hwsw - 2004 február - 12 megfelelő bejegyzés

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

Tekintve hogy 0 db olvasatlan levelem van a klub.a…

©   Haszprus   |   hwsw
Tekintve hogy 0 db olvasatlan levelem van a klub.axelero.hu szerint, valszeg megint nyitva felejtettem otthon az Outlookot. Kurvamindenit, nem férek hozzá a leveleimhez mert otthon letöltötte őket a gépem. Ja és a gépemre nincs engedélyezve a remote access, de lehet hogy majd ki kéne próbálni, vagy mittu domain.
Haszprus

Köcsög nyomtató állandóan beszívja a…

©   Haszprus   |   hwsw
Köcsög nyomtató állandóan beszívja a lapjaimat, tömegesen, most annyit beszívott egyszerre hogy kiakadt a lapmozgató motorja. Ezt csak a HP csinálja így? Két másik HP nyomtatót ismerek és azok bizony szoktak így viselkedni…
Haszprus

A kevesebb néha több elv szellemében…

©   Haszprus   |   hwsw
A kevesebb néha több elv szellemében cselekedtek a HP programozói, amikor kiadtak két meghajtót a Deskjet 5150-hez. A netről szedett 27 megás és a CD-n levő x megás verziókkal napokig szarakodtam hogy működjenek már, míg végül gondoltam kipróbálom a 7 megásat. Nos az legalább műxik. Végre. Igaz, hiányolom a tintaszintkijelzést belőle, nem volt az rossz dolog.
Haszprus

Elegem van bazmeg a HP nyomtatótelepítésből…

©   Haszprus   |   hwsw
Elegem van bazmeg a HP nyomtatótelepítésből, faxom, végre telepítve van egy napja vagy mennyi, kikapcsolom, bekapcsolom, erre újra felismeri a windóz és elkezdi installálgatni, amit meg nyomtatni akarok azt meg nem nyomtatja. Váááááááááááááááááá. Bugos szar, sok kretén aki ezt csinálja.
Haszprus

Mióta az új rendszer fenn van, nem találom a…

©   Haszprus   |   hwsw
Mióta az új rendszer fenn van, nem találom a nyomtatóm telepítő CD-jét, a HP honlapján fenn levő driver pedig szar.

23:28 Ilyen nincs b#meg, megtaláltam a telepítő CD-t de az meg nem talál vmi fájlt...

23:32 Cserébe fogtam magam és letöltöttem DC-ről, muahhahah.

23:50 DC-vel felhagytam amikor egy 9 megás fájlt is le kellett volna szenvedni 2K-n mert még ma akartam telepíteni a cuccot... úgyhogy inkább felraktam másként, google rulez. Amúgy nyomtató azér kő most hogy analízis jegyzetet kinyomtassam.
Haszprus

Ma rájöttem hogy miként lehet az hogy az…

©   Haszprus   |   fotózás hwsw
Ma rájöttem hogy miként lehet az hogy az emberek megveszik a superccd-s fuji fényképezőket, amelyek pixelduplázással illetve egyéb módszerekkel a ccd Y megapixeles felbontását 2Y megapixelre változtatják, ergo 2Y méreten 1Y hasznos információt tárolnak.

Beszélgetés részlet:
x: 4 megapixeles a fényképezőm
Haszprus: de a Fuji superccd-je trükközik és igazából csak 2 megapixeles a felbontása, és ezt pixelduplázással növeli 4 megapixelre.
x: és?
No hát így vesznek SuperCCD-s gépet az emberek, legalábbis egy részük biztosan. Nem érzi át a jelentőségét hogy egy gagyi képet kap a 4 megapixel ellenére, és bőszen hiszi hogy az ő gépe olyan mint bármely más 4 megapixeles gép.

Akit bővebben érdekel a dolog magyarázata, bátran olvassa a dpreview magyarázatát.
Haszprus

Elmúlt 24 órában 2286 db vírusos emailt…

©   Haszprus   |   hwsw
Elmúlt 24 órában 2286 db vírusos emailt kaptam a haszprus[kukac]internews[pont]hu -ra, de azért csak ennyit mert közben megtelt a freemail accom (merthogy freemailre van forwardolva). Hogy mikor, azt egyelőre nemtom mert töltöm le a leveleket... már egy ideje...

21:37 Na letöltöttem a leveleket, tegnap 22:29 és ma 06:58 között érkeztek, aztán betelt a freemail. A dologról feltettem egy kis illusztrációt ide.

21:47 Gyerekek, használjatok vírus írtókat. De most komolyan. Nem igaz hogy ennyi lamer 'megnyitok minden fájlt mer az nekem jó' + vírusírtó nélküli ember létezik.

2004 feb 2., 01:13 Megjegyzem, nem Outlook Expresst használok levelezésre, csak két accountomhoz, amelyekre 99%-ban spam jön. Így könnyebb szortíroznom, hogy nem a többi levelem közé jönnek ezek.