Haszprus

Beértem digitális technikára, az egyetlen mai…

©   Haszprus   |   bme élelmezés
Beértem digitális technikára, az egyetlen mai előadásomra. Utána hazaindultam, majd a Campona melletti McDonald'sba betértem, azzal a szándékkal hogy én itten most mindenféle ajándékot fogok bezsebelni. Kiemelném hogy olyan ajándékokat, melyekre jogosult vagyok.

Naszóval odaálltam a pulthoz és kinéztem hogy milyen szendójuk nincs. Nem volt McChickenjük, úgyhogy kértem egy McChicken szendvicset. 460 Ft, óra indít. A 40. mp-nél a nő fogta magát és lenullázta az órát, mindenféle komment nélkül. Eközben egyébként már a mögöttem levő vevőt szolgálta ki. Megérkezett a McChicken, kiadta a tálcát mint aki jól végezte dolgát. Imígyen szóltam:

- Ne haragudj, ez a 60 mp-es dolog ez nem él?
- Ja, de, igen. Jár egy kis krumpli és kis üdítő.

Aztán közölte az utánam következő hölggyel, hogy neki is járni fog a kis krumpli és kis üdítő, mivel nem tudják 60 mp-en belül kiszolgálni. Megkérdezte tőle:

- Milyen kis krumplit és kis üdítőt kér?
- Hát, valamilyen kis krumplit...

Az egyikőjük hülyeséget kérdezett (nyelvtanilag), a másik meg nem vágta az akciót és a McDonald"s-os kínálatot, így hülyeséget felelt [el nem ítélhető módon]. Nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy ha nem kérdezek rá az akcióra, se az én, se a következő hölgy jogait nem teljesítik. Mint ahogy Tiffany rávilágított, így megy ez.

Ha valakinek van McDonald's-os ismerőse, vagy netán ő maga ott dolgozik, legyen szíves írja már meg kommentbe vagy mailben {haszprus[kukac]freemail[pont]hu}, hogy kapnak-e valami prémiumot a McDonald's-os eladók, ha nem adják oda a 60 mp-es ajándékot, illetve esetleg levonást kapnak-e ha odaadják...

Update 13:51 Még egy dolog, itt a Campona melletti mekiben ki volt függesztve az ajándék-akció szabályzata, így hát megnéztem, mit is írnak. Azt írják, hogy az akció nem vonatkozik speciális és akciós rendelésekre, mivel azok elkészítése több időbe kerül. Vajon mi a manót érthetnek speciális rendelések alatt? Ebbe azt magyaráznak be, amit akarnak, nem szeressük az ilyet.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...