Haszprus

20,5 órája vagyok ébren. Ez eddig oké is…

©   Haszprus   |   bme fáradtság
20,5 órája vagyok ébren. Ez eddig oké is volna, sőt, kb. átlagos, de 8-kor volt egy Anal 2 nagyZH-m, melyet valszeg 4 betű tud leginkább jellemezni, és 10-től 19:30-ig folyamatosan óráim voltak.

A dologgal kapcsolatban elmondom, hogy 6-kor betoltam egy capuccinot itthon, 10:00-kor egy Nescafe Espressót a K épületben, 12:00-kor otthonról vitt capuccinóból nyakaltam, 12:30-13:15 között aludtam a padra borulva, 15:00-kor az I épületben vételeztem capuccinót, 16:30-kor az E-ben. Ekkor jutottam el addig a pontig, ameddig egyszer már eljutottam kávétúladagolás következtében: remegni kezdett a kezem, mint állat. Tapasztaltatok-e már ilyesmit? 18 környékén megincsak az alvás határán voltam, de sikerült ébren maradnom, óriási önfegyelemmel. 20:00 és 20:30 között félálomban ücsörögtem a buszon hazafelé, és most megérkeztem és itt blogolok.

El nem tudom mondani, mennyire fáradt vagyok. Viszont a gép előtt ülni baromi egyszerű, nem sok energiát igénylő dolog, ennek következtében történhet meg az, hogy lényegesen kevesebbet alszom mint kéne, hisz fennmaradni fenn tudok, a gép előtt ücsörögve. Mondjuk mostanság főleg tanulás miatt szoktam éjszakázni, gépezés miatt nem nagyon.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...