Haszprus

Félév 4 második nap

©   Haszprus   |   bme élelmezés történelem
Ó bázeg, második nap.

  1. A valszám terem (ka26) egy szauna, kishíján gőzt nyomatnak ránk… Nagyon brutál, csodálom hogy az előadó bírja zakóban.

  2. Depo e1b a tanár késett fél órát, utána olyat játszottunk hogy egy előadás meghallgatása után a hallgatóság tegyen fel kérdéseket mert ő nem érzi át hogy nekünk milyen problémáink vannak ezzel a tárggyal. Nos egyetlen előadás után még olyan nagyon mi sem érezzük át. Lehet hogy célravezetőbb lenne előbb tanítani valamit egy megadott szál mentén és utána felszámolni az esetleges homályokat.

  3. Opre ib028. A nő közölte hogy ő óra elején azt akarja hogy a szünettől az előadást elválasszuk olymódon hogy mindenki feláll. Ilyet én utoljára 3 éve. Nem kommentálnám. Második bejelentése, bár ezt magunktól is észleltük, hogy ő kihangosítást nem használ mert csöndet akar. Ez nagyon nemes dolog tőle de 520-an vettük fel a tárgyat, a teremben a plafonról fürtökben csüngenek az emberek, te hiába vagy csöndben ha melletted dumálnak. És 520 emberből "néhányan" mindig dumálni fognak. Kihangosítás nélkül nem lehet nagylétszámú előadást tartani anélkül hogy ne csesszünk ki bizonyos emberekkel.

  4. Algel ib028. Nem volt rossz.

  5. Szar ib025. Szar volt Csávó óra elején közölte hogy valszeg legtöbbünket nem fogja látni évközben úgyhogy gyorsan elmondja hogy mikor lesznek a zh-k Az óra felét átaludtam, szó szerint Hiába no, sok ez egy napra. Főleg hogy nem bírok 2-3 óránál többet aludni éjjel mostanság

Most totál hulla vagyok, annyit még, hogy itt lent az Il Treno Kéksziget nevű pizzája van ami ugyanaz mint a Don Pepe féle songoku, csak jóval drágább. Amúgy nem rossz ez sem, de anyagi megfontolásokból marad a donpepe ha songokut akarok.


Ja és az istenverte V2-be osztottak be mérés laborra, hogy szakadna le, megint rohanhatok az i-ből elektro után, pedig a legtöbb mérésterem az i-ben lenne

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...