Elmúlt 24 órában 2286 db vírusos emailt kaptam a haszprus[kukac]internews[pont]hu -ra, de azért csak ennyit mert közben megtelt a freemail accom (merthogy freemailre van forwardolva). Hogy mikor, azt egyelőre nemtom mert töltöm le a leveleket... már egy ideje...

21:37 Na letöltöttem a leveleket, tegnap 22:29 és ma 06:58 között érkeztek, aztán betelt a freemail. A dologról feltettem egy kis illusztrációt ide.

21:47 Gyerekek, használjatok vírus írtókat. De most komolyan. Nem igaz hogy ennyi lamer 'megnyitok minden fájlt mer az nekem jó' + vírusírtó nélküli ember létezik.

2004 feb 2., 01:13 Megjegyzem, nem Outlook Expresst használok levelezésre, csak két accountomhoz, amelyekre 99%-ban spam jön. Így könnyebb szortíroznom, hogy nem a többi levelem közé jönnek ezek.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


miért töltöd le a leveleket? miért nem törlöd őket helyből a szerveren?

hátha van köztük vmi ami nekem szól

nem úgy gondoltam... hanem pl méret alapján szűrve: a 30K és 32K közti leveleket hagyhattad volna a szerveren, és csak a fejlécet kérted volna le. persze most már mindegy
internews-on Linux fut? mert akkor adhatok hozzá .procmailrc szűrőt, ami kiszűri a MyDoom-os leveleket.

internewson linux fut és nem jutnak el hozzám a vírusok, csak értesítés róluk... így ez a 2000 levél egyenként 2 KB-ot foglal.

mér nem csak header. azért mert most outlook expresst használok a haszprus[kukac]freemail és haszprusspam[kukac]freemail accountjaimhoz, az meg nem tud headereket asszem.


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.