Haszprus

Hajógyári körkép hétfő éjszakáról

©   Haszprus   |   barátok buli coronita fotózás zene

Hétfőn Mf-fel végigjártuk az egész Hajógyárit (már ami nyitva volt, persze a Sláger Palota kivételével ) és szakmailag bevizsgáltuk a különböző szórakoztatóipari egységeket. Teljesen szubjektív és tömör értékelésem szerint:

  • Coro Café kis hely szimpatikus zenével, jó hangzással, minimál vizualitással. Nekem az mondjuk hiányzik. Nem sikerült a rajongójává válnom a mai napig, pedig voltam már itt párszor. Nekem kicsi, pedig a zene tényleg jó lenne.
  • Studio hatalmas nagy, látványos fényjáték, de ez konkrétan nem szól jól (ellenben inkább szarul), ez se lett kedvenc.
  • Pink bementünk és menekültünk kifelé (rnb).
  • Dokk Club coronitával egybenyitott parti volt, magam részéről nem szeretem amikor egybe van nyitva. Fenti rész VIP-nek elkülönítése számomra sajnálatos. Zeneileg elment.
  • Coronita ez lett volna nálam a parti lényege, de mint kiderült, ma kivételesen nem kezdődött másik parti a Coronitában 5-kor, hanem maradt ugyanúgy a Dokkban a DJ. Nálam ez most lapos volt, sry, konkrétan 6-kor eljöttünk mert fáradt voltam (mostanság mindig az vagyok amúgy).

Összességében most a legjobb a Coro Café volt, és természetesen a Hajógyári még mindig viszi a prímet az általam ismert helyek sorában.

már. 19. 18:53 még annyit, hogy

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Kicsit nagyonrégen voltam már ilyen buliban, szóval kérdezek: Ilyenkor te ezekre helyekre mind megveszed a belépőt?

The GuNN, nem, földalatti alagutat fúrtam a táncparkettek közepére.

illetve igen, de mielőtt infarktust kapnál, hétfőn az egész szigetre all-in-one belépő volt 2000-ért.

a dokkba vett belépő általában érvényes a coronitába is (amíg ki nem jössz), illetve ha ez nem így van akkor amennyiben a coronita nyitása előtti fél órában jön az ember vagy ilyesmi, akkor már coronitás pecsétet adnak de azzal beengednek a dokkba is még.

múltkor amúgy azért voltam a coro caféban dokk & coronita előtt, mert a biztiőr azt mondta egy órával a coronita nyitása előtt, hogy még nem ad pecsétet oda, dokkhoz meg kevésbé volt ingerenciánk.

ezek többnyire nem hivatalos infók csak a saját megfigyeléseim…

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...