ez szerintem nem felel a valóságnak..

Nekem samsung spica van. Low cost telefon, de nekem megfelel. Most hogy nem bringával járok dolgozni, azon nézem a the big bang theory-t Járt hozzá Igo magyarország, azt is használom.
Ha veszel mindenképp olyat vegyél amihez hivatalosan ki fog jönni a Froyo (Android 2.2) esetleg a GingerBread (2.3/3.0).
Az enyémnél egy ipod még jobb, de az áruk sem azonos.

Geri tényleg elnézett vmit, mert ezek mind vannak rá, a market meg tele van nélkülözhetetlen app-okkal Egyetlen gond, hogy a fizetősek még nem érhetőek el itthon, de ezen a PayPal marketre való érkezése remélhetőleg változtat majd.

Mindenesetre rengeteg időt el lehet vele baszni

Nem tudok mit hozzátenni, mint amennyit elmondtam neked chat-en is. Szerintem az okostelefonoké a jövő, és ebből kimaradni faszság Desire TOP3-mas telefon. Bár én Apple párti vagyok, szerintem az egyik legjobb készülék a HTC Desire a piacon (az iPhone 4 után ).

Június óta használom, nem találtam fogást rajta

Hat ez aztan gyors dontes volt, Haszprus Mar ha tenyleg ma ejfelkor kezdtel el gondolkodni rajta. De amugy technikai dolgokban en is ilyen vagyok, minden masban viszont 100x is meggondolom, hogy szukseges-e

Nem szaroztál sokat
Ilyen app-okat használok, hátha találsz benne érdekeset:
AppBrain's AppBrain recommended Android apps

Jó szórakozást!

Remélem szeretni fogod. Majd azért egy nagyobb lélegzetvételű posztban írd le! Ja, és ne feledd el, egy jó netes média csomagra azért válts, hogy 3G-t ki tudd használni, mert azért ezeknek a telefonoknak ez a lényege.

Szerintem is top2 a Desire, azon belül is nekem ez a top1 és az iphone4 a top2. Igazából a kettő közti sorrend inkább hitvallás kérdése.
Ami biztos, hogy nagyon rossz az üzemideje, én rendeltem is Hongkongból egy kétszerakkora akksit, még nem jött meg, de már nagyon várom. Azzal kicsit vastagabb lesz a teló, de a Nokia E90-hez képest még így is icipici lesz
Van kijelzővédő fóliám, szintén Hongkongból, igen frankó, nagyon vékony, adok, ha kell.

UPDATE: Hű de buta a fényképem

UPDATE 2: Ja most látom h cserélgetődik. Mindegyik buta.

Mennyi volt amúgy?

NeoXon, ha lett volna éjfélkor bolt akkor vettem volna a cipőmet és megvettem volna éjfélkor.

Tibi, köszi

VDavid, köszi & ld. priv

kiváncsi vagyok milyen, én is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...