Haszprus

Néztem ma olyat, hogy Ember a holdon (Man on the…

©   Haszprus   |   film
Néztem ma olyat, hogy Ember a holdon (Man on the Moon) (színes magyarul beszélő amerikai vígjáték, 118 perc, 1999) (fsz. Jim Carrey, Danny DeVito, Paul Giamatti), de elég lapos volt, főleg a vége felé már qrva unalmas lett, be is aludtam volna rajta simán… (igaz ez amiatt is van hogy megin elég kevés alvással vagyok ébren… ma estig még ki kell bírjam, 22 előtt nem nagyon kéne lefedküdjek mer megin felébredek 0-4 óra között oszt abból semmi jó nincs)

A másik film amit elkezdtem nézni, az a Metró (Subway) (színes feliratos francia kalandfilm, 103 perc, 1985), amiről azt kell tudni h rendezte Luc Besson, és feltűnik benne egy egészen apró szerepben Jean Reno. Hogy ez miért érdekes, az asszem nyilvánvaló annak aki olvassa a blogomat és kellő memóriával is rendelkezik. Node minthogy én sem tudnám talán hogy más ember blogjában miről is van szó, ezért ismétlés gyanánt leírom hogy a Leon a profi fsz-je Jean Reno, rendezője Luc Besson, én meg elhatároztam hogy utánanézek a filmjeiknek. Nah, hát a Metró hiba volt, kurva nagy unalom egy órán át, nem történik semmi, a maradékban meg nemtommi mert töröltem a halálba.

Azért az Ember a holdonhoz jegyezzük még meg, hogy annyira nem rossz, az elején még egész sokat röhögtem.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) valaki (nem regisztrált)
Szerintem az Ember a holdon naggyon jó film, véleményem szerint Jim Carrey egyik legjobb filmje no, de persze a többi is nagyon jó. Énszerintem a film a vége felé is ugyanolyan jó mint az elején…
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...