film - 2004 január - 8 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

A következő filmet tekintettem meg: Underworld

©   Haszprus   |   film
A következő filmet tekintettem meg: Underworld. Első ránézésre nagyon jónak ígérkezett, tetszett a felvezetés, az első egy perc. Aztán egyre-másra jöttek a többi nagy filmből lopott ötletek, olyanokra ismertem rá ebben, mint a Mátrix, Egy csodálatos elme, Leon a profi, Blade, X-Men, Lord of the rings, Resident Evil. Ez nem gyenge gyűjtemény, aki az iménti filmeket nem látta de meg kívánja nézni, az nézze meg az Underworldöt, és még időt is megtakarít, ez a film 7 az 1-ben
Haszprus

Legyetek jó gyerekek és nézzétek meg az L.A

©   Haszprus   |   film
Legyetek jó gyerekek és nézzétek meg az L.A. Confidential (Szigorúan bizalmas) c. filmet, több okból is:
  1. Mert az nektek jó.
  2. Mert Én utasítalak rá benneteket.
Reményeim szerint kellően számos érvet sikerült felhoznom. A film oldala az imdb-n.

IMDB User Rating: 8.4/10 (54,347 votes) top 250: #45

Akik gondoskodnak a megfelelő színészi játékról: Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell, Kim Basinger, Danny DeVito. Asszem elég impresszív a lista.



Haszprus

Gondolkodtam rajta, hogy esetleg megnézzem ma a…

©   Haszprus   |   film
Gondolkodtam rajta, hogy esetleg megnézzem ma a Gyűrűk ura 3-at moziban [ahova kb. 3x mentem az elmúlt 1,5 évben], de könyörgöm, 201 perc! 201 percet ki a rák tud végig ülni?? Az előző két rész "csak" 179 ill. 178 perces volt, de már azok alatt is meguntam az életet.

A marketing nagy úr. Nekem nem tetszett úgy különösebben az első rész, mégis megnéztem a másodikat. Az se tetszett úgy igazán, mégis meg akarom nézni a harmadikat. Érdekes. Minden esetre valszeg nem moziban fogom megnézni, többek közt a film hossza miatt.
Haszprus

Néztem ma olyat, hogy Ember a holdon (Man on the…

©   Haszprus   |   film
Néztem ma olyat, hogy Ember a holdon (Man on the Moon) (színes magyarul beszélő amerikai vígjáték, 118 perc, 1999) (fsz. Jim Carrey, Danny DeVito, Paul Giamatti), de elég lapos volt, főleg a vége felé már qrva unalmas lett, be is aludtam volna rajta simán… (igaz ez amiatt is van hogy megin elég kevés alvással vagyok ébren… ma estig még ki kell bírjam, 22 előtt nem nagyon kéne lefedküdjek mer megin felébredek 0-4 óra között oszt abból semmi jó nincs)

A másik film amit elkezdtem nézni, az a Metró (Subway) (színes feliratos francia kalandfilm, 103 perc, 1985), amiről azt kell tudni h rendezte Luc Besson, és feltűnik benne egy egészen apró szerepben Jean Reno. Hogy ez miért érdekes, az asszem nyilvánvaló annak aki olvassa a blogomat és kellő memóriával is rendelkezik. Node minthogy én sem tudnám talán hogy más ember blogjában miről is van szó, ezért ismétlés gyanánt leírom hogy a Leon a profi fsz-je Jean Reno, rendezője Luc Besson, én meg elhatároztam hogy utánanézek a filmjeiknek. Nah, hát a Metró hiba volt, kurva nagy unalom egy órán át, nem történik semmi, a maradékban meg nemtommi mert töröltem a halálba.

Azért az Ember a holdonhoz jegyezzük még meg, hogy annyira nem rossz, az elején még egész sokat röhögtem.
Haszprus

Tehetetlennek érzem magam. Íldozni kívánok a…

©   Haszprus   |   film
Tehetetlennek érzem magam. Íldozni kívánok a film oltárán, de nem tudok ennek érdekében tenni semmit. Még csak folytatása sincs Kurvaszar érzés. Az IMDB topicjait olvasgattam a filmről. De kiolvastam őket fél óra alatt (az érdekesnek tűnőket).
Haszprus

Megnéztem Leon a profi c. alkotást. Mert ez egy…

©   Haszprus   |   film
Megnéztem Leon a profi c. alkotást. Mert ez egy alkotás. Zseniális. IMDB top #64 film. Ennél jobb film NINCS. Eddigi filmek amiket láttam, hmm, asszem ehhez semelyik sem fogható, ennyire jót egyszerűen nem láttam. Kibaszott yo. Nem tudom leírni.

Az IMDB szerint a műfaja Action / Crime / Drama / Thriller.

Én végigvigyorogtam az egészet. Tudni kell rólam, hogy ha valami zseniálisat látok, az felvidít. Ha egy annyira jó effektet látok hogy hűű, akkor azon időnként vigyorgok, persze ehhez nagyon zsír effekt kell, vagy valami nagyon zsír látvány. A lényeg az, hogy itt akkora sztori, látvány, megoldások, fordulatok voltak, hogy lényegében végig vigyorogtam a film alatt, a végén meg szétizgultam az agyam.

Aki kihagyja ezt a filmet az hülye. Mindenki nézze meg. A lehető legkomolyabban beszélek. :|