Haszprus

Szerencsére az akkreditációs kérdésemre…

©   Haszprus   |   bme történelem
Szerencsére az akkreditációs kérdésemre relatíve gyorsan válaszoltak emailben, igaz csak annyit, hogy ezzel már jól elkéstem, de azért itt és itt próbálkozhatok. Dékániban nagyon a fejemre olvasott az egyik nő, de azért ő is kiderítette, hogy hova kell menjek, szerencsére tudtam hivatkozni név szerint valakire aki emailben válaszolt nekem Hétfőn már mehetek is kitöltött kérvénnyel a dékán-helyetteshez (akit megin nem tudok név szerint grrr, és az ajtókon nincs dékán-helyettes feltüntetve, csak "tanulmányi ügyek dékán-helyettese" van, meg valami tök más cím (osztályvezető vagy nemtommi), amire az egyik nő azt mondta, hogy az a dékán-helyettes, hmm).

Mindig hivatkozzatok név szerint emberekre. Telefonban egyeztettek valamit egy céggel [pl. internet-szolgáltató ügyfélszolgálata]? Kérjétek el az illető nevét, akivel beszéltetek. Hasznos. Én általában elfelejtem.

Van egy sztorim ezzel kapcsolatban. GDF-en 5-ből 5 oktató szerint járna nekem ösztöndíj (a tavalyi első félévemre), a tanulmányi osztályról pedig állandóan visszadobják a kérelmemet, mondván hogy nem jár. Ilyenkor nem ártana ha azt az öt nevet meg tudnám mondani, de csak egyet tudok. Persze lehet hogy nem érdekelné őket a névlistám, de hátha mégis.

Egyébként tegnap 18.10 körül kidőltem és ma reggel 9-ig aludtam. Közel 15 órányi alvás. Zsír. Szükségem is van rá.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Dékánhelyettesek névszerint:

http://www.bme.hu/hu/szervezet/karok/villamos/index.html

Nice list, aszittem csak egy van
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...