Haszprus

Retard Nation

©   Haszprus   |   hwsw iwiw szánalmas

Igen, azért lett egyszercsak user id-je (l_uid), mert regisztrálta magát. Miután a guglival eljutott a blogra a myvip regisztráció keresőszavakkal. Rengeteg ilyen van.

Mindeközben az általa talált oldalon (ahol ő regisztrálta magát) a következő üzenet olvasható:

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez.

Végül pedig:

Doctor: Don't worry scrot. There are plenty of 'tards out there living really kick ass lives. My first wife was 'tarded. She's a pilot now.
(Idiocracy)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 17 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Erről már írtál egyszer. Azóta mi változott meg? Vagy mit hittél, mi fog megváltozni? Azt hitted a zöld háttér elrettenti az egységsugarú bénákat? Nem, túlbecsülted őket. Mindig is lesznek ilyenenek, akik számára az Alt gomb már túl advanced, és egy ujjal gépelnek, és ha meglátják a kiírást, hogy MyVip, akkor regisztrálnak, minden egyéb elolvasása nélkül.
Welcome to the real world, Neo.

Szándékosan posztolsz wiweset és myvipeset (+keresőmarketingelsz) (konkrét példa pl. amikor Mefit akartad túlszárnyalni), aztán megy a csodálkozás. Teljesen helyénvaló. PISZ.

Isti jól értem, azt mondod, hogy te is regisztrálnál ilyen helyzetben, majd egy blogon keresnéd az ismerőseidet?
mainframe igen, bilibe lógott a kezem. ld. pl. b3ck informatikus palántaként is a myvipnek hinné a blogomat ha először járna itt, még a tájékoztató szöveggel együtt is természetesen nincs ezzel semmi gond, teljesen helyénvaló, písz.

Haszprus, Isti sztem arra ertette, hogy helyenvalo, hogy a myvip/iwiw seo postjaid hatasara a postban emlitett dolgok tortennek.

Shamalt de már miért lenne helyénvaló? Te is jönnél és regisztrálnál, meg keresnéd az ismerőseidet az oldalon, ha így találnál a blogomra?

Nem. Az helyenvalo, hogy ha irsz az iwiwrol es a myviprol, akkor az ilyen iwiw- es myvipbuzi idiotak meg fogjak talalni a blogod a gugli hatasara, es abban a hitben, hogy ez az iwiw/myvip, regisztralni fognak.

(egyebkent mekkora az ilyen letolteslogok osszmerete?)

Vazz, ez faj.
Egyebkent sHaMaLttal ertek egyet. Idecsalogatod oket, aztan meglepodsz a hulyesegeiken.

Shamalt de ez miért helyénvaló hogy azt hiszik hogy ez az iwiw/myvip, amikor a címsorban az van kiírva hogy Haszprus überblog, meg rikító háttéren ott virít hogy ez nem az iwiw/myvip.

a logok mérete, nos január vége óta van az új aggregált logrendszer.

Jan+feb+márc aggregálva 7,6+3 MB
Április + május fele-fele aggregálatlanul 15 MB (2 hétig zárva volt a blog, még ennél is tovább nem volt logolás, a napokban pedig épp csak elértük azt a látogatottságot, ami korábban gyengébb napokon volt) (ja a refererspames lapletöltéseket nem logolom)

De a dolog lényege nem az itt látható pillanatnyilag apró méretkülönbségben rejlik, hanem hogy az aggregált log sokkal lassabban, konkrétan egyre lassulóan növekszik, szemben az egyébként lineáris növekedéssel.

Montana akkor mondok egy hasonlatot. Azt mondom vkinek h ugorjon a kútba. De aztán marhára meglepődök ám ha tényleg beleugrik! ki ne lepődne meg?

Haszprus, mert egysegsugaru (tm) juzerek, akik nem az oldal fejlecet nezik, hanem a tartalmat, es azt is szelektiven. (felirom neked a hatterben zajlo ertelmezesi folyamatot iwiw + myvip + regisztracio = ubertutikiralysag )

Haszprus: Nem helyenvalo, de ez van. Es egy hete tavszerelem anyam gepeit, ugyhogy nem lepodok meg semmin. (Na jo, azert biztos lenne olyan, amin de.)

Amugy ezek az ilyenolyan meghivok nem ugy mukodnek, hogy kap az illeto egy levelet, hogy kattints ide, ha regisztralni akarsz?

Haszprus Félreértesz, én azt mondom, hogy miért lepődsz meg, ha szándékosan ilyen hülyeségeket is posztolsz, hogy iwiw meghívó meg myvip cula.
Ne mondd, hogy nem azért tetted ki, mert így jön a sok látogató.

Haszprus második részéhez: …aztán megy a csodálkozás. Teljesen helyénvaló. + kis cinizmus. Dereng már valami?

Shamalt Pontosan, Shamalt meg Montana összefoglalta, hogy mire gondoltam.

Ja hogy vannak még ilyen marhák akik google-lel keresnek olyan oldalakat, ahol iwiw meghívóhoz jutni? Atyaég! Én azt hittem, hogy ez a jelenség már rég letűnt… Azért csatlakoznék a többséghez. Nyilván ha minél többet posztolsz a wiw-ről annál esélyesebb, hogy lesz egy pár barom, aki itt kutat és könyörög invite-okért. Ezen nincs miért csodálkozni…

Hedge de ezek nem kérnek meghívót. Nem írnak semmit… Azon én se csodálkoznék ha meghívókért könyörögnének, de nem ez a helyzet. Jönnek, regisztrálnak, és vagy rákeresnek a haverjaikra a usereim közt, vagy kapásból lépnek
Isti nem biztos hogy értem mire gondolsz, van valami aminek derengenie kellene?

Haszprus Annak kéne derengenie, amikor Mefit akartad megelőzni egy poszttal google-ben.

Hedge Joost TV-re is lehet meghívót szerezni google-lel, szerintem ilyen alapon wiw-et is meg lehet próbálni.

És itt most nem a gyökér ide regisztráló, de iwiwre akaró júzereket védem, csak úgy okoskodok.

Isti ja azt tudom. Azt hittem vmi másra gondolsz.
És itt most nem a gyökér ide regisztráló, de iwiwre akaró júzereket védem, csak úgy okoskodok.
én viszont őket támadom, erről szól a bejegyzés.

Haszprus azóta (3,5 nap alatt) 3,1 megával nőtt a raw log.

a gyerek megadja a profiljában az emailhez hogy xyz@freemail.hu, webhez pedig azt hogy www.freemail.hu… éérted?! tudod ezt követni?
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...