Haszprus

Szentendre & Szlovákia

©   Haszprus   |   barátok bringa desire kocsi life mobilfotó túra

ScoobyZolival nyomtunk bringán egy Schönherz -> Újpest -> Megyeri híd -> Szentendre -> Újpest -> Kopaszi-gát bringatúrát. Kiégetett, leszívott ez a nap is - saccperkábé 50-60 km-t tekertem. Útközben Szentendrén megelőzött minket valami jó csaj, üldözőbe vettem, erre amikor utólértem, kiderült, hogy Kata volt az.

Ps. tegnap csak úgy random nyomtam egy határátlépést Párkányba. Se vám, se határ, semmi, üdvözöljük Szlovákiában, mondta a felirat, és ennyi… Meglepő állapotok vannak amúgy.

máj. 30. 21:01 Zoli szerint megvolt az 70 km is.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Konkrétan milyen meglepő állapotra gondolsz?

Voltal a fagyisnal a setalo utcan balra? Tok kiralyul adagolja a gombocokat

Az a meglepő állapot, hogy átmegy az ember és fényévnyi különbségek vannak Esztergomhoz képest. Szép díszkő mindenhol, rendben van téve eléggé a belváros. Emlékszem 10+ éve teljesen máshogy nézett ki, mint most.

És ne felejtsük el, Párkánynak van pénze közvilágításra és tömegközlekedésre… Nem úgy mint most Egomban, az előző vezetés miatt… A török fagyisok meg a sétáló utca egyik látványelemei…

5) nawhcs (nem regisztrált)
Balage, Nincs igazad abban, hogy fényévnyi különbségek vannak.
Csepi, Az előző vezetést sokan bírálták/bírálják. De akkor valahogy mindig volt pénz, fejlődött Esztergom, elbukott Tamás, hirtelen nagy hiány lett. Érdekes, én sem rá szavaztam utólag belátom, rosszul döntöttem.

6) BD (nem regisztrált)
Persze, volt pénz Esztergomban, de az is a folyamatosan felvett hitelekből (kötvénykibocsátások svájci frankban). Baj ez? Nem, amíg van, aki ad hitelt továbbra is. De közben nem nagyon lehet tudni hova tűnt a pénz. És most a kötelező feladatokra sincs keret, mert törleszteni is kell. Vegyünk fel még hitelt? Miért ne, amíg valaki ad. Akkor lesz gond, ha már csak magas kamatra lehet felvenni. Ám azt a jövőben vissza is kell fizetni. Ez pedig egy végzetes negatív spirál, aminek a végén a csőd van. Ekkor úgyis jön majd egy pénzügyi gondnok, aki rendbe teszi a költségvetést (ha tudja), de akkor annak nagy ára lesz (lásd pl.: görögök) Bár már most is pl.: jelzálog van a Bazilikával szemközti volt iskolaépületre, szal lassan már nem lesz miből fizetni a hitelt.

Egyszóval könnyű most pénzt költeni, de gondolni kéne a jövőre is. Meggyes felelőtlenül költekezett, Tétényi pedig próbál adósságot rendezni (már amennyire hagyják). Te a hitelt hitelből fizetnéd ki, kedves nawhcs? Vagy összébb húznád a nadrágszíjat? Mit tennél ha a saját életed költségvetését kéne rendezni? Kíváncsi vagyok, légyszi írd meg, ha olvasod:3
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...