Haszprus

myVIP meghívó

©   Haszprus   |   barátok hwsw iwiw

Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez. Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se.

Útjára indult a myVIP. A site az iwiw konkurenciája óhajt lenni, hasonló elven müködik (gyüjtsél ismerősöket, hívd meg őket, stb). 4 napja nyitottak, ez alatt nem kevesebb, mint 30 ezer júzer regisztrálta be magát. Büszkén jelentem, hogy a rendszerben kétjegyü azonosítóm van
Thx 2 WiZARD

A kérdés, hogy vajon fel tud-e futni annyira, mint az iwiw, vagy meg fog rekedni néhány hardkór netezőnél akiknek jó fun két helyre is regisztrálnia magát. Én először úgy gondoltam, hogy nem tud alternatíva lenni, de 4 nap alatt 30e user azért mégiscsak valami, még ha ez feltehetően a netes keménymagból tevődik össze, akkor is.

Személy szerint pillanatnyilag nem nagyon érzek késztetést, hogy egy második helyen is kialakítsam többé-kevésbé ugyanazt a partnerlistát.

A myvip egyébként ezekben a percekben éppen döglődik, noha legjobb értesüléseim szerint elég kellemes géppark van mögötte

Update 20:22: Na a döglődés nem lesz mindig így

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 85 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Fel tud, max. összegyüjti azokat, akik a wiwbe nem jutottak be.

regeltem, baromi randa, ma megyek miatta szemorvoshoz...
ráégették a színek a kontaktlencsét a szememre


Nekem a kinézet jobban bejön, mint a wiwen. Viszont a wiw logikusabb, ez tény. Vagy csak azt szoktuk meg?

Ha csak elveszni tudok benne, akkor valószínü, hogy nem a megszokással van a gond Sebaj, majd még megnézem jobban.

6) nem_annyira_rossz_az_a_myvip;) (nem regisztrált)
egyetlen illogikus pontja, mikor megnezned az ismeroseid ismeroseit (wiw-en kit ismerhetek), akkor a buta myvip kilistazza oket, de annyiszor, ahanyszor kapcsolatban allnak egymassal, raadasul az ismeroseiddel egyutt. na ennek abszolut nincs ertelme.

Aki a továbbiakban meghívót kér, annak teleszórjuk az emailcímét vírussal és spammel.

8) rendszeren kivüli (nem regisztrált)
Egy nagy baja ezeknek a rendszereknek hogy kivülröl nem lehet keresni!
Ha adot esetben ismerösöd 1000éve nem látad nem tudszrolla semit de esetleg online van sem találkozhatsz vele mert egyikötök bent van a rendszerben és nem tud a másikrol ergo nem tudja meghivni a másikat. Logikátlan az egész

Hát ti betegek vagytok csak fikázni tudjátok? sokkal jobb mint az iwiw

Az a baj, hogy nincs kedvem jelölgetni, már megtettem vagy 300szor.

A myvipen van már 3 ismerősöm, többet nem is akrok, mert fölösleges, hiszen itt névre keresve is tudod használni a cuccokat, mint például a CHAT (ami baromi jó)-et, vagy ÜZIT.

Jah itt meg lehet tekinteni a képeket, nem úhy, mint a Iwiven.

Nem annyira rossz, sőt...de hogy felfusson, ahó ember kell!

Szóval mindenki hozzon magával MÉG EGY embert!

kaxee
Szóval mindenki hozzon magával MÉG EGY embert!
és akkor jó lesz?

12) zap (nem regisztrált)
Jó az a myvip, csak két napja azt írja ki belépési kísérletnél, hogy érvénytelen emailcím és/vagy jelszó. Na innen kezdve a dolog elég vicces.

13) én :) (nem regisztrált)
szerintem a wiw rendezettebb, mint a myvip. De miért nem enged be a myvip????? Csak ritkán fogadja el a jelszavamat...

14) én0017 (nem regisztrált)
hát sztem is xar a myvip mert nem lehet belépni!

15) peacepeach (nem regisztrált)
van még egy megjelent az újjab konkurencia most már van ppl is még elég gyerekcipőbe jár. de látszik rajta hogy wiw koppintás! (inkább a wiw jut rola eszembe nem pedig a vip-em)

Az a helyzet, hogy még mindig többen vannak a wiwen kivül mint a wiwen belül. /sokkal/ Bőven meg lehet tölteni még néhány szociál netvörking őrületet.

Nem minden magyar lakos potenciális iwiw júzer. Nemtom hányan neteznek Mo-on de szerintem már elég jelentős hányaduk ott csápol a wiwen.

Tudtommal kb. félmillió iwiw user van, és kb. 10 millió magyar. Egyre olcsóbb az internet és egyre szélesebb körben elterjedt. Ráadásul érdekes, hasznos és divatos ez a fajta rendszer. Na és nem is csak magyarok vannak.

HWSW - Magyarországon luxus a szélessávú internet
A Nemzeti Szélessávú Stratégia elkészítésével foglalkozó projekt keretében felmérés azt találta, hogy 2004 decemberében a magyar háztartások 34,5 százaléka rendelkezett legalább egy számítógéppel, és az otthonok 17 százalékából volt elérhető az internet.
Az otthonok 17%-a. Ami legjobb esetben 1,7 millió internetezőt jelent, ha 1 személyes háztartásokkal számolunk. Ha többszemélyessel, akkor nyilvánvaló, hogy ahol többen laknak, ott azért tipikusan nem használja mindenki a netet (szülők, nagyszülők, stb). A külföldiek meg nem a wiwen fognak nyomulni, hacsak nem direkt magyar ismerősöket akarnak keresni.

Még ha igaz is, hogy az 1,7 millió internetes géppel rendelkező háztartásban átlagosan egy ember internetezik, akkor is ott vannak még a könyvtárak, kávézók, iskolák és munkahelyek (mint ahogy én is) ahonnan még sokan csatlakoznak az internetre.
Ok! A külföldieket hagyjuk. Legfeljebb a magyar részükkel kalkulálhatunk.
És még ha jelenleg ilyen szomorú is a kép az internet elterjedtségéről, azért az vitathatatlan, hogy terjed.

Azt elfelejtettem megjegyezni, hogy a fent említett felmérés óta lassan két év is eltelt és ebben a két évben több szolgáltató is megfizethető áron elérhetővé tette a szélessávú internetet.

Ok visszatérve az eredeti felvetésedhez, amire reagáltam -> hogy még több ilyen social networking oldalt meg lehet-e tölteni a magyarokkal. Szvsz nem nagyon. A keménymag már ott van wiwen. A myvipen érezhetően alacsonyabb a mozgás, legalábbis a személyes tapasztalatom ezt mutatja.
(Azért a következő adatokkal tudok szolgálni: wiwen budapestről regisztrált 300e ember, és van 20 millió kapcsolat köztük. Myvipen regisztrált összesen (akárhonnan) 400e ember, és van 4 millió kapcsolat köztük. Gondolom érződik hogy egyiknél átlag 100, másiknál átlag 10 kontaktja van a júzereknek. Ebből sztem az következik, hogy az emberek a második szolgáltatásra még beregisztrálnak, aztán hagyják a fenébe. -> nem lehet megtölteni több social networking oldalt élettel. Legalábbis nem a wiwhez foghatóval.)

A magyar nethozzáférések száma pedig jóideje stagnál, nem is olyan elavult az a 2004-es felmérés mint gondolnád

Abban egyetértek, hogy biztosan nem fog egy ember egy csomó ilyen rendszerbe regsztrálni. Ennek semmi értelme nem lenne. Valójában akkor lenne igazán hasznos egy ilyen rsz. ha mindenki ugyanabban lenne.
A wiw-vel az a probléma, hogy nem volt felkészülve a kihívásokra. Ha most a T alátol egy jó cuccot akkor ez megoldódik.
Pontosan ez az ami népszerűvé tette a Myvipet és a többi alternatívát.
Egyébként szerintem még érdekesebbé teszi a dolgot a távolság: egész Mo.-on szétszóródott ismeretségek felkutatása, újraélesztése.. A kapcsolatok pedig ki fognak épülni, csak kell neki egy kis idő.

A nethozzáférésekkel kapcsolatban nincsenek statisztikai adataim, de a személyes tapasztalatom más. Ezen a környéken legalábbis egyre többen bekötettik a szélessávú netet. Én is most fogom.

Másnak sem sikerül napok óta belépni a vip-re, vagy csak én vagyok ügyetlen? Beírom az e-mail címet, meg a jelszót és megint az üres rublikák jelennek meg, amibe az e-mail címet kell beírni.Napok óta így megy. Kezdek aggódni, a gépem pusztult meg vagy a vip?

26) hát Én!!! (nem regisztrált)
ciki neked!!!(csak, h tudd ) egyébként én eddig mindíg be tuttam lépni myvip-re és szintem a kinézete is jobb mint az iwiw-nem, legalább nem olyan fehér és színetlen, csak az a gond, h egyenlőre kevesen vannak fenn, de majd lesz ez még így se!!! különben +(jó toom, h ez azé van, h minnél jobban terjesszék az oldalt) itt végtelen meghívót lehet küldeni, a szar iwiw-nél+ csak annyit amennyid van 1 embernek általában nem csak 1 ismerőse van!!! most akko melyiknek küldje, ha többnek akarja?! szintem tök hülyeség, na de mind1

nemtom vannak emberek akik azt hiszik hogy a wiwen most már örökre csak 1 meghívója lesz mindenkinek? hogy lehet ez alapján összehasonlítani a két site-ot általánosságban?

28) monty (nem regisztrált)
Szerintem az iwiw vmivel jobb, mint a myvip, sokkal logikusabban van felépítve, habár a myvip meg talán vmivel dizányosabb! Mindkettőnek megvannak az előnyei a másikkal szemben! Én személy szerint az iwiwet jobban szeretem, talán mert ott több ismerősöm van! De ha a myvip is jobban felpörög, biztosan utoléri az iwiwet! És be is következhet ez a rohamos fejlődés, ami által valószinüleg hamarosan utol is érheti az iwiw felhasználók számát (na yo azér nem most még egy kicsit később , hisz a myvip-nél akármennyi meghívót küldhetsz! Az iwiwnél ez elég hülyeség h nem lehet csak úgy küldözgetni meghívókat, hisz pont ez a lényeg, h legyen mindenkinek, minél több felhasználó legyen, h megtalálhassuk rég elveszett barátainkat, ismerőseinkEt! Én mindkettőnél regisztrálva vok,bár szentem felesleges volt a myvip, elég egy is, minek legyek kettőnél is regisztrálva! Nah én használom továbbra is az iwiwit, a myvipnél meg majd lesz vmi!

A myVIP azért fogja utolérni az iWiW-et, mert korlátlan meghívókat lehet küldeni, és aki nem jut be az iWiW-re, az megy a myVIP-re.

Sztem mire utólérné, megoldják a wiwen is a meghívóküldés problémáját. Azért gondolj bele abba is ha mindenki csak egyetlen darab meghívót kap, azzal technikailag kapásból megduplázódhat a userbázis (600e->1,2m), és a wiwen óriási előny hogy egy hatalmas kapcsolati háló már ki van építve. Nomeg sztem a t-online hátterével nem nehéz akár reklámozni, akár nyomni bele a zsetont. (A myvipen meg hiába vannak sokan, ha nincsenek összekapcsolva.) Persze a duplázódás a gyakorlatban nyilván nem történik meg, hiszen vannak az inaktív userek, meg akik már mindenkit meghívtak. De ettől függetlenül az az egyetlen darab meghívó elég nagy felhasználói szám gyarapodást tesz lehetővé.

Ráadásul van, aki többet kap, mint egyet. Na igen, a rózsaszínék gondoskodnak majd róla, hogy toppon legyen. Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg a tévében, hogy aki most rendel t-onlány netet, az kap ajándék iwiw akkontot.


Majd beajánlom magam t-onlány adverzisztment menedzsernek.

34) qpika (nem regisztrált)
Sziasztok!

Indult egy másik magyar fejlesztésű kapcsolatépítő rendszer, jelenleg béta fázisban van, de szerintem sokkal átláthatóbb és használhatóbb, mint bármelyik másik. Igaz még kevesen vannak, de szerintem érdemes kipróbálni.

ha kell meghívó, írjatok:

k.mihaly@freemail.hu


36) GIRL!!! (nem regisztrált)
Szerintem jó amyvip és iwiw is!!!a myvip vaamivel gyorsabb is gyorsabban tudstóz képeket nézni stb!!!!!De az iwiw is gyors legalábis a belépés néha biztos!!!


38) Fireman (nem regisztrált)
Az iwiw most szórt ki egy kalap meghívót. Amikor megvette a T kaptam 10-et és most is osztottak állítólag 480.000-et azoknak akiknek nem volt.
Nekem bejött, de kíváncsi lennék más ilyen portálokra is.
Csak az a baj, hogy egy ismerős sincs aki rajta lenne az iwiw-en kívül máson.

39) Teremtő (nem regisztrált)
A myVip hónapok alatt el fogja söpörni regisztrált taglétszámban a wiw-et. Az hogy melyik lesz hosszútávon a nyertes az már nem olyan egyértelmű. (A multik veszélyesek, de a kishalak is ismerik a nagyok gyengéit)

Teremtő
A myVip hónapok alatt el fogja söpörni regisztrált taglétszámban a wiw-et.
Nem nehéz, unlimited meghívóval. A minőség az igazi kérdés.

mar vagy tiz meghivasom erkezett myvipbol de csak azert se reggelek oda, eleg a wiw hagyjanak beken. en csak az icq azonositommal tok buszkelkedni ami jo alacsony szamu.

42) Angyal.hu (nem regisztrált)
Szerintem a myvip jobb mint az iwiw, gyorsabb, átláthatóbb és több mindenkit megtaláltam, itt van chat meg talán itt több a fiatal 10-en éves akit ismerek mint az iwiw-en. Bár az iwiw-en meg van vb-s játék de ez meg nem tart örökké,chat viszont nincs és igen szépen fejlődik a myvip, hála a korlátlan meghívó küldésnek ami az iwiw szintén nincs. És regizzetek sztem azért mindkettőn mert nem lesz ugyanaz a partner lista na ennyit az ismerős gyűjtő oldalakról . Jah és NEM TUD VKI EGY FRANCIA ISMERŐS GYŰJTŐ OLDALT?

43) 66mike (nem regisztrált)
Helló! Én májusban kerültembe myvip-re mostanra 150 ismerősöm van ebből kb.40 saját meghívás, június elején hossszas várakozás után sikerült bejutnom az iwiw-re 120 ismerősnél tartok. Van átfedés kb. 50% nálam, a myvip-en valóban több a fiatal és gyerek és aktívabbak a tagok, gondolom az újdonság és a korlátlan meghívó miatt. Többeket sikerültaz iwiw-ről meghívnom és egyre többen jönnek át a myvipre. A myvip-nek a keresője is jobb volt amig müködött pl. lehetett keresni hobbira, szakmára is. Nekem a myvip szimpatikusabb, az üzenőfalat viszont hiányolom.

44) iszoka (nem regisztrált)
nyaljátok ki a seggemet gyertek baszni!!!!!!!!!!!!!

azt az IQ harcos mindenit...

átcsúszott a szűrőn, na mindjárt bővítem a szavak listáját

Feladat pluszpontért: ki tudja kijátszani Haszprus szűrőjét? A győztes nyer egy Retorika tankönyvet.

48) antaljozsef (nem regisztrált)
ki tudja nekem megmondani ,hogy mért csak 1 adatlapot tudok megnézni --ha kilépek akkor megint -eggyet--- kezdetbe jól működött -- mitörtént? my vip-ről van szó

49) nemo (nem regisztrált)
mi az hogy adathiba
nem enged be a myvip

nemo használj linuxot, úgy menni fog

köszi de mi a gond?
win miért nem jó?
hogyan töltsem le?
ok megvan
a pingvin?


a serverrel lehet a gond
karbantartják

a lihuxot honnan töltsem le?
hogy inditsam el?
a windows hagyja?


Mainframe 2006. szeptember 20., szerda 20:10 Feladat pluszpontért: ki tudja kijátszani Haszprus szűrőjét? A győztes nyer egy Retorika tankönyvet

Mi a FaSzom az Retorika tankönyv?



56,beszólás

ki ez a suttyó?

ki ez a belga? mi ez a belga?
mit akar ez a belga?
honnan jött? merre tart?
mi a célja?
kik lehetnek ezek?
diákok? dolgozók?
a magyar pop életbe üde színt hozók?
kik vagyunk mi?
ez itt a kérdés
kik vagyunk mi?
ez nekünk is kérdés

nemo Azért ezek kemény szavak. Nem tudhatja mindenki mi az a retorika.

61) eszti (nem regisztrált)
Nem fogadja el a myvip az email címem, azt írja még nem vagyok regisztrálva. Viszont bizonyos oldalon fent van a nevem. Valaki tudna segíteni? Vagy rossz helyen érdeklődöm?



Az új látogatók figyelmébe: ez az oldal nem a myvip, itt nem fogod megtalálni az ismerőseidet. Ha csak ilyen célból regisztrálnál, ne tedd. Menj inkább a főoldalra olvasgatni.

Már régóta ellenszenves számomra a myVip, állandóan meghívókat kapok ismerősöktől, a legutóbbi ilyen alkalmával rászántam magamat, hogy megnézzem mit tud ez a szolgáltatás.
Alaptalannak tűnő ellenszenszevem igazoláshoz jutott, amikor a nem egyértelmű regisztráció után a jelszavammal nem tudtam belépni.
Semmi baj, gondoltam, küldettem a rendszerrel egy generált jelszót az e-mail címemre, igy sem sikerült...többet nem akarok próbálkozni vele.

66) franciska49 (nem regisztrált)
tudom, hogy nem akar felhigulni a társaság, de aki nincs ninden nap, minden órában a neten és nincs egy halom ismeőse annak valami belépési lehetőséget talán biztositani lehetne, hiszem mi kirekesztettek is szeretnénk az esetlegesen már bennlévő/akiről nem tudom hogy az/ismerősünkkel társalogni. franciska

67) marika61 (nem regisztrált)
Sziasztok!! Már két meghívóm is van de nem vagyok képes regisztrálni. Nem fogadja el a jelszót. ill. nem tudom mit szúrok el? Kéri az emailt azt beírom,- és jelszót.Melyiket? Amivel az emailjeimet olvasom, vagy amelyikkel Myvip-pezni szeretnék?.Egyáltalán, hogy kell regisztrálni ha megnyitom a meghívót? Semmi adatlap csak egy kód. Arra katt. és akkor email címet kér. Segítsetek, hogy kezdjem. Köszike: Marcsi

Lehet hogy amíg ezt megkérdezted addig beírhattad volna mindkét jelszót.

Neked se sűrűn kell rádiókabarét hallgatni, hogy röhögj, Haszprus.

Marika61 megpróbálta - Próbálja meg ön is! Internet minden generációnak.


hát nem tom...regisztrálva vok myvipen, de nem enged be...beírom az e-mail címem és a jelszót -> Belépés, és 1xűen kilép az egész böngészőből, mind1 h Mozilla vagy Internet Explorer...mi van a myvippel???


74) Dányi Hajnalka (nem regisztrált)
ez az egész egy nagy hüjeség


76) iron (nem regisztrált)
AZ iwiw szerinrem sokkal logikusabb,viszont a myvipre tényleg fel tud jutni bárki.A külsőségekről annyit hogy az iwiw kinézetre annyira egyszerü hogy az már szar!A myvip meg annyira zöld hogy az már rossz.De viszont mindkettő kicsit közelebb hozza az embereket egymáshoz. ennyi!


78) Vica (nem regisztrált)
hehe

lol még a nevét is felkiáltójellel írja
na bevezettem a shamalt által egykor javasolt írásjel-filterezést
egyébként egész advanced szövegszűrésem van már a kommentbeli káromkodásokra

Végigolvastam ezt a szennyet, hát gratulálok.
Majd egyszer én is írok ilyen myvipes-wiwes posztot, kíváncsi vagyok hova rangsorol a google.

töröltem magam a myvipről jeah


nem lehetett letiltani a klubokról az értesítő emaileket. igaz, csinálhattam volna rá egy filtert, de thx nem. eddigi több mint fél évben semmi értelme nem volt hogy fent voltam a myvip-n, csak vitte az időmet.

84) Én girl (nem regisztrált)
Myvip lehet néha szarakzik, de sokkal elérhetőbb, mint iwiw. Lehet lehúzni bár mennyire, de akkor is én jobbanak tartom… Itt annyi képet rakok fel amiennyit csak tudok és nem kell egy egész napot ülni a gép elött mint iwiw-nél h felrakjon két képen! Élvezhetőbb mint iwiw…

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Nekünk sincs. Fölöslegesen regisztrálod itt magad, ennek az oldalnak semmi köze az iwiwhez vagy a myviphez. Az ismerőseidet sem fogod nálunk megtalálni.

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...