Haszprus

Batman Begins

©   Haszprus   |   film
Még nem olvastam negatív kritikát a batman beginsről úgyhogy itt az ideje hogy legalább én írjak egyet. Úgy kezdtem neki, hogy ez lesz az év filmje, hatalmas várakozások, stb. Ehelyett mit kaptam? Jujitsu bullshit, háborúval a békéért világszervezet, make peace with corruption, a hegytetőn a 30 tagú fightclub hirtelen eltűnik a semmibe mihelyt bruce wayne meg óhajt küzdeni a bandavezérrel, az egész városban egyetlen jó zsaru van, klisék klisék klisék, az új batman maszk is tök szar, a batmobilt valamiért nem bírja vezetni a rendőrcsávó, bezzeg bruce wayne-nek rögtön frankón ment a tesztpályán, aztán ott van a fedélzeti számítógép ami tájékoztatja hősünket még arról is hogy éppen jobbra kell-e kanyarodnia és a kocsikat merről előzze autós üldözés közben, hogy azt már ne is említsem hogy mi a fenének kell ilyen idióta hangot adni batmannek, és ez a "berázom a képet hogy marha scary legyen" effekt is atomszar volt, mint azt már jónéhány filmben megtapasztaltuk (pitch black negatív kritikáiban is ez volt az egyik amit megemlítettek anno). Na szóval nagy csalódás.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Moziban néztem, pénzkidobás ..
- kibasz rövid karate-jelenetek (fel se ocsúdsz)
- a végén már akkora volt az akcióhalmaz, hogy elveszett az egészben a lényeg,annyi minden szart belepakoltak
- klisék ahogy mondtad
- hátrafordul a faszi vezetés közben h 'bocs', közben 200-al kerülgeti az autókat .. :p na az ilyenektől tudok rohamot kapni :-)

nos hát ízlés kérdése a film

szerintem pedig ez egy gecijofilm ahogy a riddick szeria is az volt.

nekem is tetszett, az idei nyar egyik legjobbja volt. (persze ez minositheti az idei nyarat is, nezopont kerdese)

Ejj.
-Madárijesztőt így elbaszni, vétek volt. Effektek is gagyik voltak.
-Az Árnyak Ligájával is méltatlanul bántak sztem. Egyik pillanatban még jófej kis harcosbrigád, a másikban meg már eszeveszett népirtók akiket meg kell fékezni.
-És ami a csúcs: a szelektív mikorhullám. Az a device hogy nem bántja az embereket, miközben egy teljes város vizét párologtatja el?
-Morgan Freeman jó volt.
-Technika visszafejlődése is milyen már, lol. A tankszerű batmobilt miért cserélné le később arra a limuzin-szerűre?
-Itt úgy van ábrázolva, hogy a maszk egy merev, kemény dolog, holott a Batman 1-ben majdnem leveszik róla, és látszik h gumi-szerű. Több hűséget az elődökhöz plz.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...