Haszprus

Velencei-tó

©   Haszprus   |   12e barátok buli fáradtság strand túra

Mentem aludni.

Update 2005. júl. 31. 01:52: Sikerült két nap ébrenlét, azon belül egy elég intenzív testmozgással járó nap után aludnom nem kevesebb, mint 3,5 órát. Jessz. WTF? Igazán örültem volna ha legalább 8 órát sikerül aludni. Viszont az elalvás, nos, igen, az mindig így kéne menjen.

Nem tudom ráncolni a homlokom, pontosabban tudom, de olyan fájdalommal jár, hogy nem éri meg.


Az egész ott kezdődött hogy 18-án, hétfőn, felkerestem Norbyt hogy szerinte mit lehetne csinálni. Ugorjunk az időben 31-ére, szombatra. 7:50-re hirdettem meg a találkozót a Déli pu jegypénztárához. A sorokat nem fotóztam le, de lehet hogy érdemes lett volna. 31-ére ill. a környező napokra melegrekordot ígértek, valami ehhez hasonlót kaptunk is, marha jó idő volt, és a nép is kitódult a strandra. Annyian voltak hogy eszem-faszom megáll. A Velencei-tó strandját (Velence vasútállomás) durván alulméretezték ehhez a terheléshez képest. Nemtom máskor mi a helyzet, de egy nyomorult sörért, gyrosért, vagy éppen jégkásáért minden egyes alkalommal fél órát álltunk sorba.
30-an állnak a sorba,
mindegyiknek egyenként a kurva anyja
(Belga - Kalauz 2)
Überbrutál. Egyik ilyen alkalommal el is kezdtünk focizni a gumilabdánkkal, amivel a vízben szórakoztunk elég sokat. Nem kellett sok idő, bevontuk a környékünkön állókat is a játékba, lyukas lábainknak köszönhetően

Pénztárhoz érvén itt vettünk két sört, amihez ajándékba adtak egy adag sós mogyorót. Ha azt megeszed, garantáltan állhatsz is be a sorba újból, sweet lépés.

Ami azt illeti, elméletileg 9-en voltunk lenn, gyakorlatilag a társaság két csoportban ment le: 4 fő kocsival (Daneex + Marcsi, Giorgio19, Ben's), 5-en vonattal (Norby, Gandalf + Zsófi, Mike, Haszprus), és az eltérő érkezés és egyebek miatt két külön helyre táboroztunk le, aztán ez a két csoport nagyjából egész nap megmaradt. Nem mondom, hogy sajna, mert ennek, és kialvatlanságom ellenére atomjó volt az egész nap.

Még ilyet, sokat. Már el is kezdtünk dumálni a következőről.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Engem egy hasonló képért majdnem meglincseltek
Sok sikert

Romsy, az más kérdés volt ;] Velence amúgy nem állomás, csak egy megállóhely, Kápolnásnyék felé lehet, hogy több sikeretek lett volna.

1. Miért mi van Kápolnásnyék felé?
2. Mi a különbség az állomás és a megállóhely között?

re 3/1. kevésbé telt partszakaszok
re 3/2. vasútállomás = ahol forgalmi okból rendszeresített kitérő (váltó) van, megállóhelyen az nincs, így pl. Kápolnásnyék és Gárdony állomás, Velence és Velencefürdő csak megállóhely

te az ilyen velencei/párnapos kiruccanásokra viszed magaddal a szörnyeteg-ultrabrutál canonodat? és félted-e?


Amúgy Kápolnásnyék miért kevésbé telt? Rosszabb netán?

A legjobb az volt amikor Gandalf fél órát állt sorba egy jegeskávéért (a pult mindkét oldalán (!) hatalmas jegeskávé reklámposzter), majd közölték vele hogy ahhoz a másik sorba kell állni… No komment.

Mindenki Velencére/Gárdonyba/Agárdra akar menni, nem jut el a tudatukig, hogy Knyék is a Velencei-tó mellett van.

naptejről hallottál?

hallottam. be is kenődtem 1-2 alkalommal. igaz a homlokomat csak utólag, mert azt vhogy kifelejtettem
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...